20 / 05 / 2024

yeni çelik üretim fabrikaları 2015

yeni çelik üretim fabrikaları 2015

İDDMİB Başkanı Rıdvan Mertöz, hammadde konusunda sıkıntı yaşadıklarını, sanayinin ihtiyacını karşılayacak cevherden çelik üretecek yeni fabrikaların kurulması gerektiğini söyledi..

Küresel ham çelik üretimi ekim ayında yıllık yüzde 0,6 oranında yükseldi

Küresel ham çelik üretimi, ekim ayında geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 0,6 yükselerek 150 milyon tona kadar çıktı. Merkezi Brüksel'de bulunan Dünya Çelik Birliği (Worldsteel), ekim ayı ham çelik üretim verilerini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları..

TOKİ'den Ordu'ya 170 yeni konut müjdesi! Beklenen proje yarın ihaleye çıkıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Muğla Milas'a yeni yat üretim tesisi geliyor!

DNK yat Gemi Mühendisliği Emlak şirketi turizm cenneti Muğla'ya yat limanı için düğmeye bastı. İşte yeni yat projesine ilişkin tüm detaylar...

İzmir Aliağa'da yeni yat üretim tesisi kuruluyor!

Türkiye'de yatçılık sektörü yeni bir yatırımla büyüyor. İzmir Aliağa'da Aurora Nautical Turizm Yatçılık şirketi tarafından kurulacak tesiste 5-24 metrelik yatlar üretilecek. 

İzmir Ekonomi Üniversitesi personel alımı yapıyor! İşte başvuru koşulları ve detayları

Üniversite Rektörlüğü bugün sabah saatlerinde yeni bir öğretim üyesi alım ilanı yayınladı. İlanlara başvurular ise 14 Mart itibariyle alınmaya başlandı. Adaylar, ilanlarda belirtilen koşulları ve şartları taşıdıkları takdirde ilanlar için başvuruda bulunabilecekler.

Oppo A74 128 GB Akıllı Telefon  özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? 22 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Oppo Türkiye garantili olarak satışa sunulan markanın yeni yerli üretim telefonu Oppo A74 128 GB, ince çerçeveli geniş ekranı ile konforlu bir kullanım arayanları mutlu ediyor. Peki Oppo’nun bu en yeni modellinin özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

TOKİ Diyarbakır projesi için beklenen tarih geldi! Tam 333 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'da inşa edeceği proje için de start verdi. Tam 333 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Ankara projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 360 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının başkent Ankara projesi için tarih belli oldu. Tam 360 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

Türk beyaz eşya devinden büyük yatırım!

Arçelik, küresel büyüme yolculuğuna yeni bir üretim merkezini daha ekleyerek Mısır'da 100 milyon dolarlık yatırımla bir beyaz eşya üretim tesisinin temellerini atmış oldu.

TOKİ'den Konyalılara büyük müjde! Tam 106 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya projesinin ihale tarihini açıkladı. TOKİ Konya projesinde 106 konut yer alacak.

TOKİ Artvin projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam 197 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Artvin projesinin ihale tarihini açıkladı. Söz konusu projede 197 konut yer alacak.

TOKİ'den Manisa Yunusemre'ye 366 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileler için yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre projesinin ihalesini 14 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Antalyalılara büyük müjde! Tam 262 ucuz konut için tarih belli oldu! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileler için yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya projesinin ihalesini Pazartesi günü gerçekleştirecek.

yeni çelik üretim fabrikaları 2015 Haberi

yeni çelik üretim fabrikaları 2015

Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen uluslararası mobilya, dekorasyon, aksesuar, züccaciye ve hediyelik eşya fuarı Ambiente 2015’e, Türkiye, 66’sı milli katılım olmak üzere 119 firmayla katıldı. İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Mertöz, Ambiente’nin sektör açısından en ciddi fuar olduğunu söyledi. Fuara daha fazla firmanın katılmak istediğini ama yer bulamadıklarını anlatan Mertöz, “Ambiente, tüm dünyadaki müşterilerin buluşma yeri. Yeni ürünlerin tanıtım noktası” dedi. 


Yassı çeliğe bağımlı bir sektör olduklarını ifade eden Mertöz, yassı çelik ithalatındaki antidamping vergilerinin kendilerini sıkıntıya soktuğunu dile getirdi. Mertöz, “Hammaddede artacak maliyetler nedeniyle kaygılıyız. Yurtiçinde üretilen çelik bize yetmiyor ve bu nedenle ithalat yapmak zorundayız. Yeni çelik fabrikaları kuruluyor ancak bunlar hurdadan üretim yaptıkları için bize yeterli olmayacaktır. Türkiye’de cevherden çelik...