10 / 05 / 2024

Yeni Lefkoşa Atık Su Arıtma Tesisi açılışına kimler katıldı

Yeni Lefkoşa Atık Su Arıtma Tesisi açılışına kimler katıldı

Lefkoşa- Yeni Lefkoşa Atık Su Arıtma Tesisi'nin açılış töreni, KKTC'nin başkenti Lefkoşa'nın kuzeydoğusunda bulunan Haspolat'taki tesislerde yapıldı. Açılışa, Lefkoşa Türk ve Rum Belediyelerinde geçmişte görev yapmış belediye başkanları katıldı...

Chery'den 2024'ün 3. kampanyası da geldi! Omoda 5, Tiggo ve Tiggo 7 Pro'nun yeni fiyatları şaşkınlık yarattı!

Otomotiv devi Chery merakla beklenen Mart ayı fiyatlarını peş peşe açıkladı. Omoda 5, Tiggo ve Tiggo 7 Pro'nun yeni fiyatları şaşkınlık yarattı...

TOKİ Kocaeli Körfez projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez projesi 2023 için yeni tarih açıklandı. Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Körfez 2023 projesi detayları...

Bakan Kurum'dan açıklama geldi: Tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan müjdeli haber geldi: Son raporlara göre, tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı! Bakan Kurum'un yaptığı açıklamaya göre, Türkiye'nin geri dönüşüm çabaları büyük bir başarıya ulaştı.

Dolar 19 TL'yi artık geçti diyen Selçuk Geçer'den yeni dolar açıklaması geldi! Bakmayan çok pişman olacak!

Dolar 19 TL'yi artık geçti diyen Selçuk Geçer'den yeni dolar açıklaması geldi! Bakmayan çok pişman olacak!

EYT'liler şimdi siz de göz atın! Peş peşe ödenecek rakamlar açıklandı! Kıdem tazminatı buz kestirdi!

Emeklilikte yaşa takılanların (EYT’li) beklediği düzenlemede resmen sona gelindi. EYT'liler şimdi siz de göz atın! Peş peşe ödenecek rakamlar açıklandı! Kıdem tazminatı buz kestirdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başal ve Necdet Ergün ortaklığında kuruldu.

Lefkoşa Genel Hastanesi'nin ek binaları inşa ediliyor!

Kıbrıs'ın güneyinde 'Lefkoşa Genel Hastanesi' karşısında koronavirüs hastaları için yeni ek binalar inşa ediliyor. 

Ali Pilli: Lefkoşa’da inşa edilecek yeni hastane 500 yataklı olacak!

Sağlık Bakanı Ali Pilli, Lefkoşa’da inşa edilecek yeni hastanenin temellerinin bu yıl içinde atılması sözü verdiklerini ve bu hedef için çalışmaların başladığını açıkladı...

Lefkoşa'da yeşil alanı ihlal eden yapılar yıkılıyor!

Kıbrıs'ın başkenti Mustafa Zeki Milali Sokak’ta bulunan yeşil alanın, birkaç hane tarafından işgal edilen yapılar Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından yıkılıyor.

Boğaziçi'nin yeni Reina'sı Oligark, Kıvılcım Kocabıyık'a ait!

Boğaziçi'nde yeni mekanlar açıldı ve açılmaya devam ediyor. Kıvılcım Pınar Kocabıyık'a ait 5 bin metrekarelik yeni mekanda onlardan biri.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi açıldı!

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi bugün 24 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Haydarpaşa Atık Tesisi Tuzla’ya taşınıyor!

Haydarpaşa Port projesinin hayata geçecek olması sebebi ile Atık Kabul ve Transfer Merkezi Limanı Tuzla tersanesindeki yeni alanında inşa edilecek.

Yeni Lefkoşa Atık Su Arıtma Tesisi açılışına kimler katıldı Haberi

Yeni Lefkoşa Atık Su Arıtma Tesisi açılışına kimler katıldı

Lefkoşa- Yeni Lefkoşa Atık Su Arıtma Tesisi'nin açılış töreni, KKTC'nin başkenti Lefkoşa'nın kuzeydoğusunda bulunan Haspolat'taki tesislerde yapıldı. 


Açılış törenine, Avrupa Birliği'nin (AB) Genişlemeden ve Komşuluk Politikasından Sorumlu Komiseri Stefan Füle, Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Kadri Fellahoğlu, Lefkoşa Rum Belediye Başkanı Constantinos Yorgacis, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Avrupa ve CIS Bölge Ofisi İdareden Sorumlu Yönetici Yardımcısı ve Bölge Direktörü Yardımcısı Olivier Adam ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Gelecek İçin Ortaklık Programı Program Yöneticisi Tiziana Zennaro katılarak konuşma yaptı. 


Açılışa, Lefkoşa Türk ve Rum Belediyelerinde geçmişte görev yapmış belediye başkanları, bazı sivil toplum örgütü temsilcileri, projeye katkı koyanlar ve davetliler de katıldı. 


Açılış töreni, konuşmaların ardından Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Kadri Fellahoğlu, Lefkoşa Rum Belediye Başkanı Constantinos Yorgacis, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Avrupa ve...