05 / 05 / 2024

Yeni uydu kentler büyüyecek

Yeni uydu kentler büyüyecek

EROĞLU Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Türkiye'nin geçtiğimiz 10 yıl içerisinde sergilediği ekonomik güç ve siyasi istikrar sayesinde küreselleşen dünyada bölgesi için kritik öneme sahip.

Bakan Murat kurum açıkladı! Yarısı Bizden Kampanyası ile küçük uydu kentler yapacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yarısı Bizden Kampanyası kapsamında 500 bini Anadolu, 500 bini Avrupa Yakası'nda olmak üzere küçük uydu kentler yapılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da 500 bin konutluk uydu kentler planladıklarını açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, acilen dönüştürülmesi gereken 1,5 milyon riskli konut olduğunu hatırlatarak, İstanbul'un Avrupa ve Anadolu Yakası'nda 500 bin konutluk uydu kentler planladıklarını duyurdu.

100 bin konutun inşası başlıyor! Bakan Kurum peş peşe açıkladı: Anadolu ve Avrupa Yakası'nda uydu kentler yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ülke genelinde inşa edilecek yeni konutlarla ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Kurum, 100 bin konutun inşasına perşembe günü başlayacaklarını açıkladı. 

2 milyonluk yeni şehirler kuruluyor, bazı kentler taşınıyor! İşte bölge için hazırlanan yeni plan!

Yüzyılın deprem felaketi nedeniyle büyük yıkım yaşayan iller için yeni planlar hazırlandı. İşte yeni inşa edilecek şehirlerden, taşınacak kentlere kadar yeni dönemde neler yapılacağı ile ilgili ayrıntılar…

New Holland, MasterDrive uydu destekli otomatik dümenleme çiftçinin yeni gözdesi! İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Türk tarımının önce markası New Holland, tarım teknolojilerinde de öncü olmayı sürdürüyor. New Holland hassas tarım teknolojilerini çiftçilerle buluşturmak adına MasterDrive uydu destekli otomatik dümenleme sistemini fabrika çıkışlı olarak sunuyor. MasterDrive New Holland’ın TD100D ve TD110D traktör

Uydu kentler kurulmalı!

Ege Koop. Genel Başkanı ve gazeteci Hüseyin Aslan, "Örgütlü bir şekilde uydu kentler kurmalıyız" dedi. 2050'de İzmir'in nüfusunun 8 milyon olmasının beklendiğini söyleyen Aslan, "Ciddi anlamda kentsel dönüşümü tartışmalıyız" diye konuştu.

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Acil 15 bin yeni bina!

Kentsel dönüşümün yıllardır dile getirildiğini fakat kimsenin uyarıları dikkate almadığını kaydeden Hüseyin Aslan, “Uydu kentler baz alınmalı. Hemen yeni konut alanı yaratılmalı” dedi.

Nurol GYO uydu kentler yapacak!

Nurol Grubu'nun iştiraklerinden biri olan Nurol GYO, konut, ofis ve karma proje yatırımları ile öne çıkıyor. Nurol Park, Nurol Life ve Nurol Tower projelerini yürüten şirket, önümüzdeki dönemde Türkiye'de ve yurtdışında 50 ila 250 bin kişinin yaşadığı uydu kentler yapmayı planlıyor.

Yeni Yaşam Biçimi Kentler ve Dönüşüm Zirvesi gerçekleşti!

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği'nin (YAPDER) organize ettiği “Yeni Yaşam Biçimi Kentler” ve “Dönüşüm Zirvesi” 20 Nisan’da Sarıyer’de yapıldı. Zirvede kentsel dönüşüm tartışıldı...

Yeni Yaşam Biçimi Kentler ve Dönüşüm Zirvesi 20 Nisan'da!

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği'nin (YAPDER) organize ettiği Yeni Yaşam Biçimi Kentler ve Dönüşüm Zirvesi 20 Nisan 2016 Çarşamba günü gerçekleşecek.

Yeni uydu kentler büyümeyi katlayacak!

EROĞLU Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Türkiye'nin geçtiğimiz 10 yıl içerisinde sergilediği ekonomik güç ve siyasi istikrar sayesinde küreselleşen dünyada bölgesi için kritik öneme sahip.

Yeni Yaşam Biçimi, Kentler ve Dönüşüm Zirvesi gerçekleşti!

İnşaat Platformu ve Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen ve moderatörlüğünü Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak'ın yaptığı "Yeni Yaşam Biçimi, Kentler ve Dönüşüm Zirvesi" gerçekleşti.

Yeni uydu kentler büyüyecek Haberi

Yeni uydu kentler büyüyecek

EROĞLU Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Türkiye'nin geçtiğimiz 10 yıl içerisinde sergilediği ekonomik güç ve siyasi istikrar sayesinde küreselleşen dünyada bölgesi için kritik öneme sahip yol gösterici aktörlerden biri haline geldiğini söyledi. Türkiye'nin kendinden emin duruşunun reel sektör ve yatırımcılara da pozitif olarak yansıdığını vurgulayan Eroğlu, şunları söyledi: "Kentsel dönüşüm süreci, yeni uydu kentlerin yaşama geçmesi, Türkiye ulaşım ağmda hayata geçecek projelerin önümüzdeki 5-10 yıllık süreç içerisinde gerçekleşecek olması, gelişime ve büyümeye önemli katkılar yapacak.  Biz de tekstil sektöründen gelen marka yaratma deneyimiz ve estetik anlayışımız ile bilgi, cesaret, ileri görüşlülüğümüz ' sayesinde; sektörün klişelerini değiştirmek için gerekli olan her şeye sahibiz ve bu anlayışımızı her projemize yansıtıyoruz, insanlar için sürdürülebilir yaşam alanları oluşturuyoruz. 

Eroğlu Gayrimenkul ile ülkemizin geleceğini...