25 / 07 / 2024

yemen rezervasyon

yemen rezervasyon

Yemen'de Husi Ensarullah Hareketi'nin başkent Sana'da kontrolü ele geçirmesinin ardından günlük hayat devam ediyor. Turistlerin uğrak yeri olan Eski Sanada siyasi istikrarsızlık turizme darbe vurduğu görülüyor.

Toyota açıkladı! Toyota Corolla Hatchback artık online rezervasyon ile satılacak...

Toyota Corolla Hatchback bundan sonra artık online rezervasyon ve özel fiyat avantajı ile satışa sunulacağı kaydedildi. İşte markanın açıklması ve haberin detayları...

Uzay turu bileti kişi başı 10 milyon 652 bin TL olarak belirlendi; 800 rezervasyon yapıldı

Uzay turu bileti kişi başı 450 bin dolar (10 milyon 652 bin TL) olarak belirlendi. Şu ana kadar 800 rezervasyon yapıldı. İşte detaylar...

Araç kiralayacaklar dikkat! Erken rezervasyon yapın, yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Tatil planlarını kiralık araç ile yapacaklar için inanılmaz bir fırsat var. Eğer tatile çıkmadan önce erken rezervasyon yaparsanız ödeyeceğiniz fatura yarı yarıya azalıyor. Nasıl mı ? İşte detaylar.

Safire Aryaei Emlak Rezervasyon Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safire Aryaei Emlak Rezervasyon Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mohsen Shayegansotoodeh tarafından kuruldu.

Yemen hükümetinden UNESCO dünya mirası listesinde yer alan caminin yıkılmasına tepki!

Yemen hükümeti, İran destekli Husilerin kontrolündeki başkent Sana'da bulunan, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) dünya mirası listesindeki tarihi En-Nehreyn Camisi'nin yıkılmasına tepkili.

Yemen'de Ağustos'ta 1300 aile yerlerinden edildi!

Uluslararası Göç Örgütü (IOM), Yemen'de Ağustos'ta yaklaşık 1300 ailenin çeşitli sebeplerle yerlerinden edildiğini açıkladı...

Yemen'de Kovid-19 tedbirleri kapsamında bir ay kira muafiyeti kampanyası!

Yıllardır devam eden çatışmalar nedeniyle sağlık sisteminin çöktüğü Yemen'de bir ay kira muafiyeti kampanyası başlatıldı.

Galataport İstanbul, 50’nin üzerinde kruvaziyer gemisine rezervasyon verdi!

İstanbul’un çektiği turist sayısını iki katına çıkarma hedefine en büyük destek kruvaziyerden gelecek. Aynı anda üç geminin yanaşabildiği Galataport İstanbul, 50’nin üzerinde kruvaziyer gemisine rezervasyon verdi...

Yemen'in yeniden imar sürecinin önü açıldı!

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi yaptığı toplantıda Yemen'in yeniden imar sürecinin en kısa sürede başlaması ve kardeş Yemen halkının maruz bırakıldığı sıkıntıların sona erdirilmesinin önünü açtığı ifade edildi.

Yemen'de yeniden imar faaliyetleri başlıyor!

Yemen Dışişleri Bakanı Halid Yemani, uzun süredir Husiler ile yaşanan çatışmalar dolayısıyla ülkede meydana gelen yıkım için yeniden imar projelerine yoğunlaştıklarını açıkladı...

We Haliç'in yüzde 25'ine rezervasyon alındı!

Ilgın İnşaat’ın, Gaziosmanpaşa Belediyesi  iş birliğiyle sektöre kazandırdığı We Haliç projesi için 10 ayda yüzde 25 rezervasyon alındı.

Yemen'de yeniden inşa süreci başlıyor!

Yemen'de müteahhitlik projeleri gelişti. yeni dönemde yol, şehir altyapısı, köprü-tünel, kamu binaları ve konutlar ön plana çıkıyor.

Yemen'in imar çalışmalarında Mısır'ın büyük rolü olacak!

Yemen Başbakanı Ahmed bin Dağr, "Yemen'in yeniden imarı ve devlet kurumlarının yeniden tesisi için krizi sona erdiren anlaşmaya varılmasının ardından imar çalışmaları konusunda Mısır'ın büyük rolü olacak." dedi.

yemen rezervasyon Haberi

yemen rezervasyon

Yemen'de Husi Ensarullah Hareketi'nin başkent Sana'da kontrolü ele geçirmesinin ardından günlük hayat devam ediyor. Birleşmiş Milleder Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından Dünya Kültür Mirası içinde yer alan Eski Sana tarihi mimarisiyle dikkat çekiyor. Turistlerin uğrak yeri olan Eski Sanada siyasi istikrarsızlık turizme darbe vurduğu...