15 / 05 / 2024

yeni havalimanı satılıyor mu

yeni havalimanı satılıyor mu

İstanbul Havalimanı satışa çıkarıldığı iddiaları ortaya atılmıştı. Konuyla ilgili İGA İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu açıklama yaptı. 

Uzman isim açıkladı: Bu otomobiller yarı fiyatına satılıyor! Otomobil almak isteyenler için yeni yol...

Otomobil fiyatlarının son zamanlarda yükselmesi ile araba almak isteyenler uygun fiyata araba alabilmenin yöntemlerini araştırıyor. Uzman isim açıkladı, bu otomobiller yarı fiyatına satılıyor...

UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Havaların soğumasıyla beraber tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri elektrikli ısıtıcılar oldu. Bu alanın öncüsü UFO, yeni bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Peki, UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

O ilde KDV'den muaf 2 arsa satılıyor! Yüzde 50'si peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatı! 

Bursa Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Kestel ilçesi, Yeni Mahalle ve Vani Mehmet Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı yüzde 50 peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den muaf satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

 Onvo Android Smart TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

ister yeni evleniyor isterseniz evinizi yeniliyor olun bir evin demirbaşları arasında olan Televizyonlar her geçen gün teknolojisini yeniliyor. Bunlardan birisi de Onvo marka TV.  Peki Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Grundig GRNE Duo No Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?08 Şubat 2023 fiyat listesi

Grundig GRNE 5051 Duo No Frost Buzdolabı Yeni nesil teknolojinin kullanıldığı Grundig buzdolapları Şubat ayına özel fiyatları ile kaşınızda Peki Grundig GRNE 5051 Duo No Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Evini yenileyenler ya da yeni evlenenler için uygun fiyatlı buzdolabı fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için Altus'un ekonomik fiyata sunduğu imkanı kaçırmayın. Peki Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch No-Frost Buzdolabı  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

En çok kullanılan buzdolabı markası olan Bosch yeni bir model ile tekrar gündeme geldi. Bosch'un KGN86AID1N kodlu modelinin özelliklerini merak ediyorsanız haberimizi okuyun  Peki Bosch KGN86AID1N 631 Lt No-Frost Buzdolabı en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Hp 14S Pentium NoteBook en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 17 Ocak 2023 fiyat listesi

Hp NoteBooklar hafifliği ve ufak ebatları açısından çok tercih edilen bilgisayarlar arasında. 2023'te yeni bir NoteBook sahibi olmak isteyenler araştırma yapıyor.   Peki, Hp 14S Pentium NoteBook ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

O modeller artık euro ile satılıyor! Deutz-Fahr 22 Ekim fiyat listesi

Deutz-Fahr’ın yeni teknolojiler ile donatılan 5, 6, 7 ve 9 serisi araçları çiftçinin tüm işlerini maksimum performansla yapma garantisi veriyor. Öte yandan Deutz-Fahr’ın 6, 7 ve 9 serisi traktörleri euro üzerinden satılıyor.

Hurda fiyatlarına yeni zam! Bakır ve demir hurda fiyatları bugün ne kadara satılıyor? 12 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hurda fiyatlarının yeni haftaya nasıl başladığı merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta hurda fiyatları peş peşe gelen zam ve indirimlerle gündemden düşmedi. Peki bakır ve demir hurda fiyatları bugün ne kadara satılıyor? Hurda fiyatlarında son durum ne oldu? İşte hurda 12 Eylül 2022 fiyat listesi...

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Yeni Zelanda'da dev kasaba 7,5 milyon dolara satılıyor!

Yeni Zelanda'da 2006 yılında yapımı tamamlanan Vahşi Batı kasabası 7,5 milyon dolara satılıyor. Kasabada bir tahta şerif ofisi, sinema salonu olarak ikiye katlanan bir adliye binası ve hatta lisanslı bir salon bulunuyor.

İstanbul Yeni Havalimanı açılıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk etabı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çok sayıda devlet başkanının katılımıyla saat 16.30'da hizmete açılıyor...

yeni havalimanı satılıyor mu Haberi

yeni havalimanı satılıyor mu

İstanbul Havalimanı'nın işletmesinin sahibi olan İGA şirketinin bazı ortaklarının hisselerini satmayı planladığı haberleri medyada yer almıştı. Havalimanın satışıyla ilgili İGA Başkanı açıklamalarda bulundu. 
 
Sabah Gazetesi'nde Dilek Güngör'ün haberine göre; İstanbul Havaliman'ının satılması planlanmıyor. Dünyaca ünlü fonlardan gelen talepler olduğunu bildiren İGA Başkanı Kadri Samsunlu, "Burayı yönetmek memmnuz" dedi. 

Nisan ayında hizmete başlayan İstanbul Havalimanı'yla ilgili iddialara birinci ağızdan yanıt geldi. İGA Havalimanı İşletmesi'nin İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu, önümüzdeki günlerde yolcu sayısının 10 milyona çıkacağını belirterek, "Sorunsuz gerçekleşen taşınma operasyonuyla iyi bir başlangıç yaptık. Dünya bizi alkışlıyor. Bizimkiler karşı çıkıyor. Kendimize verdiğimiz 6 aylık bir süre var. Havalimanını eylüle kadar daha iyi bir noktaya getireceğiz" dedi. 

Samsunlu, havalimanı açıldıktan sonra batıdan doğuya birçok şirketin kapılarına geldiğini belirterek, "Altyapı fonları, ülke...