28 / 04 / 2024

yeni erzincan valisi kimdir

yeni erzincan valisi kimdir

Merkez Valisi Süleyman Kahraman, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Erzincan Valiliğine atandı. Peki, Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman kimdir? İşte Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman..

1942 yılında kaloriferli evde oturanlar için yeni karar: Apartmanların sıcaklık dereceleri düşürülecek!

1942 yılında İstanbul Valisi Lütfi Kırdar kaloriferli binalarda oturanlar için yeni bir karar aldığını ve bu kararın uygulamaya konulacağını açıklamış. Alınan karara göre apartmanların sıcaklık derecesinin düşürülmesine karar verilmiş. Peki neden?

TOKİ'den Erzincan'a yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkacak. Projede konutların dışında ticaret merkezi de bulunuyor.

TOKİ Erzincan 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 412 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Merakla beklenen projede 412 adet konut yer alacak.

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

TOKİ Erzincan projesinde son dakika! 158 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan Çayırlı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Atatürk Mahallesi'nde yükselecek olan projede 158 adet konut bulunuyor.

TOKİ Erzincan projesi için yeni tarih açıklandı! Bu ilçeye 158 yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için merakla beklenen yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Erzincan projesinde 158 konut yer alacak.

TOKİ Erzincan 2023 projesinde son dakika! Bakın hangi ilçeye 214 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan projesinde 214 konut yer alıyor. İşte TOKİ Erzincan projesi detayları...

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi! Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi... Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor... İşte TOKİ Erzincan 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın!

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın... İşte Erzincan TOKİ 2023 projesi detayları...

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

TOKİ'den Erzincan'a 158 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan 2023 projenin ihalesi 22 Şubat tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Erzincan projesiyle tam 256 konutluk yeni proje geliyor! Resmen açıklandı!

TOKİ Erzincan projesiyle sadece bir ilçeye tam 256 konutluk yeni proje geliyor... Resmen açıklandı...

TOKİ Erzincan projesinde beklenen tarih geldi! Tam 285 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Erzincan projesinde beklenen tarih geldi... Erzincan'ın tek bir ilçesinde tam 285 konutluk yeni proje geliyor...

yeni erzincan valisi kimdir Haberi

yeni erzincan valisi kimdir

Süleyman Kahraman kimdir?

Merkez Valisi Süleyman Kahraman, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Erzincan Valiliğine atandı. Peki, Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman kimdir?


1956 yılında Kırıkkale’de doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Kırıkkale, Ankara ve İstanbul’da tamamladı.Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümünden 1980’de mezun oldu.


1976 yılında TUSAŞ( Türk Uçak Sanayi A.Ş.) Genel Müdürlüğünde iş hayatına başlayıp, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ve Personel Genel Müdürlüğünde çalışmasına devam ederken;


1981 yılında İstanbul Maiyet Memuru (Kaymakam adayı) olarak Mülki İdare Amirliğine başladı. Zeytinburnu Kaymakam Refikliği, Çorum – Ortaköy Kaymakam Vekilliği, Maden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilliği, Saimbeyli, Mengen, Kozluk ve Haymana Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.


1989 yılında Mülkiye Müfettişliği sınavını kazanarak Mülkiye Müfettişliğine atandı. 1990 yılında Mülkiye...