29 / 04 / 2024

yem Mark Foster Gage

yem Mark Foster Gage

Farklı disiplinlerdeki çalışmalarıyla dikkat çeken, teknoloji ve sosyal medya kullanımı ile ‘Fütüristik’ olarak adlandırılan dünyaca ünlü mimar Mark Foster Gage, 2 Mart 2016 Çarşamba günü mimarlar ile buluşacak.

Mark Zuckerberg California’daki malikanesini 29,6 milyon dolara sattı!

Dünyanın en zenginleri listesinde yer alan ve daha önce San Francisco’daki malikanesini 31 milyon dolara satan Mark Zuckerberg şimdi de California'daki malikanesini 29,6 milyon dolara sattı...

Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in servet yarışı kızıştı!

Geçtiğimiz sene kafes dövüşü için sürekli olarak birbiriyle atışan Facebook, Instagram ve Whatsapp'ın sahibi Mark Zuckerberg ile Twitter ve Tesla’nın sahibi Elon Musk'ın servet yarışı daha da kızıştı. Paylaşılan detaylara göre Elon Musk, yılbaşından bu yana serveti en fazla azalan isim oldu. 

Jeff Bezos'un ardından Mark Zuckerberg de 100 milyon dolarlık sığınak inşa ediyor!

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Hawaii'de bir adada 100 milyon dolarlık sığınak yaptırıyor. Söz konusu bu sığınakta 30 yatak odası ve banyo bulunacağı bildirilirken, sığınağın 5 bin metrekare olacağı kaydedildi.

Yem fiyatları aldı başını gidiyor! Yetiştiriciler kara kara düşünüyor

Döviz kurundaki yükselişten dolayı, son günlerde yeme iki kez zam uygulandı. Süt yeminin çuval fiyatı 450 TL'ye erişti. Besiciler gerek kendilerini gerekse de yem sektörünü Kurban Bayramı bitiminde çok daha kötü günlerin beklediğini ifade etti.

Stephen Mark Grıffıths kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Stephen Mark Grıffıths kimdir? Kaç yaşında?  Stephen Mark Grıffıths daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Stephen Mark Grıffıths 'in eğitim hayatı nasıldı?

Çiftçiler dikkat! Tam bu kadar yem ve mazot gübre desteği hesaplara yattı! Tek tek rakamlar açıklandı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra genel hayata etkili afet bölgesi ilan edilen Elazığ'da çiftçilere ödenen destek tutarları peş peşe açıklandı.Çiftçiler dikkat! Tam bu kadar yem ve mazot gübre desteği hesaplara yattı! 

Trust Mark Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Mark Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammad Faruk Khan tarafından kuruldu.

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre, kırsal kalkınma, yem desteği... Peş peşe açıklandı! Şimdi verilen tarihe bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre, kırsal kalkınma, yem desteği... Peş peşe açıklandı! Şimdi verilen tarihe bakın!

Çiftçiler hemen bakın! Yem fiyatları düşecek mi? Yem fiyatları ne kadar oldu? 16 Şubat 2023 yem fiyat listesi

Son zamanlarda hububat üretiminde artışların yaşanması ve hayvan varlığında düşüşlerin meydana gelmesi akıllara ''yem fiyatları düşecek mi?'' sorusunu getirdi. Peki bu durum yem fiyatlarını nasıl etkileyecek? Yem fiyatları düşecek mi? 16 Şubat 2023 yem fiyat listesi.

Land Mark Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Mark Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Amir Reza Hamzavı ve Mohammadreza N.Nejad Moghadam ortaklığında kuruldu.

Mark Zuckerberg'ten pırlanta değerinde 7 tavsiye!

Dünyanın en zenginlerinden biri olan ve Facebook'un kurucusu olarak tanıdığımız Mark Zuckerberg, başarılı olmanın altın anahtarını verdi.

Win Mark Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Win Mark Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Farhad Barış tarafından kuruldu.

Media Mark'ta Xiaomi robot süpürge fiyatları ne kadar? Xiaomi robot süpürge 2 Eylül 2022 fiyat listesi

Xiaomi robot süpürge Media Mark'ta satılmaya devam ediliyor. Peki Media Mark'ta Xiaomi robot süpürge fiyatları ne kadar? Xiaomi robot süpürge fiyatları kaç lira? İşte Xiaomi robot süpürge 02 Eylül 2022 fiyat listesi...

yem Mark Foster Gage Haberi

yem Mark Foster Gage

Sıhhi tesisat ve rezervuar sektörünün lideri Geberit, dünyaca ünlü mimar Mark Foster Gage’i Yapı Endüstri Merkezi (YEM)’de konuk ediyor. Farklı disiplinlerdeki çalışmalarıyla dikkat çeken, teknoloji ve sosyal medya kullanımı ile ‘Fütüristik’ olarak adlandırılan dünyaca ünlü mimar Mark Foster Gage,  2 Mart 2016 Çarşamba günü mimarlar ile buluşacak.


2010'dan beri dünyanın en sürdürülebilir 100 şirketi arasında yer alan Geberit, , tasarımcılara ve mimarlara ilham veren önemli isimleri İstanbul’da ağırlamaya devam ediyor. Son 3 yıldır Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)’de gerçekleşen konferanslar serisi, bu yıl da genç mimarları, tasarımcıları, üniversitelerin mimarlık bölümlerinden akademisyen ve öğrencileri bir araya getirmeyi hedefliyor. 


Bugüne kadar Farid Tabarki (2013), Mitchell Joachim (2014) ve Rachel Armstrong (2015) gibi uluslararası tanınan isimler Geberit konferansları kapsamında YEM sahnesinde yerlerini aldı. Geberit bu yıl...