15 / 05 / 2024

yeni oran kredilerde

yeni oran kredilerde

Bankalar bu hafta konut kredisi faiz oranlarını yeniden yükseltiyor. Yeni faiz oranı aylık 1.54.

Kiracı oranı arttı, konut sahibi olmak zorlaştı! Uzmanlar 'Erişilebilir konut için yeni model şart' dedi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre oturulan konuta sahip olanların oranı 0,8 puan azaldı ve 2022 yılında yüzde 56,7 oldu. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan Gayrimenkul Uzmanı Turgay Yılmaz, “Erişilebilir konut için yeni model şart” dedi.

Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışta! 1,99 faiz oranıyla 36 ay vade!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışa çıktı. Nidapark Ataşehir'den 1,99 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

1 milyon Türk Lirası'nın faiz getirisi ne kadar? Banka banka oranlar ve getirileri...

Merkez Bankası'nın son faiz artırımı ile yüzde 52'yi aşan Türk Lirası mevduat faizleri, yeni sene ile birlikte azaldı. Buna göre, faiz oranları yüzde 40’ın altına kadar inerken bankaların yeni oran ve getirileri de açıklanıyor. İşte haberin detayları...

Otomobil almayı düşünenler dikkat! ÖTV matrahı güncellendi, işte yeni oran!

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Elektrikli araçların Özel Tüketim Vergisi matrahlarında değişikliğe gidildi. Ancak kararda vergi oranları değişmedi.

Denizbank'tan yeni müşterilere özel ihtiyaç kredisi: Hangi faiz oranıyla ve nasıl başvurulur?

Denizbank, yeni müşterilerini memnun etmek ve finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak için çekici bir kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında, yeni müşterilere cazip fırsatlar sunuluyor. Peki Denizbank hangi faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunuyor, detaylar neler?

Memur ve memur emeklisine son dakika yüzde 43.12 zam müjdesi! Kalem kalem hesaplandı!

Emekli ve memur maaş zammı için son dakika gelişmeler yaşanıyor. TCMB tarafından yıl sonu enflasyon beklentisine ilişkin açıklama geldi. Yüzde 58 olarak açıklanan yeni oranın ardından emekli maaş zammı konusunda hesaplamalar hız kesmeden başladı. İşte kalem kalem zamlı maaş hesaplamaları...

Emekliye son dakika şoku! Meclis’ten geçti, yeni zam oranı resmen belli oldu! İşte o oran!

Emekliye son dakika şoku... Meclis’ten geçti, yeni zam oranı resmen belli oldu... Hemen tek tek açıklanan bu orana bakın...

Yeni kıdem tazminat ücreti ne kadar oldu? İşte memur zam oranına göre hesaplanan yeni rakam...

Asgari ücret ve memur maaş zamlarının netlik kazanmasıyla birlikte kıdem tazminatı da yeniden hesaplanacak. Peki, Yeni kıdem tazminat ücreti ne kadar oldu? İşte memur zam oranına göre hesaplanan yeni rakam...

Memur ve emekliyi bekleyen sürpriz! Zam için yeni oran verildi

Memur ve emekli maaşlarına zam ile ilgili son dakika gelişmesi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada zam için çarşamba gününün altını çizdi. Öte yandan zam ile ilgili yeni oran verildi.

Milyonlarca emekliye müjde geldi! Emekli maaşında yeni oran belli oldu! Tüm maaşlar sil baştan yenilendi!

Emekli aylığına temmuzda yeni zam uygulanacak. TÜİK tarafından paylaşılan yeni rakamlar ışığında hesaplamalar sil baştan değişti. Haziranda açıklanacak enflasyon verisiyle beraber maaş hesaplamaları kesinleşecek.

Asgari ücret temmuz zammında yeni oran belli oldu! Yeni maaşlar tek tek hesaplandı!

Asgari ücrete yapılacak temmuz zammı için detaylar netleşmeye başladı. TÜİK tarafından paylaşılan 4 aylık enflasyon verileri sonrasında aylık hesaplamaları hızlandı. Temmuzda 6 aylık enflasyon, refah payı ve seyyanen artış gibi hususların gündeme gelmesi bekleniyor.

Kiracılar ve ev sahipleri aman dikkat! Yeni zam oranına uymayanların başı yanacak! Ev sahiplerine hapis şoku!

Kiracılar ve ev sahipleri için duyuruldu. Yeni zam oranına uymayanların artık yanacak. İşte detaylar!

Önceki asgari ücret zammını tahmin eden isimden yeni açıklama! Oran verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan temmuz ayında asgari ücret ara zam yapılacağını ifade etti. Daha önce asgari ücret zammını doğru tahmin eden uzman isimden yeni açıklama geldi. İşte yeni zam oranı...

yeni oran kredilerde Haberi

yeni oran kredilerde

Şubat ayı ortalarına kadar faiz oranının aylık ortalama 1.30-132 arasında seyrettiği konut kredisi piyasasında faiz oranları sürpriz bir kararla önce 1.35'e çekilmişti. Geçen hafta 1.45'e yükseltilen aylık faiz oranları bu haftadan itibaren 1.54 civarına çekilecek.

Yeni faiz oranları Çarşamba gününden itibaren yürürlüğe girecek.


Gelişmeler Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'da olacak.