28 / 04 / 2024

Yemek kartlarına yeni düzenleme! Yeni setcard sistemi nasıl olacak?

Yemek kartlarına yeni düzenleme! Yeni setcard sistemi nasıl olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde patronlara yaptığı açıklamada çalışanlara yemek ödemelerinde kart sistemini kaldıracaklarını ve nakit yemek ücreti sistemine geçileceğini dile getirdi.



Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Ticaret Odası 140’ıncı Yıl Özel Ödülleri Töreni’nde açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada çalışanlara verilen yemek kartı uygulamasında yeni düzenlemeye gidileceğini dile getirdi.

Erdoğan’ın açıklamalarına göre yeni düzenlemeyle birlikte çalışanlara tanınan yemek hakkı 34 Türk Lirası’ndan 51 Türk Lirası’na çıkarılacak. Bununla birlikte yemek hakkı şirketler için de vergi istisnasına girecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emek hakkına ilişkin bir düzenleme daha yapılacağını ve 51 liranın daha da yükseltileceğini dile getirdi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön