16 / 05 / 2024

yeni İstanbul Modern binası

yeni İstanbul Modern binası

Türkiye’nin ilk modern sanat müzesi İstanbul Modern’in Galataport kapsamında yeniden yapılmasına ilişkin işbirliği anlaşması, Galataport Projesinin geliştirme ve yönetimini üstlenen Salıpazarı Liman İşletmeciliği ve Yatırımları AŞ ile İMSAV arasında imzalandı.

Yeni Levent Modern projesi 60 aya varan vade fırsatıyla satışta!

DAP Gayrimenkul Geliştirme vizyonu ve Emlak Konut güvencesi ile hayata geçen Yeni Levent projesinin ikinci etabı olan Yeni Levent Modern, 60 aya varan vade fırsatıyla satışta.

Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı!

Türkiye'nin en yeni ve modern yat limanları arasında yer alan Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı. İşte detaylar...

Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'nin deprem gerçekliği yeniden gündeme oturdu. Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

Mustafa Dündar: Osmangazi'de yeni ve modern bir şehir inşa ediyoruz!

Bütçesini en verimli ve en etkin şekilde kullanmasının neticesinde birbirinden önemli yatırımlar hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, ilçeye yeni bir tesis daha inşa ediyor.

Kayseri Kazancılar Çarşısı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri anlattı. Yapılacak çalışmalarla, çarşı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

Ogeday Çuhadar, Esenyurt'taki Modern Sanayi Merkezi'ni anlattı!

Al Zamil Gayrimenkul A.Ş. Yatırım Müdürü Ogeday Çuhadar, İstanbul Modern Sanayi Merkezi hakkındaki tüm detayları açıkladı...

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Saleh A Banafi ve Abdüllatif Banafea tarafından kuruldu.

Yeni ve modern Hasankeyf'te sona gelindi!

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, "Batman'ın Hasankeyf ilçesinin yeni yerleşim yerinde tamamlanan 710 konut ile ticaret merkezindeki 98 iş yerinin anahtarları hak sahiplerine dağıtıldı" dedi...

Kayseri Erkilet'e yeni sosyal tesis!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada Erkilet bölgesine Kocasinan Akademi çatısı altında yeni bir modern tesis yapıldığını ve tesisin fonksiyonel olarak tasarlandığını söyledi.

Modern City Bahçelievler İstanbul Havalimanı'na 40 dakika!

Yeni İstanbul Havalimanı metro hattı durağının hemen yanında yer alan Modern City Bahçelievler Projesi ile havalimanına 40 dakikada ulaşmak mümkün...  

İstanbul Modern'i mimar Renzo Piano yapacak!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Serfinaz Ergün bugünkü köşesinde ''İstanbul Modern'in mimarı Renzo Piano'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte Serfinaz Ergün'ün yazısı...

yeni İstanbul Modern binası Haberi

yeni İstanbul Modern binası

Dünya standartlarında bir tasarımla hayata geçirilecek yeni İstanbul Modern müze binası için, Eczacıbaşı Holding ile Doğuş Grubu-Bilgili Holding işbirliği yaptı. 


İstanbul Modern açıklamasına göre, Türkiye’nin ilk modern sanat müzesi İstanbul Modern’in Galataport kapsamında yeniden yapılmasına ilişkin işbirliği anlaşması, Galataport Projesinin geliştirme ve yönetimini üstlenen Salıpazarı Liman İşletmeciliği ve Yatırımları AŞ ile İstanbul Modern Sanat Vakfı (İMSAV) arasında imzalandı.


Anlaşmaya göre dünya standartlarında bir tasarımla hayata geçirilecek yeni bina, müzenin kurucu sponsoru Eczacıbaşı Holding ve Doğuş Grubu-Bilgili Holding’in ortaklaşa katkısıyla yapılacak. İmzalanan protokol çerçevesinde, mevcut binasından çok daha geniş bir alanda ve uluslararası standartlarda hizmet verecek yeni müzenin, 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.


İşbirliği çerçevesinde Doğuş Grubu-Bilgili Holding, İstanbul Modern’in yeni binasının ana sponsorları arasında yer alacak.


Açıklamada, "İstanbul Modern’in yeni binasının tamamlanmasıyla birlikte, İstanbul...