02 / 05 / 2024

yeni akm açıldı mı

yeni akm açıldı mı

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi'ni ve Yeni Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Topsakal’ın AKM ile ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Yeni AKM'de sona gelindi!

Yeni AKM'nin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) için açılış tarihi belirlendi. İstanbul, dünya standartlarına sahip olan merkezine 29 Ekim'de kavuşacak. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, AKM'yi anlattı...

Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı!

Türkiye'nin en yeni ve modern yat limanları arasında yer alan Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı. İşte detaylar...

EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı!

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasından prim nedeniyle faydalanamayanlar için başka seçenekler de var. EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Resmen açıklandı! Dolar için yeni senaryo yazıldı! Yer yerinden oynadı! Herkes bu rakamı konuşuyor! Çabuk bakın!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Doların ne kadar olacağı büyük merak konusu olurken yeni senaryo yazıldı. Resmen açıklandı! Yer yerinden oynadı! Herkes bu rakamı konuşuyor! Çabuk bakın!

Asgari ücrette 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı! Bu yeni zammı görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Milyonlarca çalışanın gündeminde yer alan asgari ücrette 1 Ocak 2023 zammı resmen tek tek hesaplandı... Bu yeni zammı görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı... Hemen bakın...

Gayrimenkul dünyasının yeni yüzü Lotusmark hizmete açıldı!

Gülşah Şahin ile Oğuz Özkurt ortaklığında kurulan ve sektöre yeni bir soluk getirecek olan Lotusmark Gayrimenkul, Bostanlı’da gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Taksim AKM açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yenilenen Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Ankara'dan İstanbul'a geldi ve Cumhuriyet'in 98. yılında hizmete açılan AKM binasındaki törende yer aldı.

Yeni AKM'de sona gelindi!

Yeni AKM'nin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) için açılış tarihi belirlendi. İstanbul, dünya standartlarına sahip olan merkezine 29 Ekim'de kavuşacak. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, AKM'yi anlattı...

Yeni AKM'de ikonik merdivenler görüntülendi!

Çalışmalarında son aşamaya gelen yeni AKM'de detaylar belli olmaya başladı. Yeni fotoğrafların paylaşıldığı AKM'de ikonik merdivenler görüntülendi.

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından açıldı.

yeni akm açıldı mı Haberi

yeni akm açıldı mı

Yeni Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Topsakal, Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Naci Topsakal, AKM'nin 200 milyon Euro'ya mal olduğunu ve 2.5 yılda inşaatının tamamlandığını belirtti. 

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi'ni ve Yeni Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Topsakal’ın AKM ile ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Atatürk Kültür Merkezi 2.2 milyar liraya bitti dünyada ilk 10’a girdi' başlıklı yazısı...

Geçen hafta İstanbul Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’ni (AKM) Sembol İnşaat’la birlikte yapan Yeni Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Topsakal’ı aradım:

- AKM’yi açılıştan önce birlikte gezsek…

Geçen cuma günü öğlenden sonra AKM’de buluştuk. Yeni Yapı İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Samet Dibek ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Çınar...