05 / 05 / 2024

yeni mahalle istihdam

yeni mahalle istihdam

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar: 11 bin kursiyere meslek edindirme kursu veriyor. Ara eleman yetişmesine önem veriyoruz. İnşaat sektörüne destek oluyor, üretim yönelik her talebi destekliyoruz.

Bakan Fahrettin Koca duyurdu! Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 yeni personel alacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada 42 bin 500 yeni personel istihdamı için alım süreçlerinin başlatıldığını dile getirdi.

Aman dikkat! Dolandırıcılıkta yeni trend “istihdam dolandırıcılığı!"

Sürekli yeni yöntemler geliştiren dolandırıcıların yeni numarası “pes!” dedirtti. Farklı sektörlerden istihdam  dolandırıcılığı adlı yeni bir dolandırıcılık türüyle ilgili haberler gelirken, bu kez insanların iş umudunu kullanıyorlar. İşlerini pervasızca yapan dolandırıcılar, olmayan işler için otel

Dev şirketten yeni fabrika! İstihdam alanı açılacak

Kablo rakorları ve medikal sektöründe faaliyet gösteren Bimed, 300 milyon TL yatırımla İstanbul Hadımköy’de yeni yatırıma imza atacak. İşte tüm detaylar...

Bakan Kirişci duyurdu: Tarım ve Orman Bakanlığına 6 bine yakın yeni personel alınacak! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bakanlık bünyesinde 6 bine yakın yeni personel istihdam edileceğinin müjdesini verdi. 

Yeni istihdam modeli belli oldu! İşveren ve işçi detayı gözden kaçmadı!

İstihdamı arttırmak için yeni bir istihdam modeli oluşturuldu. İşte detayları ile yeni istihdam modeli Üretim Sürecine Katılım Programının ayrıntıları!

Yalova’da 25 bin kişi istihdam edilecek! İşte detaylar..

Yalova’da 320 fabrika bir araya gelerek yeni bir istihdam olanağı sunacaklar. Bu olanak ile 25 bin kişi iş sahibi olacak. İşte merak edilen detaylar!

Çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunlar istihdam edilecek!

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) HİTAM Orta Ölçekli Üretim ve Ticaret Üssü Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunların istihdam edileceğini dile getirdi. 

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Konya ili, Akşehir İlçesi, İstasyon Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Yeni Mahalle 16 Derslikli Eğitim Binası; Ortaköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni okul müjdesi!

Konya ili, Akşehir İlçesi, İstasyon Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Yeni Mahalle 16 Derslikli Eğitim Binası; Ortaköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E-İhale) ihalesi 8 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

İmar sorununun çözülmediği gerekçesiyle mahalle yolunu bariyerle kapattı!

Antalya Gazipaşa'da yaşayan Yusuf Erdal Güven, özel mülkü olduğunu söyleyerek Yeni Mahalle'yi D-400 karayoluna bağlayan İtfaiye Kavşağı'nı bariyerle dönüştürmek için trafiğe kapattı.

Samsun Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Samsun'da Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Gölcük’te yeni devlet hastanesi, Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi, Gölcük Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası, 112 Acil Servis Binası inşaatları hızla sürüyor.

Samsun Asarcık'a 100 konutluk yeni mahalle!

Samsun'un Asarcık İlçesi'nde devam eden alt yapı yatırımlarını denetleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada"Asarcık'ta kuracağımız 100 konuttan oluşan yeni mahalle, ilçenin şehirleşmesine büyük katkı sağlayacak" diye konuştu.

yeni mahalle istihdam Haberi

yeni mahalle istihdam

ÜLKENİN ve şehrin ekonomik gelişiminin yerel yönetimlerden geçtiğini kaydeden Yenimahelle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Modernleşme ve çağdaşlaşmanın ön koşulu ticaret ve sanayi kadar yerel yönetimlerin başarısından geçer. Yerel yönetimi zayıf olan, çalışmayan, üretmeyen bir kentin gelişmesi de mümkün değildir" diye konuştu. 


İSTİHDAM YARATMAK ZORUNDAYIZ 


Çalışma yaşına gelmiş her bireyin, kendi olanaklarıyla, kent yaşamınıın sunduğu çalışma fırsatlarını değerlendirme hakkına sahip olduğunu kaydeden Yaşar, "Yenimahalle'de insan odaklı hizmet üreten sosyal belediye sorumluluğunu taşıyarak bunu yapmaya çalışıyoruz. Yerel yönetim olarak Yenimahalle'de ekonomik kalkınmayı teşvik edecek koşulları yaratmayı, girişimcilere yardımcı olma olanaklarım sağlamayı amaçlıyoruz. Hizmete açtığımız kentsel mekânlar; üretim, dağıtım, alış-veriş ve tüketim gibi ekonomik dayanaklara sahip olduklarından, kent ekonomisinde de önemli bir rol oynuyor. Ekonominin canlı olduğu merkezlerin sayısını artırarak çoğu bölgemizi otel konumundan...