08 / 05 / 2024

yeni projelerde pazarlama formülü

yeni projelerde pazarlama formülü

www.emlakkulisi.com'un mortgage yazarı Bankacı Barış Yılmazkaya büyük bir polemik başlatıyor! Konut kredisi faiz oranları yüzde 1'in altına indiğinde tüm sorunlar bitecek mi?

TOKİ'den hiç evi olmayanlara büyük müjde! Tam 3 bin konutluk 7 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 yeni kampanya için düğmeye bastı. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde 3 bin konut yer alacak.

TOKİ'den ay sonuna kadar 1.740 konutluk 6 yeni proje geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 6 yeni projenin ihalesini gerçekleştirecek. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde tam 1.742 konut yer alacak.

TOKİ'den 3 şehre 614 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 3 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan projelerde toplam 614 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul'a 716 konut ve 71 dükkanlık iki yeni proje müjdesi!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projelerde 716 konut ve 71 dükkan yer alacak.

TOKİ'den 3 şehre 583 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 3 şehirdeki yeni projeler için düğmeye bastı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşa edeceği yeni projelerde toplam 583 konut yer alacak.

TOKİ'den 4 şehre binden fazla yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 ilde dört yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projelerde toplam 1.008 yeni konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul'a 869 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projelerde toplam 869 konut yer alacak.

TOKİ'den bu ile 684 konutluk 3 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı'da inşa edeceği 3 yeni projenin ihalesini Aralık ve Ocak aylarında gerçekleştirilecek. Projelerde toplam 684 konut yer alacak.

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

TOKİ'den İstanbul'a 2 bin 900 konutluk 5 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da 5 yeni proje inşa edecek. İstanbulluların merakla beklediği projelerde 2 bin 900 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul, Ankara ve İzmir'e 1.700 konutluk 4 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul, Ankara ve İzmir projeleri için düğmeye bastı. Söz konusu projelerde toplam 1.700 yeni konut yer alacak.

E-ticarette şok gelişmeler! Yeni kanun ile sektörde neler değişecek? İşte, yeni E-Ticaret Kanunu!

Pandemi döneminde artan dijitalleşme ile birlikte artık hemen hemen bütün ihtiyaçlarımızı e-ticaret kanallarından karşılar olduk. E-ticaret hacmindeki artış şirketlere yeni bir pazarlama ve dağıtım kanalı açarken, şimdi gündemde yeni E-Ticaret Kanunu var.

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

yeni projelerde pazarlama formülü Haberi

yeni projelerde pazarlama formülü

 

Hadi gelin faizin % 1' in altına indiğinde hayatımızın nasıl değişeceğini aşağıdaki örnek ile hep beraber görelim:

Örnek 1 :

Konutun Bedeli: 150.000 YTL

Peşinat : 30.000 YTL

Kredi Tutarı: 120.000 YTL

Faiz Oranı : %1.30

Vade : 120 ay

Aylık ödenecek taksit tutarı :1.980YTL

Örnek 2 :