01 / 05 / 2024

yeni müteahhit kavramı

yeni müteahhit kavramı

Yeni Türkiye’ nin yükselen ekonomi trendleriyle beraber, bir çok yeni ekonomik araç ve finansman yöntemleri doğmaktadır. Bunlardan birisi de Melek Yatırımcılık (Angel Investor) kavramı.

Sektörün gelişmesine yardımcı olabilecek yeni bir kavram: Melek Yatırımcılık!

Yeni Türkiye’ nin yükselen ekonomi trendleriyle beraber, bir çok yeni ekonomik araç ve finansman yöntemleri doğmaktadır. Bunlardan birisi de Melek Yatırımcılık (Angel Investor) kavramı.

Yeni Evim Kampanyası'nda müteahhit oyunu! Müteahhitler dairelerin fiyatlarını artırıyor!

Yeni Evim Kampanyası'nda müteahhit oyunu! 3 senelik Hazine desteğiyle taksit tutarları avantajlı görünen kampanyada beklentiler ve gerçeklerin uyuşmadığı ileri sürüldü. İşte ayrıntılar...

İzmir'de bir site, iki müteahhit, iki farklı sonuç!

İzmir'de Barış Sitesi'nin 4 blokundan tamamen çöken 3'ünü, iflas edip giden müteahhidin yaptığı öğrenildi. Ayakta kalan tek bloku ise, yerine gelen yeni müteahhit, mühendis eşliğinde yaptırdı.

Darıca'da uyanık müteahhit 24 daireyi 50 kişiye sattı!

Kocaeli Darıca'da müteahhit Y.D. 10 yıl önce 24 daireyi 50 kişiye satıp, aldığı 2,5 milyon TL ile ortadan kayboldu. Yarım kalan inşaat da uyuşturucu bağımlıların yeni yuvası oldu.

Önüne gelen müteahhit olamayacak!

Hükümet, inşaat sektörüne yeni düzenlemeler getiriyor. Meclis’e sunulan teklif yasalaşırsa, müteahhit yeni işe başlarken mali gücü ve iş bitirmesine bakılacak.

Müteahhit Ahmet Sakızoğlu'nun yargılandığı davada yeni gelişme!

Antalya'da maket proje üzerinden aynı daireleri 176 kez  satarak "nitelikli dolandırıcılık" yaptığı gerekçesiyle 528 yıl hapis cezasına çarptırılan "Ferrarili müteahhit" Ahmet Sakızoğlu'nun yargılandığı davada yeni gelişme yaşandı.

Müteahhit enflasyonu engellenmeli!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, tüketicilerin ve sektörün mağdur olmasının önüne geçilmesi ve daha hızlı bir şekilde kaliteli yeni konutlar üretilebilmesi için bu müteahhit enflasyonunun engellenmesi gerektiğine dikkat çekti.

Nasıl müteahhit olunur?

Akdeniz'de Yeni Yüzyıl Gazetesi'nin köşe yazarı Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, bu haftaki yazında "Nasıl müteahhit olunur?" sorusunu yanıtladı. İşte o yazı...

Kentsel dönüşümde müteahhit seçerken nelere dikkat edilmeli?

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Son, arsa sahiplerine karar aşamasında dikkat edilmesi gereken kriterlerle ilgili önemli tavsiyelerde bulundu. Peki kentsel dönüşümde müteahhit seçerken nelere dikkat edilmeli?

Şanlıurfa'da müteahhit öldürüldü!

Şanlıurfalı müteahhit Fatih Çiftçi, öldürüldü. 29 yaşındaki Çiftçi'nin cesedi otopsi için morga gönderildi.

Müteahhit seçerken nelere dikkat edilmeli?

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, ''Müteahhit seçerken nelere dikkat edilmelidir'' konusuna değindi. İşte Karataş'ın o yazısı...

Aydın'daki kaçak müteahhit Yalova'da yakalandı!

Aydın'da birçok inşaat projesine imza atan ve tamamlamadan onlarca projeyi yarım bırakıp ortadan kaybolan müteahhit Yalova'daki bir termal otelde yakalandı.

Beşiktaş'ın yeni müzesi yarın açılıyor!

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da yer alan yeni müzesinin açılışı yarın saat 11:00'da gerçekleşecek. Açılışa Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın katılması bekleniyor.

İzmir Gaziemir’de 2 müteahhit 120 kişiyi dolandırdı!

İzmir Gaziemir’de müteahhit Hüseyin P. ve ortağı Selim Ö, 24 evi defalarca satarak 120 kişiyi dolandırdı. 48 aile, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu.

yeni müteahhit kavramı Haberi

yeni müteahhit kavramı

Melek Yatırımcılık nedir? İnşaat ve gayrimenkul sektörüne ne gibi katkıları olabilir? Tüm bunları Türkiye’deki sadece 250 melek yatırımcıdan biri olan Kadir Kurtuluş’a sorduk. Melek Yatırımcılık kavramının önümüzdeki dönemde çok hızlı bir şekilde büyüyeceğini ve inşaat sektörüne de ciddi avantaj sağlayabileceğini söyleyen Kurtuluş önce Melek Yatırımcı kavramını açıkladı :


Melek Yatırımcılık (Angel Investment) Nedir?


‘’Melek yatırımcılık henüz başlangıç aşamasında olan bir iş fırsatına, ileriki süreçlerde kurulacak işletmenin büyümesi ve gelişmesi için sermaye ve bilgi birikimi sağlamaktır. Melek yatırımcılar ise gelecek vaat eden ancak sermaye, tecrübe ve network sıkıntısı çeken bu başlangıç aşamasındaki girişimlere bireysel olarak hem finansman hem de bilgi birikimi ve tecrübelerini aktaran kişilerdir. Burda en önemli ayrıntı melek yatırımcılığın sadece bir finansman sağlayıcı olmadığı aynı zamanda girişimcinin ihtiyacını duyduğu mentorluğun...