29 / 04 / 2024

Yeni Hotpoint buzdolabı

Yeni Hotpoint buzdolabı

Üstün teknolojiyi İtalyan tasarımıyla birleştiren Hotpoint ’in yeni buzdolapları Multi Temperature Zone (Sıcaklığı Ayarlanabilir Çekmece) bölmesi ihtiyaca göre derin dondurucu ve ya soğutucu olarak kullanılabiliyor...

Vestfrost VF 90 büro tipi mini buzdolabının fiyatı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Hem evine hem de ofisine büro tipi mini buzdolabı almak isteyenlere Vestfrost ayrıcalığıyla yeni bir mini buzdolabı haberi geldi. Vestfrost, son teknolojik özelliklerle donattığı bu ürününü uygun fiyatla satışa çıkarken, ürünün en uygun nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Vestel garantisiyle satılan Vestfrost VF CF 5201 S no-frost buzdolabının fiyatı açıklandı!

Evlerin olmazsa olmaz beyaz eşyaları arasında yer alan buzdolabı konusunda her geçen gün bir üretici firma, yeni bir adım atıyor. Son olarak, Vestfrost da Vestel garantisiyle satılan yeni bir no-frost buzdolabını satışa çıkardı.

Samsung RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabının yeni fiyatı belli oldu!

Telefon, tablet ve bilgisayar gibi elektronik ürünler konusunda dünyanın en büyük üreticilerinden Samsung, kalitesini beyaz eşya alanında da konuşturdu. Samsung, RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabını üreterek bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Regal Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabında şaşırtan fiyat ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Regal, yeni evlenecek çiftler ve evine buzdolabı almak isteyenler için güzel bir haber verdi. Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabını görücüye çıkaran Regal, bu ürünün teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

Altus Al 306 B 114 lt buzdolabında peşin fiyatına 3 taksit fırsatı başladı!

Beyaz eşya sektöründe akla ilk gelen üreticilerden biri olan Altus, yeni mini buzdolabıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Altus, son teknolojik özelliklerle donattığı bu buzdolabını farklı online alışveriş siteleri üzerinden satışa çıkarırken, HepsiBurada’da peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla satışa

 Uğur Buzdolabı kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Uğur Buzdolabı yeni evinize yada eskisinin yerine çok teknolojik imkanlarla geliyor. Peki Uğur Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung büyük kampanyasını duyurdu! Buzdolabı alana migrodalga veya 3 bin TL değerinde Para Yüklü Kart hediye!

Dünyanın en büyük elektronik alet üreticilerinden Samsung, evini yenilemek isteyenlere veya yeni evlenecek çiftlere özel çok ses getirecek bir kampanya başlattı. Samsung, buzdolabı alana migrodalga ve 3 bin TL hediye edeceğini duyurdu.

Şok uygun fiyatlı beyaz eşya satıyor! Yok yok; Buzdolabı, klima, televizyon, çamaşır, kurutma ve bulaşık makineleri...

Şok marketin yeni indirimli aktüel kataloğu yayımlandı. Yeni katalog yer alan indirimli beyaz eşya ürünleri dikkat çekti. Buzdolabından televizyona, çamaşır makinesinden klimaya kadar listede yok yok. Peki Şok'ta beyaz eşya fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bosch buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesinde indirim! 2 Mayıs 2023 fiyat listesi

Kaliteli ve dayanıklı beyaz eşyanın adresi Bosch, seçili buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinelerinde indirim başlattı. Eğer siz de yeni beyaz eşyaya ihtiyaç duyuyorsanız, Bosch’un kampanyasına göz atmadan karar vermeyin.

Grundig GRNE Duo No Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?08 Şubat 2023 fiyat listesi

Grundig GRNE 5051 Duo No Frost Buzdolabı Yeni nesil teknolojinin kullanıldığı Grundig buzdolapları Şubat ayına özel fiyatları ile kaşınızda Peki Grundig GRNE 5051 Duo No Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik 570475 MB No Frost Buzdolabı kaç TL, en uygun nereden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

'Yeni Nesil İkili Soğutma Teknolojisi AeroFresh' ile öne çıkan Arçelik 570475 MB No Frost Buzdolabı, daha az nem kaybı, daha uzun süre tazelik sunuyor. Peki Arçelik 570475 MB No Frost Buzdolabı ne kadar, özellikleri ne?

Profilo'nun Üstten Donduruculu Buzdolabı ne kadar? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabını yenilemek isteyenlerin kaçırmak istemeyeceği fırsat Profilo'da. Profilo buzdolapları bir çok yeni teknolojiye sahip olmasının yanında iç hacimleri oldukça geniştir. NoFrost teknolojisi ile çözdürme işlemine son veren geniş ailelerin tercihi Profilo buzdolabı 3 şubat 2023 fiyat listesi

Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Evini yenileyenler ya da yeni evlenenler için uygun fiyatlı buzdolabı fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için Altus'un ekonomik fiyata sunduğu imkanı kaçırmayın. Peki Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Yeni Hotpoint buzdolabı Haberi

Yeni Hotpoint buzdolabı


Üstün teknolojiyi İtalyan tasarımıyla birleştiren Hotpoint’in yeni buzdolapları Multi Temperature Zone (Sıcaklığı Ayarlanabilir Çekmece) bölmesi ihtiyaca göre derin dondurucu veya soğutucu olarak kullanılabiliyor. Yeni Hotpoint buzdolaplarındaki Hyper Freeze Fonksiyonu sayesinde yiyecekleri vitamin ve besin değerlerini kaybetmeden yüzde 50 daha hızlı donduruyor. Safe Defrost Fonksiyonu sayesinde ise ısıyı 2 derece sabit tutarak yiyeceklerin güvenli bir şekilde çözülmesini sağlıyor.


İtalyan tasarımını ileri teknolojiyle buluşturan yeni Hotpoint buzdolabının +8 dereceden -18 dereceye kadar sıcaklığı ayarlanabilen çekmecesi (Multi Temperature Zone) ihtiyaca göre derin dondurucu veya soğutucu olarak kullanılabiliyor. Yeni Hotpoint buzdolabı Hyper Freeze özelliği sayesinde yiyecekleri yüzde 50 daha hızlı donduruyor. Jet hızıyla dondurulan yiyecekler böylece tatlarını ve besin değerlerini kaybetmiyor. Hotpoint buzdolabının sahip olduğu Safe Defrost fonksiyonu ise çekmece içindeki ısıyı 2 derecede...