27 / 04 / 2024

Yener Coşkun KİTABI

Yener Coşkun KİTABI

SPK Başuzmanı ve aynı zamanda köşe yazarlarımızdan Dr. Yener Coşkun’un “Türkiye’de Konut Finansmanı: Sorunlar ve Çözüm Önerileri” isimli kitabı yayınlandı.

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Coşkun, Banu Arıcan, Gazi Gencay Karaaslan ve Tuba Tavşanlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Coşkun tarafından kuruldu.

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Sevengil tarafından kuruldu.

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Coşkun tarafından kuruldu.

Fsm Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Fsm Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nur Coşkun ve Sümeyra Coşkun ortaklığında kuruldu.

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Coşkun tarafından kuruldu.

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi tutuklandı!

Hatay depreminde yıkılan Rönesans Rezidans müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Edibe Köprülü, Elif Sena Silan, Yusuf Köprülü, Hikmet Coşkun ve Halil Mert Çelebi ortaklığında kuruldu.

Aura Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Adıgüzel ve Meral Coşkun ortaklığında kuruldu.

Arı Pro Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı Pro Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Eftal Yalın Coşkun tarafından kuruldu.

Trendy Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trendy Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Coşkun tarafından kuruldu.

Yener Coşkun KİTABI Haberi

Yener Coşkun KİTABI
SPK Başuzmanı ve aynı zamanda köşe yazarlarımızdan Dr. Yener Coşkun’un “Türkiye’de Konut Finansmanı: Sorunlar ve Çözüm Önerileri” isimli kitabı Türkiye Bankalar Birliği tarafından yayımlandı. Kitap, 2013 Aralık ayında Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Taşınmaz Geliştirme Ana Bilim Dalı’nda hazırlanan doktora tezinin kısaltılmış...