07 / 05 / 2024

Yeni Esenler 2016

Yeni Esenler 2016

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, belediyeyi ziyaret eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a Yeni Esenler'i anlattı.

60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi!

İlçede hayata geçireceği projelerini tek tek açıklayan Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Esenler Belediye Başkan adayı Mehmet Tevfik Göksu, 60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi verdi. 

Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla! Tam 2 bin 84 konutluk yeni proje!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Emlak Konut GYO Esenler projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Esenler projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Esenler'de 255 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler'de 255 konut ve 48 dükkanlık yeni proje hayata geçirecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den İstanbul Esenler'e 255 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler'de 255 konut ve 48 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Esenler'e 8,7 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti'nin yeni kentsel tasarım vizyonunun Türkiye'de ilk olarak Esenler'de uygulama alanı bulacağını ve bundan sonrası için herkese ilham kaynağı olacağını söyledi.

Perk İnşaat'tan Esenler'e karma proje! Yeni proje!

Perk İnşaat yeni yatırımını İstanbul Esenler'de hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Konut ve ofislerin yer alacağı projede hafriyat çalışmaları başladı. 

Esenler'in imar sorununa kalıcı çözüm!

Esenler'in tarihi ve talihini değiştirecek askeri alandaki "İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı" projesine ait çalışmaların yürütüleceği "2023 Yeni Esenler Proje Merkezi"nin yapımı tamamlandı.

Efitaş'tan Esenler'e 2 yeni proje daha!

CNR Emlak 2017 fuarı dün kapılarını açtı. Konut projelerinin tanıtıldığı fuara Ömür İstanbul da katıldı. Ömür İstanbul Proje Satış Müdürü Akkılıç, Esenler'de iki yeni proje hazırlığında olduklarını belirtti. 

Esenler'e TOKİ işbirliğinde 1.300 yeni konut geliyor!

Esenler'de kentsel dönüşüm hız kesmeden devam ediyor. Esenler'e TOKİ işbirliğinde 1.300 yeni konut inşa edilecek.

Yeni Gimat GYO'nun 2016 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Yeni Gimat GYO'nun 2016 yılı olağan genel kurul toplantısı bugün 9306 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde ilan edildi.

Esenler Belediyesi 2016 faaliyet raporu kabul edildi!

Esenler Belediyesi’nin 2016 yılını kapsayan "Yıllık Faaliyet Raporu" kabul edildi. Faaliyet raporunun sunumunu Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu yaptı.

Yeni Gimat GYO 2016 yılı kar payı teklifini yayınladı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yeni Gimat GYO 2016 yılı kar payı teklifini yayınladı.

Yeni Gimat GYO 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yeni Gimat GYO 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

Yeni Esenler 2016 Haberi

Yeni Esenler 2016

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu'yu makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın, bazı Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, kentsel dönüşüm başta olmak üzere Esenler'de yürütülen çalışmalar hakkında Bakan Arslan’a bilgiler verdi. Göksu, Esenler'e tahsis edilen 8.5 milyon metrekare askeri alan ile ilgili verdiği bilgide; kentsel dönüşümle üretilmiş dünyanın en büyük, alan itibari ile de dünyanın üçüncü büyük parkını Esenler'e kazandıracaklarını söyledi. Askeriyenin boşalttığı alanda yakın bir zamanda yaklaşık 150 dönümlük bir alanı park olarak Esenler halkının hizmetine sunacaklarını söyleyen Başkan Göksu, "Esenler'in talihini değiştirecek projemiz, İstanbul'un...