05 / 05 / 2024

yemek kartı

yemek kartı

Yemek parasının nakden personele ödenmesi kararı sonrasında lokanta ve restoranlarda müşteri kaybederiz endişesi hakim oldu. Bazı restoranlar karar sonrasında, kart yerine nakit ödeme yapacak müşterileri için yüzde 7 indirim hazırlıklarına başladı.

Çalışanlara yemek kartlarıyla ilgili flaş müjde!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yemek ücretleri ile ilgili yeni düzenlemeyi vatandaşlarla paylaştı artık yemek ücretinin nakit olarak da verilebileceğini söyledi.

MultiNet yemek kartı kullananlara müjde! Altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 indirim fırsatı!

Beyaz yakalı çalışanların yoğun olarak kullandığı MultiNet yemek kartı, kullanıcılarına yönelik yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. 31 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek kampanya ile MultiNet yemek kartı kullananlar, altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 oranında indirim kazanacak.

Akbank kart Yemeksepeti Mahalle'nden yapılan alışverişlerde 100 chippara hediye! Kampanya şartları!

Akbank müşterilerine Yemek Sepeti kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında Akbank kartı ile yemeksepeti, yemeksepeti market ya da yemeksepeti mahalleden alışveriş yapıldığında 100 TL chippara kazanma şansı sunuyor.

Yemek kartı marketlerde geçiyor mu? Yemek kartları markette kullanılmayacak mı?

Yemek kartlarının marketlerde kullanılıp kullanılmayacağına dair sorulan sorulara Yemek Kartları Derneği Başkanı Öner Piyade yanıt verdi. İşte detaylar!

Yemek kartlarına yeni düzenleme! Yeni setcard sistemi nasıl olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde patronlara yaptığı açıklamada çalışanlara yemek ödemelerinde kart sistemini kaldıracaklarını ve nakit yemek ücreti sistemine geçileceğini dile getirdi.

BiSU'da yüzde 20 indirim fırsatı başladı! Su, gazlı içecek, temel gıda da dev fırsatı kaçırmayın!

Multinet Up’ın BiSU ile gerçekleştirdiği iş birliği çerçevesinde MultiNet yemek kartı kullanıcıları BiSU Hızlı Teslimat alışverişlerinde yüzde 20 indirim hakkına sahip oluyor. İşte detaylar...

İder Senna Yemek Odası: Özgün tasarımın en kullanışlı hali!

İder Mobilya, Senna Yemek Odası’nı tasarladı. İder Mobilya, Senna ile evinizdeki keyif köşelerinin mimarı oluyor. Şıklık ve konforu birleştiren incelikli detaylar..

Hatipoğlu Apartmanı'nın inşaatını Büyükartı İnşaat yapacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Hatipoğlu Apartmanı inşaat işi ihalesini Büyükartı İnşaat kazandı

Öztürk Yemek Bolu'da açıldı!

Karaçayır Mahallesi PTT Caddesi’nde Bolu halkına hizmet verecek olan Bolu’nun tek İSO belgeli yemek firması Öztürk Yemek muhteşem törenle açıldı.

Beyttürk İnşaat üyelik kartıyla 5 bin Körfez yatırımcısına ev satacak!

Beyttürk İnşaat, Marmara Bölgesi’nde imza attığı büyük projeler ile ilgili dikkati çekiyor. Beyttürk, geliştirdiği projelere ilişkin üyelik kartı uygulaması başlattı. Bu uygulamayla, 5 bin Körfez ülkesi yatırımcısına yeni konut satmayı hedefliyor.

Sakarya Hendek'teki ahırlar şehir dışına çıkartılacak!

Hendek Belediyesi Mayıs ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Hendek Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısında, ilçede bulunan ahırların şehir dışına çıkartılması için imar komisyonunun çalışma yapması istendi.

Ali Ağaoğlu'nun kredi kartı limiti ne kadar?

CNN Türk'teki bir programa konuk olan iş adamı Ali Ağaoğlu, kredi kartı limitini açıkladı. Ağaoğlu,"Hayatımda alış verişte hiç taksit yaptırmadım. Kartımın limitini söylesem inanmazsınız. 50 bin lira ve bir tane kredi kartım var." dedi.

Bernardo Rosa Tencere Seti ile yemek yapmak pratikleşecek!

Mutfakların en önemli aksesuarlarına Bernardo Rosa Tencere Seti ile yeni bir soluk geliyor. Kolay temizlenebilir iç ve dış kaplaması ile Bernardo Rosa Tencere Seti ile yemek yapmayı pratik hale getireceksiniz.

Bernardo, Butterfly Günlük Yemek Takımı ile sofraları süslüyor!

Sofra tasarım uzmanı Bernardo Butterfly Serisi ile sofralarınıza bahar havası, evinize mutluluk getirecek. İç açıcı sofra sunumları yapmak isteyenlere, baharın tazeleyen motiflerini sunan Bernardo, Butterfly Günlük Yemek Takımı ile sofraları süslüyor.

yemek kartı Haberi

yemek kartı

Çalışanlara ödenen yemek bedelinin yemek kartlarına yüklenme zorunluluğunun kalkacağına dair Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın paylaştığı karar sonrası, lokanta ve restoranlarda olumlu karşılanırken, bazı sektör temsilcileri nakdi ödemenin yeme içme dışında kullanılması durumunda restoranlar için müşteri kaybının yaşanabileceğini düşünüyor.

Dünya Gazatesinden Merve YİĞİTCAN'ın haberine göre, bazı restoranlar, kart yerine artık nakit ödemeyi tercih edecek müşteri için yüzde 7 indirim hazırlıklarına başladıklarını duyurdu. Konunun bir diğer muhatabı yemek kartı şirketleri ise karara temkinli. Yemek kartı şirketleri herhangi bir değerlendirme yapmak için mevzuatın çıkmasını bekliyorlar.

Yemek karta kesilen komisyon müşteriye verilebilir!

 Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Başkanı Ramazan Bingöl, “Yemek kartı şirketlerinin eskiden restoran ve lokantalara uyguladığı yüzde 12 olan komisyon oranını yüze 7’ye düşürmüştük. Şimdi ise yemek kartlarının yoğun olarak kullanıldığı restoranların hemen o...