07 / 05 / 2024

yeni foça alt yapı problemi

yeni foça alt yapı problemi

Yeni Foça'nın en büyük çevre sorunu çözülüyor. 21 milyon liralık yatırımla kanal şebekesi döşeme çalışmalarını başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 50 bin kişi kapasiteli ileri biyolojik arıtma tesisi için de 17 Mart'ta ihaleye çıkıyor

Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi!

Artan İsrail-İran gerilimiyle güvenli liman gömleğini giyen altın fiyatlarının nereye gideceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten de gram altın ile ilgili yeni bir açıklama geldi. İşte o açıklamalar...

Uzmanlar altın için ‘kilit seviye’ diyerek yeni tahminini açıkladı! Hem altın alacaklar hem de altın satacaklar dikkat!

Yatırımcıların en çok merak ettiği konular arasında yer alan altın fiyatları için yeni tahmin geldi. Uzmanlar pek çok kişinin gündeminde yer alan altın fiyatları için ‘kilit seviye’ diyerek yeni tahminlerini açıkladı...

İslam Memiş gram altın için yeni hedefini açıkladı! Yatırımcılar dikkat! Sırada bu rakam var!

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Bugün ons altın 1985 dolar olurken gram altın 1881 lira oldu. Gram altındaki beklentisinin gerçekleştiğini söyleyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yeni hedefini açıkladı.

Son dakika: 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı'nı hizmete açtı.

'Dolar nereye gram altın oraya' diyen İslam Memiş gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili 'Dolar nereye gram altın oraya' diyerek gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı! 

Altında sert düşüşler bekliyorum diyen İslam Memiş yeni trendi açıkladı! Görmeyen, duymayan kalmasın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ''altında yeni düşüşler bekliyorum'' diyerek yeni trendi açıkladı. Görmeyen, duymayan kalmasın!

Ev alacaklara dikkat! İslam Memiş o yeni sistemi açıkladı! Ev hayali olanlar hemen baksın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ev almak isteyenlere uyarılarda bulunarak o yeni sistemi açıkladı. İşte detaylar!

Altının efendisi İslam Memiş gram altın için yeni rekoru açıkladı! 

Altının efendisi İslam Memiş gram altın için yeni rekorunu açıkladı. fed faiz kararı sonrası yükselişe geçen gram altın için İslam Memiş'ten açıklama geldi.

Gram altın 1.300 TL oldu! Altının rotası oluştu! Altın Piri İslam Memiş yeni rakamı açıkladı! Şimdi bu rakam geliyor

Gram altın bugün yurt içi piyasalarda resmen 1.300 TL'yi gördü. Rekordan rekora tırmanan altın fiyatları yükselmeye devam ederken Altın Piri İslam Memiş yeni rakamı açıkladı! Şimdi bu rakam geliyor...

Gram altın 1.500 TL olacak diyen İslam Memiş şimdi de yeni rekorunu açıkladı! Bu rakamı gören kuyumcuya koşacak

Gram altın bugün yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan gram altın için 1.500 TL olacak diyen İslam Memiş şimdi de yeni rekorunu açıkladı.  Bu rakamı gören kuyumcuya koşacak!

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Altının Efendisi İslam Memiş'ten yeni tahmin geldi! Altını olanlar aman dikkat, hemen bu açıklamaya bakın!

Altının Efendisi İslam Memiş'ten yeni tahmin geldi! Altını olanlar aman dikkat, hemen bu açıklamaya bakın... İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Altın fiyatları durdurulamıyor! İslam Memiş altında yeni seviyeyi açıkladı! Altın alacaklar şaşkına döndü!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altında yeni seviyeyi açıkladı. İşte altına dair detaylar!

yeni foça alt yapı problemi Haberi

yeni foça alt yapı problemi

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarıyla içme suyu şebekesi baştan sona yenilenen, dereleri ıslah edilen Yeni Foça, şimdi de foseptikten kurtuluyor. İleri biyolojik atık su arıtma tesisinin kurulacağı mahallede İZSU, önce kanal şebekesi döşeme çalışmalarına start verirken, arıtma için de ihale hazırlığını tamamladı. 

Çevre yerleşimlerde gerçekleştirdiği artıma hamlesiyle Gediz, Küçük Menderes, Nif ve Yarımada havzalarını kirlilikten kurtaran İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yeni Foça arıtması için de 17 Mart tarihinde ihaleye çıkma kararı aldı.  Arıtma yapılacak bölgelerde arıtma tesisi ile kanal sistemini bir bütün olarak hayata geçiren ve modern bir alt yapı sistemi kuran İZSU Genel Müdürlüğü, kanal şebekesinin arıtma tesisine oranla daha uzun sürmesi nedeniyle kanal çalışmalarını öncelikli olarak, Kasım ayında başlattı. 88 kilometre uzunluğundaki kanal şebekesi ve evsel atıkları arıtmaya pompalar vasıtasıyla...