14 / 05 / 2024

Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupe

Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupe

BMW'nin baştan aşağıya yenilenen dört kapılı coupe modeli Yeni BMW 420i Gran Coupe, "Türkiye’de Yılın Otomobili" yarışmasında bu yıl ikinci defa verilen "Yılın Tasarımı" ödülünü kazandı. İşte BMW 420i Gran Coupe'nin özellikleri ve fiyat listesi...

Yeni BMW iX2 eDrive20 yollara çıkıyor! M Sport tasarım paketiyle 2 milyon 744 bin 500 liradan satışta!

Borusan Otomotiv'in Türkiye distribütörü olduğu BMW'nin tamamen elektrikli kompakt Spor Aktivite Coupe (SAC) modeli Yeni BMW iX2 eDrive20 yollara çıkıyor. Yeni BMW iX2 eDrive20, M Sport tasarım paketiyle 2 milyon 744 bin 500 TL liste fiyatı ile satışa sunuldu. 

Asgari ücret 2024'te 17 bin 103 TL mi olacak? Yeni zamda 4 farklı rakam ortaya çıktı! Hemen bakın!

Milyonlarca çalışan 2024 yılı için uygulanacak asgari ücretin açıklanmasını dört gözle bekliyor. Asgari ücret için toplantılar 11 Aralık'ta başlıyor. Peki asgari ücrette hangi rakamlar ön planda? İşte detaylar...

Yeni BMW 520d Türkiye yollarında! İşte dudak uçuklatan fiyatı

8. nesil yeni BMW 5 Serisi görücüye çıktı. Yeni 5 Serisi’nin 2.0 litre dizel motorlu ve tamamen elektrikli versiyonu Türkiye’ye giriş yaptı. Yeni BMW 520d xDrive Sedan motor seçenekleri arasına mild hibriti de (hafif hibrit) dahil etti.

Herkes zam beklerken BMW ters köşe yaptı! İşte BMW 4 Serisi fiyatı...

BMW, ekim ayı kapsamında belirlediği fiyat listelerini tek tek paylaşmaya başladı. Son olarak, 3 Serisi’nin fiyat listesini paylaşan BMW, şimdi de 4 Serisi’nin fiyat listesini resmi internet sitesinden duyurdu. BMW’nin paylaştığı fiyat listesine bakıldığında 4 Serisi’ne ekim ayı kapsamında zam gelme

BMW’den dev zam! İ4’e 153 bin TL, İ7’ye 248 bin TL zam geldi!

BMW’den eylül ayı kapsamında İ4 ve İ7 modellerine akılalmaz zam geldi. BMW, İ4 modeline 153 bin 300 TL zam yaparken, İ7 modeline de 248 bin 800 TL zam yaptı.

Tamamen elektrikli BMW İ4’ün yeni fiyatını duyanlar resmen neye uğradığını şaşıracak!

BMW’nin çok sevilen ve büyük ilgi gören modellerinden İ4’ün ağustos ayı fiyatı belli oldu. Mayıs, haziran ve temmuz aylarında olduğu gibi ağustos ayında da tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe açıklayan BMW, İ4 modelinin de yeni fiyatını paylaştı.

BMW 4 Serisi’ne resmen tarihi zam geldi! 4 Serisi tamı tamına 529 bin 200 TL zamlandı!

BMW, merakla beklenen 4 Serisi’nin ağustos ayı fiyatını yayımladı. BMW’den yapılan açıklamaya göre, 4 Serisi’ne ağustos ayında tamı tamına 529 bin 200 TL zam geldi.

BMW İ4 ve İ7 modellerinde sürpriz fiyat! İ4 ve İ7 modellerinin fiyatı ne kadar oldu?

BMW, İ4 ve İ7 modellerinin yeni fiyatını açıkladı. Temmuz ayı kapsamında fiyat listesinin güncellenmesinin ardından İ4 ve İ7 modellerinin yeni fiyatı arama motorlarından araştırılmaya başlandı.

BMW İ Serisi’nde çılgın fiyat! BMW İ Serisi’nin fiyat listesi açıklandı!

BMW; İ4, İ7, İX1 VE İX3 modellerinin yeni fiyatını takipçileriyle paylaştı. BMW’nin tüm modellerinin yeni fiyatını merak edenlerin resmi internet sitesinden öğrenebileceği belirtildi.

Merakla beklenen BMW 4 Serisi’nin yeni fiyatı belli oldu!

Türkiye’de en çok sevilen ve en çok satılan otomobil üreticilerinden biri olan BMW, 4 Serisi’nin yeni fiyat listesini yayımladı. BMW 4 Serisi’ne sahip olmak isteyenler bu aracın yeni fiyatını ve teknik özelliklerini arama motorlarında aratmaya başladı.

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Tamamen elektrikli yeni BMW iX1 CI Bloom görücüye çıkıyor!

BMW’nin tamamen elektrikli kompakt SAV modeli Yeni BMW iX1 gösterimi, Kerem Giriş’in otomobilden esinlenerek tasarladığı ‘Dream Away’ adlı tasarımı ile CI Bloom Çağdaş Sanat Fuarı’nda gerçekleşiyor.

Lüks, kalite ve performansın öncüsü BMW 4 serisi bayilerde! BMW 4 serisi Mayıs ayı fiyatı ne oldu? 

BMW 4 Serisi, Alman otomobil üreticisi BMW tarafından üretilen bir otomobil modelidir. 4 Serisi, BMW'nin 3 Serisi modelinden türetilmiştir ve daha sportif bir coupe veya cabriolet tarzı sunar. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupe Haberi

Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupe

Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupé, üst düzey verimliliğe sahip yeni nesil BMW TwinPower Turbo 4 silindirli benzinli motor seçeneği ile sunuluyor. Yeni BMW 420i Gran Coupé, 170 beygir motor gücü ve 250 Nm torku ile öne
çıkıyor.

Yeni BMW 420i Gran Coupe, markanın imzası niteliğinde olan ve birçok yeni BMW modelinde yekpare biçiminde tasarlanan böbrekleriyle kendini gösteriyor. Bir önceki jenerasyonuna kıyasla boyutları artan Yeni BMW 420i Gran Coupe, iç mekanda daha cömert ve çok yönlü bir yaşam alanını kullanıcısına sunuyor.

Opsiyonel olarak sunulan Adaptif M süspansiyon sayesinde, Sürüş Deneyimi Kontrolünü kullanarak Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupé'nizin süspansiyon özelliklerini istediğiniz zaman belirleyebiliyorsunuz. Adaptif M süspansiyonun elektronik olarak kontrol edilen amortisörleri, tercih ettiğiniz sürüş stilinin gereksinimlerine ve yol koşullarına göre uyarlanıyor.

Direkt ve çevik sürüş özellikleri sunan ve opsiyonel olarak sunulan Servotronic özellikli değişken spor direksiyon, direksiyon...