23 / 07 / 2024

yeni spor salonu Çayırova 2017

yeni spor salonu Çayırova 2017

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram Çayırova’da hayata geçirilen Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi için inşa edilen spor salonunda incelemelerde bulundu.

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Eyüpsultan’a yeni spor salonu geliyor!

Daha önce Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in müjdesini verdiği Eyüp Stadı arkasında bulunan alanda spor salonu yapımı için start verildi.

Kayseri’ye yeni spor tesisi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Memduh Büyükkılıç,  şehre yeni bir spor salonu ve tenis kortunun kazandırılacağını dile getirdi.

İBB'den 10 okula daha yeni spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu modern, nitelikli ve ulaşılabilir spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İnşaatı tamamlanan 10 spor salonu, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin ve İstanbulluların kullanımına açılacak.

Craven Cottage Stadı'na spor salonu ve havuz inşa edilecek!

İngiliz futbol kulübü Fulham, nehir tarafında bulunan tribününü yıkarak yeni bir yaşam merkezi inşa edilecek. Yeni yapılan tribünde spor salonu ve havuz da yer alacak.

Sultangazi'ye 2 yeni spor salonu müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Esentepe ve Habibler mahallerine kapalı spor salonu inşa ediyor.

Zonguldak'ta spor salonu inşaatında iskele çöktü: 1 yaralı!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Yeni Mahalle'deki spor salonu inşaatında çalışan Hasan Karamazak, iskelenin çökmesi sonucunda yaralandı.

Darıca Spor Salonu yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'ya yeni bir spor salonu inşa ediyor.

Kocaeli Büyükşehir'den yeni spor salonu!

Kent genelinde pek çok okula spor salonu kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için de yeni bir spor salonu inşa ediyor.

Bilecik Yeni Kapalı Spor Salonu'nun inşaatı yükseliyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bin 500 kişi kapasiteli Bilecik Yeni Kapalı Spor Salonu'nun yapımı devam ediyor. Projenin inşaatı hızla yükseliyor.

Darıca Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Kente yeni spor tesisleri kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Spor Salonu'nun temelini attı.

İBB'den İstanbul'a 54 yeni spor tesisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 40 yeni okul spor salonu ve 14 spor tesisinin inşaatına devam ediyor.

Çorum'un yeni spor salonu hızla yükseliyor!

Çorum Belediyesi tarafından inşa edilen 4 bin 840 kişi kapasiteli spor salonu inşaatı tam gaz devam ediyor...

yeni spor salonu Çayırova 2017 Haberi

yeni spor salonu Çayırova 2017

Öğrencilerin derslerinin yanında spor yapabilmeleri için spor alanları yaptıklarının altını çizen Genel Sekreter Bayram, “Çocuklarımız, gençlerimiz spor yaparak hem zihinsel hem de bedensel sağlıklarını koruyacaklar. Bu da gelecek nesillerimizin sağlıklı yetişmesi demek. Bu yüzden geleceğimizi inşa edecek çocuklarımıza modern mekanlarda spor alanları inşa ediyoruz” dedi.



Genel Sekreter Bayram gençlere ve spora Büyükşehir Belediyesi olarak büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Büyükşehir Belediyesi olarak çevresi spor salonu yapmaya uygun okullar için spor salonları yapıyoruz. Tam donanımlı olarak inşa ettiğimiz bu salonlar çocuklarımızın hava şartlarından etkilenmeden spor yapmalarını sağlıyor. Çocuklarımız karda, yağmurda okul bahçesinde spor yapamazken bu salonlarda her türlü aktivitelerini gerçekleştirebiliyorlar” şeklinde konuştu.


Genel Sekreter Bayram geleceğimizi inşa edecek nesillerimize modern spor salonları inşa ettiklerini kaydederek, “Spor salonlarımızda gençlerimiz basketbol, voleybol gibi sporların...