30 / 04 / 2024

yeni toki konutları nevşehir

yeni toki konutları nevşehir

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası üzerindeki eski yerleşim alanına yöresel mimaride yeni konutların yapılacağını söyledi. Söz konusu alana 600 dolayında konutun yapılacak.

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın teslimi yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Karesi Konutları'nda ilk etap teslimi gerçekleşti.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın anahtar teslimi 31 Ocak'ta!

Balıkesir'de hayata geçen Yeni Karesi Konutları için geri sayım başladı. Projede anahtar teslimi 31 Ocak'ta yapılacak.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın yüzde 98'i tamamlandı!

Balıkesir'de hayata geçirilen 505 dairelik Yeni Karesi Konutları'nda sona gelindi. Proje inşaatının yüzde 98'i tamamlandı.

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temeli yarın atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Esenler'de önce "Sıfır Atık" projesi kapsamında geri dönüşümden elde edilen 500 bin defteri öğrencilere dağıtacak, sonrasında da Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temelini atacak.

Giresun Dereli'de inşa edilen TOKİ konutları 7 ay içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Giresun'un Dereli ilçesinde inşa edilen yeni konutlar, depremzede vatandaşlara 7 ay içinde teslim edilecek.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

Ankara Yeni Boyut Konutları sakinleri tapularını aldı!

Ankara Yenimahalle İlkyerleşim Mahallesi’nde yer alan Yeni Boyut Konutları sakinleri tapularına kavuştu.

Gümüşhane'de TOKİ konutlarına başvurular başlıyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, yapımı tamamlanmak üzere olan 530 konutluk yeni TOKİ konutlarının başvurularının 18 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Halk Bankasına yapılacağını açıkladı. 

Yeni Karesi Konutları fiyat 2018!

Yeni Karesi Konutları fiyat 2018 bilgisi haberimizde yer alıyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı projede 24 blokta toplamda 1.334 daire bulunuyor. 

Yeni Karesi Konutları ödeme planı!

Yeni Karesi Konutları ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  2+1 ile 4+1 arasında daire tiplerine yer verilen projede 26 farklı daire tipi bulunuyor. 

Derbent TOKİ konutları bu ay teslim edilecek!

Konya’nın Derbent İlçe Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçeye kazandırılan yeni konutlar teslime hazırlanıyor. 

yeni toki konutları nevşehir Haberi

yeni toki konutları nevşehir

Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde 4. Etap TOKİ konutlarının tamamlanma aşamasına geldiğine dikkat çeken Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası üzerindeki eski yerleşim alanına bu kez yöresel mimarinin göz önünde tutularak yeni konutların yapılacağını söyledi. Söz konusu alana 600 dolayında konutun yapımı konusunda çalışmaların son aşamaya getirildiğine değinen Başkan Ünver, "Ticaret ve Sanayi odamızın hemen üzerindeki alanda bu kez TOKİ ile birlikte yöresel mimarinin göz önünde tutulduğu konutlar yapacağız. Burada 600 dolayında konut yapılmasını planlıyoruz. Nevşehir'imizin sarı taşının kullanılacağı konutlar yapılacak. En kısa zamanda bu konuyla ilgili gerekli bilgiler aktarılarak" dedi.


Kapadokya Muşkara...