11 / 05 / 2024

yemek ücreti

yemek ücreti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde patronlara yaptığı açıklamada çalışanlara yemek ödemelerinde kart sistemini kaldıracaklarını ve nakit yemek ücreti sistemine geçileceğini dile getirdi.

2023 Yemek ücreti kaç lira oldu? Çalışanlar dikkat! Zamlı günlük yemek bedeli belli mi? 

Milyonlarca çalışan yeni yemek ücretlerinin kaç lira olduğunu araştırıyor. Peki zamlı günlük yemek bedeli belli mi?

Çalışanlar dikkat! Yeni asgari ücretle birlikte yemek ücreti de zamlandı!

Asgari ücret yeni rakamının açıklamasından sonra birçok kalemde ödemeler güncellendi. Bu kapsamda, çalışanlara sağlanan yemek bedeli yeniden belirlendi.

Yemek ücreti ne kadar oldu? 2 kattan fazla arttı

Yemek ücreti, 2023 yılı asgari ücret zammının açıklanmasının ardından merak ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yemek ücretinin ne kadar olduğunu duyurdu. 2023 Yemek ücreti ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış! 2023 yemek parası ücreti ne kadar oldu?

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı için yemek ücretlerini duyurdu. Peki, 2023 yemek parası ücreti ne kadar, kaç TL oldu?

Kamu işçilerine müjde! Yemek ücretlerine zam yapıldı

Kamu kurumlarında çalışan yaklaşık 550 bin işçiyi ilgilendiren önemli bir gelişme oldu. İşçilerin günlük yemek ücreti, 17 liradan 55 liraya çıkarıldı.

Yemek kartlarına yeni düzenleme! Yeni setcard sistemi nasıl olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde patronlara yaptığı açıklamada çalışanlara yemek ödemelerinde kart sistemini kaldıracaklarını ve nakit yemek ücreti sistemine geçileceğini dile getirdi.

Çalışanlara müjde! Yemek parasına yüzde 50 zam geldi! Yol ücreti de arttı! İşte zamlı yeni rakamlar...

Temmuz ayında askeri ücrete ek zamdan sonra çalışanların yol ve yemek ücretleri de arttırıldı. Peki yol ve yemek ücretleri ne kadar oldu? İşte zamlı yeni rakamları...

Emlak Konut GYO Ispartakule Konutları başvuru ücreti!

Emlak Konut GYO ve TOKİ işbirliğiyle hayata geçirilen projede toplam 1.849 adet daire bulunuyor.Peki Emlak Konut GYO Ispartakule Konutları başvuru ücreti kapsamında iki grup için ne gibi farklılıklar olacak?

Tapuya şerh koyma ücreti 2015!

Tapu kütüğünde, mal sahibinin haklarını kısıtlama amacı ile şerh konulabiliyor. Peki, ne kadar masraf ödenir? Tapuya şerh koymak ne kadar? İşte tapuya şerh koyma ücreti 2015...

TOKİ Ispartakule Evleri başvuru ücreti ne kadar?

Toplam 1.849 adet daireden meydana gelen projenin ruhsatı 1 Haziran 2015 Pazartesi günü alındı. Proje Emlak Konut GYO ve TOKİ imzası taşıyor. Peki TOKİ Ispartakule Evleri başvuru ücreti ne kadar?

Vekalet noter ücreti 2015!

Vekalet sözleşmesi ise, vekilin vekâlet verenin bir işini görmeyi veya işlemini yapmayı üstlendiği sözleşme oluyor. Vekaletname noterde verilebiliyor. Peki, vekalet noter ücreti 2015 ne kadar?

Emlak Konut Ispartakule başvuru ücreti ne kadar?

Emlak Konut Ispartakule'de 15 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Kurayla satışa sunulan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki Emlak Konut Ispartakule başvuru ücreti ne kadar?

Yeni elektrik aboneliği ücreti 2015!

Elektrik abonelik işlemleri; ıslak imzalı bireysel başvuru ile Müşteri Hizmetleri Merkezlerinden yapılıyor. Abonelik sözleşmelerinin kullanıcı adına olması gerekiyor. Peki, yeni elektrik aboneliği ücreti 2015 ne kadar?

yemek ücreti Haberi

yemek ücreti

Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Ticaret Odası 140’ıncı Yıl Özel Ödülleri Töreni’nde açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada çalışanlara verilen yemek kartı uygulamasında yeni düzenlemeye gidileceğini dile getirdi.

Erdoğan’ın açıklamalarına göre yeni düzenlemeyle birlikte çalışanlara tanınan yemek hakkı 34 Türk Lirası’ndan 51 Türk Lirası’na çıkarılacak. Bununla birlikte yemek hakkı şirketler için de vergi istisnasına girecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emek hakkına ilişkin bir düzenleme daha yapılacağını ve 51 liranın daha da yükseltileceğini dile getirdi.
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan patronlara yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Çalışanlara ödenen yemek ücretinin vergi istisna yöntemini değiştireceğiz. Yemek bedeli vergi istisnasını da 34 Türk Lirası’ndan 51 Türk Lirası’na çıkardık. 2022 sonunda bu rakamı tekrar gözden geçireceğiz. Yemek ödemelerinde de...