20 / 05 / 2024

Yeni ruhsatlı projelerde kdv oranları

Yeni ruhsatlı projelerde kdv oranları

Türkiye ekonomisi demek artık inşaat sektörü demek. İnşaat sektörü, 200’ü yüzü aşkın alt sektörüyle, yerli üretimiyle, istihdam sayısıyla, toplumsal kalkınmaya kattığı değerle görmezden gelinemeyecek hacimde...

TOKİ'den hiç evi olmayanlara büyük müjde! Tam 3 bin konutluk 7 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 yeni kampanya için düğmeye bastı. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde 3 bin konut yer alacak.

TOKİ'den ay sonuna kadar 1.740 konutluk 6 yeni proje geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 6 yeni projenin ihalesini gerçekleştirecek. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde tam 1.742 konut yer alacak.

TOKİ'den 3 şehre 614 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 3 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan projelerde toplam 614 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul'a 716 konut ve 71 dükkanlık iki yeni proje müjdesi!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projelerde 716 konut ve 71 dükkan yer alacak.

TOKİ'den 3 şehre 583 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 3 şehirdeki yeni projeler için düğmeye bastı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşa edeceği yeni projelerde toplam 583 konut yer alacak.

TOKİ'den 4 şehre binden fazla yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 ilde dört yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projelerde toplam 1.008 yeni konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul'a 869 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projelerde toplam 869 konut yer alacak.

TOKİ'den bu ile 684 konutluk 3 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı'da inşa edeceği 3 yeni projenin ihalesini Aralık ve Ocak aylarında gerçekleştirilecek. Projelerde toplam 684 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul'a 2 bin 900 konutluk 5 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da 5 yeni proje inşa edecek. İstanbulluların merakla beklediği projelerde 2 bin 900 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul, Ankara ve İzmir'e 1.700 konutluk 4 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul, Ankara ve İzmir projeleri için düğmeye bastı. Söz konusu projelerde toplam 1.700 yeni konut yer alacak.

TOKİ'den Tekirdağlılara müjde! O ilçeye peş peşe 887 konutluk 2 yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. Projelerde toplam 887 yeni konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul'a 1040 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına aralıksız devam eden TOKİ İstanbul'da Esenler ve Başakşehir'de yeni projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Projelerde toplam 1040 inşa edilecek. 

TOKİ'den İstanbul'a 4 bin 200 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ İstanbul'da 7 yeni proje hayata geçirecek. Projelerde toplam 4 bin 200 adet konut yer alacak.

Yeni ruhsatlı projelerde kdv oranları Haberi

Yeni ruhsatlı projelerde kdv oranları

Türkiye ekonomisi demek artık inşaat sektörü demek. İnşaat sektörü, 200’ü yüzü aşkın alt sektörüyle, yerli üretimiyle, istihdam sayısıyla, toplumsal kalkınmaya kattığı değerle görmezden gelinemeyecek hacimde. İnşaat sektörünün büyüklüğü ve ekonomideki yeri bir yana, görmezden gelinememesinin önemli bir nedeni de konut sektörünün her mecrada yaptığı pazarlama çalışmaları. Dolayısıyla artık sektöre ilgi duyulsun duyulmasın, hepimiz gözümüzü inşaat projelerine dikmiş durumdayız.


Dünkü yazımda da belirttiğim gibi seçimlerden sonra önemli fırsatların olduğu yeni projeler karşımıza gelmeye hazırlanıyor. Üstelik bu bahar, diğerlerinden farklı olacak. En büyük farkı, sektör temsilcilerinin bu kez kampanyalara sürprizli ödeme planlarıyla başlayacak olmaları. Zira bu yeni projelerin çok önemli bir özelliği olacak. Her ne kadar bir yıldır yeni ruhsatlı projelerde geçerli olan yüzde 18’lik KDV oranı zaten görünürde uygulanmakta da olsa,...