03 / 05 / 2024

yeni mesa eryamandan arsa mı aldı

yeni mesa eryamandan arsa mı aldı

Çok ortaklı yapısıyla 45 yıldır faaliyet gösteren MESA Ankara'da 160 milyon TL'lik arsa aldı. Şirket arsada 1.700 konutluk proje geliştirmeyi planlıyor.

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Mesa'dan Kayaşehir'e dev proje! En az 20 bin yeni konut geliyor! 

Mesa, İstanbul Başakşehir'de Resneli Çiftliği mevkiinde 2.5 milyon metrekare büyüklüğe sahip arsa için kat karşılığı inşaat anlaşması imzaladı. Peki Mesa'nın Kayaşehir projesinde kaç konut inşa edilecek? İşte tüm ayrıntılar...

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

Mesa Panorama lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa Panorama projesinde 3 blokta toplam 317 konut yer alıyor. Projedeki konutlar lansman fırsatlarıyla satışa çıktı.

Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması! 

53 senedir gayrimenkul sektöründe güven ve kalite ile öne çıkan Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması yapıldı. 

Mesa Urla Kekliktepe satışta! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektöründe 52 senelik deneyimiyle ön plana çıkan Mesa, yeni projesi Mesa Urla Kekliktepe'yi satışa sundu. İşte Mesa'nın yeni projesi Mesa Urla Kekliktepe ile ilgili tüm merak edilenler...

MESA Çengelköy Bosphorus sahiplerini bekliyor!

Çengelköy’de hayata geçirilen MESA Çengelköy Bosphorus projesinde yer alan daireler yeni sahiplerini bekliyor.

Mesa Mesken konut sektöründe yatırımlarını artıracak!

Uzun yıllardır inşaat sektöründe başarılı işlere imza atan Mesa İnşaat gelecek yıl yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı hemen teslim imkanıyla satışta!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı satışa çıkarıldı...

Mesa Mesken yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul'da sayısız konut projesi hayata geçiren Mesa Mesken yeni yatırımlar için düğmeye bastı. Firma yeni projelerinde bahçeli müstakil konutlar inşa edecek. 

Mesa Urla ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Mesa, Urla projesi için ön talep sürecini başlattı. Proje Urla Kekliktepe bölgesinde hayata geçirilecek.

MESA Holding yeni projeler için düğmeye bastı!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında Mesa Holding'in yeni projelerini kaleme aldı. 

yeni mesa eryamandan arsa mı aldı Haberi

yeni mesa eryamandan arsa mı aldı

Konut piyasasının köklü şirketlerinden MESA Ankara'da 160 milyon TL'lik arsa alımı yaptı. 96 dönümlük arsaya 1.700 konut inşa etmeyi planlıyor.


Çok ortaklı yapısıyla 45 yıldır faaliyet gösteren MESA bu yılın ilk çeyreğinde el değiştirmişti. "Yeni MESA" adıyla yola devam etme kararı alan şirket hisseleri el değiştirdikten sonra ilk büyük arsa alımını yaptı.


Ankara Eryaman Göksu Mahallesi'nde 96 bin metrekarelik arsanın alımı için anlaşma sağlandı. Toplam 160 milyon TL'lik alım için 110 milyon TL'lik ödeme yapıldı. Şirket arsada 1.700 konutluk proje geliştirmeyi planlıyor.


Yeni yapılanma sürecine giren MESA'da yaklaşık 15 yıldır "Genel Müdür" olarak görev yapmakta olan Can Aynagöz geçtiğimiz ay görevinden ayrıldı. Şirket satış ve pazarlama alanında yapacağı yeni hamleler için SİNPAŞ Yapı'nın efsane yöneticilerinden Tolga Bıyıklıoğlu'nu transfer etmişti. Bıyıklıoğlu'nun yıllardır şişen...