17 / 05 / 2024

yeni işyeri kredisi nasıl alınır

yeni işyeri kredisi nasıl alınır

Yeni işyeri satın almak isteyen ve vergi levhası olan tüm ticari işletmeler bankaların sunmuş olduğu işyeri kredisinden faydalanabiliyor. Peki, işyeri kredisi nasıl alınır? İşyeri kredisi şartları nelerdir?

Aralık ayı kira zammında son dakika! Konut ve iş yeri kiralarına ne kadar zam yapılacak?

Kira artış oranı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Yeni kira artış oranı belli oldu mu? Konut ve iş yeri kiralarına ne kadar zam geldi? 

TOKİ Ankara 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kalecik projesi yarın ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 78 konut, 136 iş yeri ve 5 restoran yer alacak.

TOKİ Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 78 yeni konut ve 138 yeni iş yeri geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Kalecik ilçesine 78 yeni konut ve 138 yeni iş yeri geliyor...

TOKİ'den yeni kampanya: 43 ilde 116 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkıyor! İhale tarihi ve ödeme planına hemen bakın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) açık artırma tarihi açıklandı. Açık artırma yöntemiyle 43 ilde 216 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkacak. 

Hatay'da 4 sanayi sitesinin inşaatı tam gaz! Kente 379 adet yeni iş yeri kazandırılacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da çalışmaları devam eden 4 sanayi sitesini en kısa sürede tamamlayarak 379 yeni iş yerini kente kazandıracaklarını bildirdi.

Yeni evim konut kredisini kimler alabilir? Yeni evim konut kredisi başvuru şartları nelerdir?

Yeni evim konutu kredisi, ilk kez ev sahibi olacak kişilerin gündeminde yer alıyor. Ev almayı düşünenler işte yeni evim konut kredisine dair detaylar!

Orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı: Yüzde 0.69 faizle yeni evim konut kredisi!

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı öncülüğünde başlatılan Yeni Evim Konut Kredisi, orta gelirli bireylerin düşük faiz oranları ve avantajlı ödeme koşullarıyla konut sahibi olmalarını sağlıyor. Ev hayali kuranlar için büyük bir fırsat!

TOKİ'den yeni indirim kampanyası! Az önce resmen açıklandı! TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa alanlar hemen baksın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlara yönelik yeni indirim kampanyası başlattı. İşte ayrıntılar...

Çiftçilere 3 yeni kredi müjdesi peş peşe duyuruldu! Çiftçi Destek Kredisi limiti ne kadar? Hemen detaylara bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçilerin yüzünü güldürecek müjdeleri peş peşe açıkladı. Çiftçi Destek Kredisi limiti ne kadar? Hemen detaylara bakın!

TOKİ'den Konya Meram'a tam 280 yeni iş yeri geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Meram'da tam 280 yeni iş yeri inşa edecek.

TOKİ Aksaray projesi için start verdi! Sadece bir ilçeye 200 yeni iş yeri geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aksaray Merkez'de 200 yeni iş yer inşa edecek. Aksaraylıların yüzünü güldüren projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konyalılara 280 yeni iş yeri müjdesi! Dikkat! Tarih belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Konya Meram'da tam 280 yeni iş yeri inşa edecek. Konyalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 5 gün sonra sona erecek!

81 ilde 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 5 gün sonra sona erecek.

yeni işyeri kredisi nasıl alınır Haberi

yeni işyeri kredisi nasıl alınır

İşyeri kredisi nasıl alınır?

Yeni işyeri satın almak isteyen ve vergi levhası olan tüm ticari işletmeler bankaların sunmuş olduğu işyeri kredisinden faydalanabiliyor.


Günümüzde hemen hemen tüm bankalar çeşitli isim ve kampanyalar altında işyeri kredisi veriyor. İşyeri kredi koşulları ve özellikleri bankadan bankaya değişkenlik gösterebiliyor. 


İşyeri kredisi veren bazı bankalar ve şartları şu şekilde sıralanıyor;


Finansbank:

İlgili krediyi sadece yeni işyeri alımlarınız için ve TL olarak kullanabilirsiniz.

Kullanabileceğiniz kredi tutarı satın alacağınız işyerinin ekspertiz değerinin %75'inden fazla olamaz.

Ekspertiz tutarı satın almak istediğiniz işyerinin özelliklerine göre değişebilir.

Kredi bedeli üzerinden bankanın belirlediği tutar ve oranda, masraf ve komisyon alınır. İşyeri kredilerinden KKDF alınmamaktadır. BSMV oranı: %5'tir.


Nasıl Başvuracaksınız?

İşyeri kredisi başvurusu yapmak ve detaylı bilgi almak için size en yakın Finansbank Şubesi'ne giderek başvurabilirsiniz.

Tüm sorularınız için 0850 222 1 900...