23 / 07 / 2024

yeni şehir nerede kurulacak

yeni şehir nerede kurulacak

Yenişehir projesinde toplam 26 milyon ağaç yer alacak. Yeni Şehir projesinin yüzde 42'i yeşil alanlardan meydana gelirken, toplam alanı ise 453 milyon metrekare olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir konut fiyatları! Meydan Başakşehir nerede? 

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir konut fiyatları merak ediliyor. Emlak Konut GYO, yeni kampanyası kapsamında 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Meydan Başakşehir nerede?Meydan Başakşehir konut fiyatları ne kadar? 

Optimum Yenişehir nerede?

Optimum Yenişehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Optimum Yenişehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Yenişehir'deki apartmanlar nerede yer alacak?

Yenişehir'deki apartmanlar nerede yer alacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Yüksek kısımlarda 100 metre aralıklarla inşa edilecek 460 gökdelenin yanı sıra projede apartman, teras ev ve villa yer alacak.

60 soruda Kanal İstanbul ve Yenişehir!

Tanıtım filminin yayınlanmasıyla Kanal İstanbul ve Yenişehir projeleri hakkında birçok detay da belirlenmiş oldu. 453 milyon metrekare alanda kurulacak Yenişehir projesinin 30 milyon metrekaresi Kanal İstanbul olacak...

Yenişehir'de kaç gökdelen olacak?

7.5 milyonluk nüfusuyla İstanbul'dan sonraki en büyük şehir olacak olan Yenişehir'de gökdelenler, apartmanlar ve teras evler ile villalar yer alacak. Projede toplam 460 gökdelen yer alacak.

Yeni Şehir kaç metrekarede kurulacak?

Yeni Şehir kaç metrekarede kurulacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Detaylarıyla tanıtım filmi ortaya çıkan Yeni Şehir projesinin yüzde 42'lik alanı yeşil alana ayrılmış durumda.

Mall Of İstanbul Başakşehir nerede?

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde inşa edilen Mall Of İstanbul Başakşehir nerede? sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede toplam 1.114 adet daire yer alıyor...

Münir Karaloğlu Yenişehir OSB'nin imar planını inceledi!

Yenişehir'e gelen Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Yenişehir Organize Sanayi Bölgesi İmar Planları'nı inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Yenişehir Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcıları için gün sayıyor.

Yenişehir OSB'de ruhsat için engel kalktı!

Yenişehir Belediyesi'ni ziyaret eden Vali Münir Karaloğlu Yenişehir Organize Sanayi Bölgesine yönelik gelişme ile ilgili bilgi aldı. Yenişehir Organize Sanayi Bölgesi'nin (YOSAB) 430 dönümlük bölümünde yatırımcıya ruhsat verilmesine ilişkin engel aşıldı.

Yenişehir OSB yeni yatırımcılar arıyor!

Mevcut OSB'nin yüzde 42'sini şu an Şişe Cam grubu kullanıyor. Kalan bölgenin imar planındaki sıkıntının giderilerek Yenişehir OSB'ye yatırım yapmak isteyen sanayicilerin önünün açıldığı bildirildi. Şu an OSB'de 430 dönüm net sanayi arsası var.

Ankara Namık Kemal ve Yenişehir'deki bazı lojmanların Maliye Bakanlığı tahsisi kalktı!

Erdoğan Bayraktar'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Ankara Çankaya Namık Kemal Mahallesi ve Yenişehir Mahallesi, ekonomiye kazandırılıyor. Maliye Bakanlığı'nın bazı parsellerde tahsisini kaldıran karar bugün Resm

Batışehir nerede yapılıyor?

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Batışehir nerede yapılıyor sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bağcılar deniliyor. Ege Yapı Group imzası taşıyan proje, toplam 3 bin 226 adet daireden meydana geliyor...

Yenişehir'den KKTC'ye direkt uçuşlar başladı!

Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ercan Havaalanı'na direkt uçuşlar Borajet-Akgünler Turizm işbirliği ile düzenlenen seferle saat 09.45'te Yenişehir Havalimanı'na inen ilk uçakla başladı...

yeni şehir nerede kurulacak Haberi

yeni şehir nerede kurulacak

453 milyon metrekare alanda kurulacak olan Yenişehir projesi, 7 milyon 500 bin kişiye yaşam alanı sağlayacak. İstanbul'dan sonra en büyük şehir olacak Yenişehir'de yeşil alan kaç metrekare olacak sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Yenişehir projesinde yüksek tepelerde 100 metre aralıklarla 460 gökdelen kurulacak. Projede 2 ila 14 katlı apartmanlar, teras evler ve villalar yer alacak. 


Yenişehir projesinin yollara ayrılan kısmı ise 108 milyon metrekare. 50 milyar dolar maliyetle kurulacak olan projede trafik oluşmasın diye yollar 8 şeritli olarak tasarlanmış durumda. 


Yenişehir'de yeşil alan kaç metrekare olacak?

Yenişehir'de yeşil alan kaç metrekare olacak sorusunun yanıtı 146 metrekare olarak belirlendi. Projede imar parseline 167 milyon metrekare ve havalimanına ise 78 milyon metrekare alan ayrılmış durumda. 


Yenişehir projesinde ayrıca; 210 bin araç kapasiteli otoparklar, küçük tekneler için...