01 / 05 / 2024

yeni yusufeli fotoğafları

yeni yusufeli fotoğafları

Artvin'in Yusufeli ilçesinin yeni yerleşim yerinin similasyon görüntüleri kamuoyu ile paylaşıldı. Similasyon görüntülerinde ilçede kurulacak resmi ve özel kuruluşlar, camiler ve okullar ile park bahçeler yer aldı.

Artvin Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri ihalesi yarın! 106 konutluk yeni projesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Artvin Yusufeli projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 106 konut yer alacak.

TOKİ, Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri'ndeki 106 yeni konut için ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri'ndeki 106 yeni konut için 4 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında ilk adım Beyoğlu Belediyesi'nden geldi: Binaların fotoğrafları çekiliyor! 

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak yasal değişikliğin Meclis’ten jet hızıyla geçtiği gün, Beyoğlu Belediyesi de çalışmaları başlattı. İşte detaylar..

Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tüm imar aflarına karşı olduğuna dikkat çekti. Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

Yeni deprem gelmeden önce hemen bunu öğrenin! e-Nabız Doğal Afet Bilgilendirme bölümüne flaş güncelleme!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından e-Nabız uygulamasına yeni eklenen Doğal Afet Bilgilendirme bölümü için fotoğraf ekleme özelliği eklendi.

Hepimizin kullandığı o uygulama güncelleniyor! WhatsApp 6 yeni özellik ile güncellenecek! Artık fotoğraf kaliteleri bozulmayacak! Herkes muzdaripti düzeltildi!

WhatsApp'a yeni bir özellik geliyor. Bu özellik sayesinde bir çok kullanıcı rahat edecek. Kalite sorunu çözülüyor. İşte detaylar...

WhatsApp'tan fotoğraf gönderen yandı! Bu ayrıntıya dikkat edin: Başınız belaya girebilir!

WhatsApp, bir süredir üzerinde çalıştığı yeni bir özelliği duyurusunu yaptı. Konuşma penceresinde sık sık fotoğraf gönderenler için daha hassas olması gerektiği özellikle ilgili tüm detaylar da ortaya çıktı.

Türkiye'nin en yeni ilçesi 150 yılda 7. kez taşınıyor! İşte ilginç olayın detayları

Artvin’de Çoruh nehri üzerinde yapımı devam eden Yusufeli Barajı suları altında kalacak olan ilçenin taşınacağı yeni yerleşim yerinde çalışmalar sürüyor. 2 bin 654 hak sahibiyle Türkiye'nin en büyük iskan projesinde taşınma işlemi aylar sürecek.

Artvin'de yanan evlerin yerine yeni konutlar inşa ediliyor!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde meydana gelen yangın sonucunda kullanılmaz hale gelen evlerin yerine yeni konutlar inşa ediliyor. İnşaat çalışmalarında son aşamaya gelinen konutların yıl sonuna kadar teslim edilmesi hedefleniyor. 

Cardi B, New York'tan ev aldı!

Müzik dünyasının ünlü ismi Cardi B, New York'ta saraya benzeyen bir ev satın aldı. Yeni evinden fotoğraf paylaşan ünlü isim, "Kendimle gurur duyuyorum" dedi.

Yusufeli yeni yerleşim birimi için sayılı günler kaldı!

Yusufeli barajının yapımı nedeniyle yerleşim bölgedeki yerleşim birimi yeni yerlerine taşınmak için gün sayıyor. İlçe 150 yılda yedinci kez taşınacak. 

Artvin Yusufeli'ndeki evler için kuralar çekildi!

Artvin Yusufeli'nde inşa edilen 2 bin 904 daire hak sahiplerine teslim edildi. Hak sahipleri yeni konutlarına 2 ay sonra taşınacak.

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın yeni fotoğrafları ortaya çıktı!

Muğla Marmaris'te inşası tamamlanan ve "Yazlık Saray" olarak bilinen sarayın yeni fotoğrafları paylaşıldı. 

yeni yusufeli fotoğafları Haberi

yeni yusufeli fotoğafları

DSİ Bölge Müdürlüğü ve Toplu Konut İdaresi tarafından hazırlanan projeler sonucunda ortaya çıkan Yeni Yusufeli İlçe Merkezi ile ilgili similasyon görüntüler ortaya çıktı. 


DSİ 26.Bölge Müdürlüğü tarafından kamuoyu ile paylaşılan similasyon görüntülerinde ilçede kurulacak resmi ve özel kuruluşlar, camiler ve okullar ile park bahçeler yer aldı.

Yeni Yusufeli'nin Kamu Binaları ve Sosyal Donatıları Gösterildi Yüksel Proje ekibi, kamu binaları ve sosyal donatılarla ilgili Yusufeli Yeniden yerleşim çalışmalarında gelinen son noktayı anlatan bir sunum gösterildi. 

Eğitim, Gençlik ve Spor ile Turizm Grubu, mevcut ilçede olan ve yeni ilçede olması gerekenlerle ilgili similasyon görüntüleri kamuoyunun görüşlerine de açıldı. 

Yusufeli yeni yerleşim yeri mevcut imar alanına 37 hektarlık bir alanın da eklendiği ve toplam 107 hektarlık alanın oluşacağı açıklandı. 

Yüksel Proje yetkilileri tarafından, Yusufeli Onaylı İmar Planına...