22 / 07 / 2024

Yeni Foça yatırım projeleri

Yeni Foça yatırım projeleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Yeni Foça'daki 21 milyon liralık çevre yatırımının startı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun katıldığı törenle verildi. Kocaoğlu; İzmirli'ye layık olmak budur, dedi.

Uzmanından arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için çok önemli uyarı!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda toprağa yatırım yaparken en temel dikkat edilmesi gereken noktanın korkmamak olduğunu belirtti.

Krediyle konut almak mı daha mantıklı, fonlara yatırım yapmak mı? İşte o hesap! 

Gayrimenkul sektörü için getirilmesi planlanan yeni vergiler, konut yatırımının şu an mantıklı olup olmadığını gündeme getirdi. Peki krediyle konut almak mı daha mantıklı, fonlara yatırım yapmak mı? 

Emlak Konut’un yeni kampanyası mı, arsa yatırımı mı?

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte arsa ve arazi yatırımına ilgi arttı. Emlak Konut GYO dün başlattığı kampanya ile avantajlı satışlara başladı. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, vatandaşa yatırımını hangisine yapacağını sordu.

Kıbrıs'a yatırım yapmak isteyenler dikkat! 3 milyon 900 bin liradan başlayan arsa fırsatı!

Yerli ve yabancı yatırımcılar Kıbrıs'a yönelmeye başladı. Özellikle Güney Kıbrıs yatırımcıların en çok tercih ettiği bölge haline geldi. Kıbrıs'ta şimdi de 3 milyon 900 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa yatırımı fırsatı sunuluyor.

Toprak yatırımından servet yapmanın püf noktaları. Uzmanı açıkladı

Arsa, arazi ve toprağa yatırım yapmak isteyenlerin sayısı giderek artıyor. Peki toprak yatırımı yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, topraktan servet yapmanın yollarını açıkladı.

Kazançlı toprak yatırımının tek sırrı! Hikaye; olmuşa değil, olacağa yatırım yapın!

Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımı yapmak isteyenleri sosyal medya hesabından uyardı. Yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken tek şeyin, yatırım yapılan yerin hikayesi olduğunu belirtti. 

Toprak yatırımı için önümüzdeki 2 ay fırsat dönemi

Altın ve dolar yükselirken yatırımcının son dönemde kafasını karıştıran sorulardan biri gayrimenkul yatırımı. Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımında fırsat dönemi olduğunu söyleyerek nedenini açıkladı. Ergün toprağa yatırım yapanların altına göre iki kat kazanç sağladığını belirtti. 

Altına, dolara, Euro'ya ve borsaya yatırım yapanlar dikkat! Az önce peş peşe açıklandı, hemen bakın!

Yatırımcılar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ederken, yeni haftanın yatırım araçları performansı da belli oldu. Peki Mart ayının ilk haftasında hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Foça Club Med’in yerine lüks tatil köyü yapılacak! Tam 50 milyon dolarlık yatırım!

Foça'daki Club Méditerranée veya kısa ismiyle Club Med'in yerine 50 milyon dolar yatırımla lüks tatil köyü yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Son dakika: 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı'nı hizmete açtı.

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

Yeni Foça yatırım projeleri Haberi

Yeni Foça yatırım projeleri

İlçe halkına seslenen Başkan Kocaoğlu, "11 senedir kimse benden 'para ve finansman yok' lafını duymadı. Büyükşehir Belediyesi gerektiğinde 24 saat içinde İzmir'e 1 milyar TL, 3 milyar TL parayı getirecek güce ve itibara sahiptir" dedi.


İleri biyolojik atık su arıtma tesisinin kurulacağı Yeni Foça'da İZSU’nun kanal şebekesi döşeme çalışmalarına başlaması nedeniyle düzenlenen törene bölge halkı büyük ilgi gösterdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, törende yaptığı konuşmada, "Her Cumartesi günü ya bir temel atma, ya bir açılış, ya bir sözleşme imza töreni yapıyoruz. İzmir'i kendi gücüyle kalkındırıyoruz. İzmir'de bu potansiyel var. Bunu 11 senedir ispat ediyoruz" diye konuştu.


İzmirli'ye layık olmak budur

Başkan Aziz Kocaoğlu, 2004 yılında çizdikleri stratejik plan çerçevesinde, İzmir'in Türkiye'nin büyüme oranlarının çok üzerinde bir çizgi yakaladığını belirterek, şunları...