01 / 05 / 2024

Yeni Akdağlar Gıda osb

Yeni Akdağlar Gıda osb

Sarp ve engebeli araziye sahip Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, dağ ve tepe iş makinesiyle tıraşlanarak oluşturulan alanda kurulan Şinik Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) ilk tesisi Yeni Akdağlar Gıda, törenle hizmete girdi.

Maaşı 10 bin TL ve daha düşük olan emeklilere müjde: 'Emekli kartı' geliyor! Doğalgaz, elektrik ve gıda yardımı..

Seçim öncesi seyyanen zam olasılıkları emeklilerin hala gündemindeyken, maaşı 10 bin TL ve daha az olan vatandaşlar için yeni bir formül gündeme geldi. Emekli kartı ile foğalgaz, elektrik ve gıda yardımı yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşları güncellendi! Emekliler dikkat! Yeni maaşlar e- Devlet'te!

Milyonlarca SSK ve Bağ-KUR emeklileri, ocak ayında ilk yüzde 37,57 oranındaki artışın ardından ek olarak yüzde 11.68 puanlık refah payı ile güncellendi. Emekliler dikkat, yeni maaşlar E-DEVLET'e yansıdı. İşte emeklilerin güncel maaşları...

Fiat Fiorino'nun yeni fiyat listesini görenler inanamadı! Hem zam yok hem de indirim var!

En çok satan ticari araçlar arasında başı çeken Fiat Fiorino'nun yeni fiyat listesini görenler inanamadı. Fiat Fiorino'da bu ay hem zam yok hem de indirim var. İşte Fiat Fiorino Ekim 2023 fiyatları...

Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı! SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek!

Emeklilerin gözü Ocak maaş zamlarına çevrildi. Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı. SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek. İşte detaylar...

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Tarımda üretici enflasyonunda sert yükseliş! Gıda fiyatlarına yeni zamlar mı geliyor?

TÜİK tarımda üretici enflasyonunu yıllık yüzde 62,48, aylık yüzde 8,03 olarak açıkladı. Tarımda üretici enflasyonundaki yükseliş gıda fiyatlarına yeni zamlar mı geliyor? sorusunu gündeme taşıdı.

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 3.000.000,00 TL sermeye ile Mustafa Hayri Kundakçı, Nurdan Baloğlu ve Idapharma Tradıng Gısa Ve Danışmanlık Sanayi Limet ortaklığında kuruldu.

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Zengin tarafından kuruldu.

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezayir Yüksel tarafından kuruldu.

Gıda ürünlerine yeni zam dalgası!

Döviz kurunun yükselmesi ile tarım ve gıda da yeni zam dalgası gündeme geldi. İşte detaylar!

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Bağcı tarafından kuruldu.

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Göknur Gıda halka arz için geri sayımda! Halka arz fiyatı ne olacak? Ne zaman borsada işlem görmeye başlıyor?

Türkiye’nin en büyük meyve-sebze ihracatçılarından biri olan Göknur Gıda halka arz için gün sayıyor. Şirket, 1 Mart ile 3 Mart arasında talep toplayacak. Arz gelirinin önemli bir bölümünün yeni yatırımların finansmanında değerlendirilmesi planlanıyor.

Yeni Akdağlar Gıda osb Haberi

Yeni Akdağlar Gıda osb

Sarp ve engebeli araziye sahip Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, dağ ve tepe iş makinesiyle tıraşlanarak oluşturulan alanda kurulan Şinik Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) ilk tesisi Yeni Akdağlar Gıda, törenle hizmete girdi.


Yeni Akdağlar Gıda Tesisi'nin açılışında konuşan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ve Şinik OSB Mütevelli Heyeti Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Şinik OSB'nin dağ ve tepenin iş makinesiyle tıraşlanarak kurulduğunu ifade ederek, OSB'nin ilk tesisinin hizmete girmesinden dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.


Söz konusu tesis yatırımını yapan Muhittin Akdağ'ı kutladığını dile getiren Hacısalihoğlu, "Zor şartlar altında güzel bir yatırım gerçekleştiren, istihdama ve ekonomiye katkı sağlayan Akdağ'ı kutluyorum. Tesiste üretim, uluslararası standartlarda yapılıyor. Günümüzde sanayici olmak zor. Bu zor şartlarda sanayicilik yapmak kolay değil. Sanayicilik riske girmektir. Ben bu müesseseye bol kazanç diliyorum....