03 / 05 / 2024

yeni Ceyhan Kent Konseyi başkanı

yeni Ceyhan Kent Konseyi başkanı

Alemdar Öztürk, 3. Kez Ceyhan Kent Konseyi'ne başkan seçildi. Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, 3. kez başkan seçildiği Ceyhan Kent Konseyi'ni kurumsallaştırdıktan sonra bir kez daha aday olmayacağını açıkladı...

Ceyhan'ın imar sorunları ortadan kalkıyor! 

Adana Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan imar planları Adana Büyükşehir Meclisi tarafından onaylandı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem yeni hazırlanan planlarla ilçedeki imar sorunlarının çözüme kavuşacağını dile getirdi.

Ceyhan’ın imar sorunu çözüldü!

Adana Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan yeni imar planı Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçti. Bu kapsamda Ceyhan’ın imar sorununu çözüme kavuştu.

Ceyhan'da yeni semt sahası çalışmaları sürüyor!

İstiklal Mahallesi Ceyhan Spor Salonu yanındaki boş alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, atıl durumda bulunan bu bölgede semt sahası yapılacağını söyledi.

Adana Ceyhan'a 499 konutluk TOKİ müjdesi!

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Ceyhan İlçe Teşkilatı'nın iftar programında ilçeye TOKİ tarafından Ceyhan İlçesi'ne 499 konut yapılacağının müjdesini verdi.

Adana Ceyhan Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Ceyhan Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediyeler Kanunu'nun 20.Maddesi gereğince 3 maddelik gündemle Şubat ayı toplantısını yeni meclis salonunda gerçekleştirdi. Toplantıda imar görüşüldü.

Adana Ceyhan'da yeni parklar kazandırılıyor!

Ceyhan Belediyesi'nin ilçedeki mahallelere park kazandırma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Şahin Özbilen Mahallesi'nde yapımı devam eden parkta çalışmaları inceledi

Ceyhan Belediyesi Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina yapılıyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Park ve Bahçeler Müdürü Atilla Keskin'den bilgi aldı.

Ceyhan Belediyesi yeni park binası inşaatı devam ediyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, yeni binanın tamamen ahşaptan yapıldığını, iki katlı ve 318 metre kare oturumlu olduğunu söyledi.

Ceyhan'daki yeni Park Bahçe Binası tamamlanıyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk; çalışmaların en kısa sürede tamamlanıp, binanın hizmete açılacağını söyledi.

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina inşa ediliyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk; " belediyemize ve ilçemize yakışır bir hizmet binası inşa ediyoruz. " dedi.

Ceyhan Belediyesi 50 yeni çocuk parkı inşa edecek!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk: "Belediyemize bağlanan 50 mahallemize inşallah 50 yeni çocuk parkı da yapacağız" dedi.

Ceyhan Park ve Bahçeler Müdürlüğü binası yenileniyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Alemdar Öztürk; " En kısa sürede tamamlayıp Park Bahçe Müdürlüğü binamızı hizmete açacağız. " dedi.

Milangaz Ceyhan bayisi açıldı!

Demirören Grubu şirketlerinden Milangaz’ın Adana’nın Ceyhan ilçesindeki yeni bayisi kalabalık bir törenle açıldı. Açılışa Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim katıldı..

yeni Ceyhan Kent Konseyi başkanı Haberi

yeni Ceyhan Kent Konseyi başkanı

Ceyhan Kent Konseyi 3.  Olağan Genel Kurulu'nda Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk 3. kez Kent Konseyi Başkanı seçildi. Öğretmenevi'nde gerçekleşen genel kurulda 2 liste halinde gidilen seçimde, Genel Kurul'da Divan Başkanlığını Selahattin Güler yaparken üyeliklerini Selçuk Öntürk ile Ertan Aydar yaptılar. Tasnif kurulunda ise Erkan Karık, Eyüp Turut ile Mustafa Kılınç görev aldı. 


"DEVLET TERBİYESİNDEN HİÇBİR ZAMAN AYRILMADIK"

 Başkan Alemdar Öztürk, 2011 Temmuz ayında sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle Kent Konseyi Başkanlığı görevine seçildiğini belirterek "Göreve geldiğimizden beri şeffaf bir yönetim sergiledik. Haksızlıklar karşısında hiçbir zaman susmadık. Demokratik çerçevede Ceyhan'ın ve Ceyhanlı'nın tüm haklarını her türlü platformda dile getirdik ve savunucusu olduk" dedi. Kültür sitesinin açılışının ardından bundan sonraki toplantıların burada yapılacağını dile getiren Öztürk, "Ceyhan'ın iktidarla buluşmasının ardından Ankara, Ceyhan'ın sesini...