26 / 07 / 2024

yeni butik oteller

yeni butik oteller

İş dünyasının son yıllarda turizm alanındaki gözde yatırım alanlarından biri de butik otelcilik.. Gün geçmiyor ki bu alana yeni bir girişimci adım atmasın. Mehmet Ulusoy da iki yıl önce bu alana adım atan bir girişimci..

Amsterdam’da yeni otel açmak yasaklandı! Nedeni şaşırttı!

Holllanda'nın başkenti Amsterdam’da yeni otel açmak yasaklandı. Belediye Meclisi, “Dengeli Turizm Yönetmeliği” uyarınca, tüm şehri oteller için “yasak bölge” ilan etti.

1934'te Adalar için yeni karar alınmış: Oteller sınıflara ayrılacak, fiyatlar kontrol edilecek!

1934 yılında Adalar'ı güzelleştirmek için yeni bir karar alınmış. Karara göre oteller sınıflara ayrılacak ve fiyat listeleri sıkı şekilde denetlenecekmiş. 

Erzurum’a yeni kayak alanları ve oteller yapılacak!

Kente yapılan üretim tesislerinin haricinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarihi ve doğal güzellikleri de ortaya çıkaran projeler geliştiriyor. Kış turizminin incisi Palandöken’de yeni kayak alanları ve oteller yapılıyor.

Butik Silisyum Villaları lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Silisyum İnşaat tarafından Düzce'de inşa edilecek olan Düzce Butik Silisyum Villaları lansmana özel fiyatlarıyla satışta. Silisyum Villalarının fiyatları ne kadar? Projeyle ilgili tüm ayrıntılar...

Düzce Butik Silisyum Villaları satışta! Yeni proje...

Silisyum İnşaat tarafından Düzce'de inşa edilecek olan Düzce Butik Silisyum Villaları satışa sunuldu. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Bodrum'a yeni yat limanı yapılıyor!

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. Kentte yeni bir yat limanı için de adımlar atıldı.

Rose Marine Butik ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Mimaroba'da hayata geçirilen Rose Marine Butik ön talep topluyor. Projede toplam 142 adet konut bulunuyor.

'İstanbul'un arka bahçesi' pandemiye rağmen yoğun!

Yeşili, doğası ve gölü ile turistlerin cazibe merkezi haline gelen Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki butik oteller ve müstakil konaklama alanları, büyükşehirlere yakınlığı nedeniyle salgın sürecini dolu geçiriyor.

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Koronavirüse karşı yeni tatil tercihi: Kiralık villa!

Bayram sebebiyle sahillere akın eden yerli turistin tercihi bu yıl butik tatilden yana oldu. Villa, apart daire, butik otel ve yatlar yüzde 100 dolarken, açık olan büyük oteller de yüzde 60’a yaklaştı. Ege Bölgesi ise tatilin gözdesi oldu. 

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in detayları belli oldu!

Kanal İstanbul’un çevresine kurulacak Yenişehir’e ilişkin detaylar netleşiyor. Arnavutköy’ü kapsayan birinci etapta tarlalar imara açılacak. Tarlalarda oteller, fuar alanı, teknoloji ve lojistik merkezi kurulacak.

Turizmde 'butik otel ve yazlık ev' trendi!

Koronavirüs tedbirlerinin gevşetilmesi ve sıcakların başlamasıyla beraber tatile gidenlerin sayısı da arttı. Daha az odalı ve az insanın tatil yaptığı bazı butik oteller ve yazlık evlere ilgi yükseldi.

yeni butik oteller Haberi

yeni butik oteller


İş dünyasının son yıllarda turizm alanındaki gözde yatırım alanlarından biri de butik otelcilik.. Gün geçmiyor ki bu alana yeni bir girişimci adım atmasın. Mehmet Ulusoy da iki yıl önce bu alana adım atan bir girişimci.. 


1978 yılında Bolu'nun Mudurnu ilçesinde doğan Ulusoy, Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra, Hilton istanbul, Pacha Tours ve 1481 Incentives şirketlerinde çalışıp turizm deneyimini artırdı. 2006 yılında Yolculuk Atölyesi adlı şirketiyle kendi işini kurdu. Ulusoy, iki yıl önce de sessiz sedasız otelcilik işine girerek, Marmaris Selimiye'de Melek Hotels adıyla butik bir oteli hizmete açtı. İkinci otelini Mart 2014'te İstanbul Kadıköy'de hizmete açan ulusoy, duyduğumuza göre, şu sıralar Melek Hotels zincirine yeni halkalar eklemek için harıl harıl çalışıyormuş. 

Ulusoy, büyüme hedefini, "Tematik ve resort bölgelerde...