02 / 05 / 2024

Yeniden Yenisahra Evleri telefon

Yeniden Yenisahra Evleri telefon

DKY İnşaat'tan Yeniden Yenisahra kentsel dönüşüm projesi geliyor. 238 bin metrekare alanda yükselecek olan DKY İnşaat Yeniden Yenisahra Evleri projesinde konut, rezidans, ticari üniteler ve okul inşa edilecek...

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin arazisi için 4'üncü plan geldi: Bakanlık iptal etmişti, yeniden düzenlendi! 

Atatürk Havalimanı’nın yanı başında bulunan Bakırköy Polis Eğitim Merkezi’nin dev arazisinde inşa edilen Emlak Konut GYO Florya Evleri için 4'üncü plan geldi. İşte detaylar...

Çocuk evleri yeniden tasarlanıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yeni Çocuk Evleri Siteleri ile ilgili "Yeni binaların tasarımında engelli çocuklarımızın güvenliği öncelikli olarak ele alındı" açıklamasında bulundu.

Antalya Engelli Mola Evleri hizmete açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, pandemi nedeniyle kapalı olan Engelli Mola Evleri 5 Ekim Pazartesi gününden bu yana yeniden hizmet verecek.

Tarihi Mersin Evleri yeniden hayata kazandırılacak!

Akdeniz Belediyesi ve Mersin Ticaret Sanayi Odası, sayıları 200’ün altına kadar düştüğünü söyleyen Tarihi Mersin Evleri’nin korunması, bölge yaşamına ve turizmine kazandırılması amacıyla iş birliğinde bulunacak.

Tarihi Bursa Evleri’nin inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından aslına uygun şekilde yeniden hayata geçirilen Tayakadın Mahallesi’ndeki Sivil Mimarlık Örneği Tarihi Bursa Evleri’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Kocaeli'deki Ereğli Evleri yeniden hayat buluyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ereğli Evleri'ni restore ediyor.

Tarihi Bursa Evleri yeniden inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi, 16 ve 19. yüzyıllardan kalma üç sivil mimarî örneği yapıyı yeniden inşa edip ayağa kaldırıyor.

Tokat Dedeli TOKİ Evleri yeniden ihale edilecek!

Tokat'ın Dedeli Mahallesi'nde Toplu Konut idaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek 436 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi için yeniden ihaleye çıkacak.

Foça'daki kule evleri yeniden tasarlandı!

İzmir'in Foça ilçesinin yüzyıllardır süregelen konut geleneğini oluşturan ve birçoğu kaderine terkedilmiş halde bulunan tarihi kule evlerini YÜ Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü yüksek lisans öğrencileri yeniden tasarladı.

Ali İhsan Su: Şırnak'ı yeniden inşa edeceğiz!

Şırnak Valisi Su, "Şırnak'ı yeniden inşa edeceğiz. Yapacağımız 6 bin konutun yanı sıra konutların yapıldığı alanlarda taziye evleri, alışveriş merkezi, gençlik merkezleri, park ve bahçeler olacak." dedi.

Nefis Çankaya Evleri’nden konut alanlar yüzde 30 kazandı!

Ankara denince ilk akla gelen semt Çankaya’dır. 2-3 katlı yaklaşık 40-50 yıllık evleri ile günümüz şartlarına uyum sağlayamayan Çankaya, konut projelerinin hayata geçirilmesiyle eski ‘kazandıran’ günlerine yeniden dönmeye başladı.

Filistinli Hanan evini yeniden inşa etmek istiyor!

İsrail saldırılarında evleri yıkılan ve göçük altından çıkarılan Filistinli Hanan, yaşadığı sıkıntılı günlere rağmen hayallerini süsleyen tıp fakültesini kazandı. Hanan, evlerini yeniden inşa etmek istiyor.

Alikahya Kavanium İztop Park Evleri'nde kat malikleri dilekçe verdi!

Alikahya Kavanium İztop Park Evleri site sakinleri İztop Kooperatifi'nden oluşan site yönetiminden memnun olmadıkları için kat malikleri olarak yeniden site yönetimi oluşturulması için toplu olarak dilekçe verdi.

Yeniden Yenisahra Evleri telefon Haberi

Yeniden Yenisahra Evleri telefon


DKY İnşaat, 754 kat malikinin olduğu Yenisahra bölgesinde kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor. DKY İnşaat İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir Finans Merkezi ile Göztepe arasında kalan Yenisahra bölgesinde, Yeniden Yenisahra Evleri'ni inşa edecek.


DKY İnşaat Yeniden Yenisahra Evleri projesinde konut, rezidans, ticari üniteler ve okul olacak. Bu yıl içerisinde birinci etabına başlanılması hedeflenen Yeniden Yenisahra Evleri projesi 238 metrekare alanda yükselecek.



DKY İnşaat'tan 5 yeni proje!



Tel : 0216 517 9 517

Web: www.dkyinsaat.com

Gülcihan...