04 / 05 / 2024

yeni emlak ofisleri

yeni emlak ofisleri

Arthur Miller Real Estate, yeni franchise şubeler açacak. Ortalama 80 bin TL yatırım maliyeti ile açılabilecek emlak ofisleri için aylık belirlenen ciro hedefi 15 bin ile 30 bin TL arasında değişiyor...

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

Yeni emlakçılık sistemine ayak uyduramayanlar kepenk kapatıyor!

Konut sektöründeki hareketlilik emlakçıları da vurdu. Yeni emlakçılık sistemine ayak uyduramayanlar tek tek kepenk kapatıyor.

Tapuda 5 milyon TL'lik ev 1 millyon TL gösteriliyor! Konutta rayiç oyununa yeni emlak vergisi önerisi!

Gayrimenkul piyasasında uzun senelerdir süren en temel sorunlardan biri de tapuda rayiç oyunu oldu. Konut alıp satarken, daha az tapu harcı ödemek amacıyla evin değerini düşük gösterenlerin sayısı son dönemde daha da yükseldi. İşte ayrıntılar...

Almanya'da yaklaşık 36 milyon gayrimenkul için emlak vergisi beyannamesi zorunlu oldu! 25 bin avroya kadar cezası var!

Almanya'da yeni emlak vergisi (Grundsteuererklärung) değerlendirmesi çerçevesinde yaklaşık 36 milyon gayrimenkulün senelik vergi oranlarının yeniden tespiti için tüm emlak sahiplerinin 31 Ekim 2022 tarihine kadar beyannamelerini maliyeye yollaması gerekli. İşte ayrıntılar...

Yeni emlak vergisi değerleri neler?

Emlak Vergisi Kanunu'na göre emlak vergisi değer tespitleri 4 senede bir yapılıyor. 2022 yılı için belirlenen emlak vergisi değerlerinde çok sayıda itiraz yapıldı. Hak sahiplerinin 30 gün içerisinde emlak vergisi için itirazda bulunma hakkı var.

Kiralık ev bulmak zorlaştı!

Emlak ofisleri son aylarda 3 büyük şehrin bazı ilçelerinde artan kiralık ev talebine cevap vermekte zorlanıyor.

Mersin'de yetki belgesi olmayan emlak ofisleri kapatılacak!

Mersin'de yetki belgesi olmayan emlakçılara yönelik denetimler yapılıyor. Mersin İl Ticaret Müdürlüğü ile birlikte sürdürülen denetime, Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat, sahibi olduğu iş yerinden başladı.

Moskova'dan dev inşaat yatırımı!

Yeni emlak yatırımları için artan arsa talebi üzerine Moskova’da, belediye eski sanayi tesisi arsa ve arazilerini daha aktif devreye sokmaya başladı. Şehrin farklı bölgelerinde bulunan eski Sovyet sanayi siteleri arazilerine 7 trilyon ruble (91,5 milyar dolar) yatırım yapılacak.

Mekan Gayrimenkul dijital yatırımlarına hız veriyor!

Uzun yıllardır emlak piyasasında başarılı işlere imza atan Mekan Gayrimenkul, dijital yatırımlarına hız vererek iki yeni emlak sitesini hizmete sundu. 

İran'daki emlak ofisleri 26 Ekim'de kapanıyor!

İran'da, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında 26 Ekim- 20 Kasım tarihlerinde emlak ofisleri ve diğer zorunlu olmayan tüm iş yerleri kapanacak.

Kosova'da emlak ofisleri çalışmaya başladı!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlıyor.

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor!

Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor, 4-18 Mayıs arasında inşaat, emlak ofisleri tekrar faaliyete geçecek...

Kosova'da emlak ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak.

yeni emlak ofisleri Haberi

yeni emlak ofisleri

Arthur Miller Real Estate, yeni franchise şubeler açacak. Ortalama 80 bin TL yatırım maliyeti ile açılabilecek emlak ofisleri için aylık belirlenen ciro hedefi 15 bin ile 30 bin TL arasında değişiyor. 


Arthur&Miller Real Estate, 2002 yılından bu yana konut ve ticari gayrimenkul alım, satım, kiralama, danışmanlık, değerleme hizmeti veriyor. Türkiye'nin çeşitli illerine franchising verecek olan firma, yeni yatırımcılar arıyor. Arthur&Miller Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Levent Arman, franchising'in inandıkları bir büyüme modeli olmasına karşın, bu konuda seçici davrandıklarını söylüyor. 


Birçok markanm aksine merkez ofislerinde emlak alım, satım, danışmanlık hizmeti verdiklerini ifade eden Arman, 2012 yılı sonunda Arthur&Miller Commercial markasıyla sadece ticari/kurumsal müşterilere yönelik departman da oluşturduklarını belirtiyor. 


YEDİ ŞUBESİ VAR 


Bugün yedi şubesiyle faaliyet gösteren şirket, öncelikli olarak istanbul, Arthur&Miller REAL ESTATE Ankara,...