03 / 05 / 2024

yenigün inşaat tophane projesi

yenigün inşaat tophane projesi

Dünyanın en büyük 250 müteahhit firması arasında yer alan YENİGÜN, Kazlıçeşme ve Bomonti’de gayrimenkul yatırımlarının yanısıra Tophane’de Çağdaş Sanatlar Müzesi ile İstanbul’un en dikkat çekici projelerini peş peşe hayata geçirmeye hazırlanıyor...

Kamerun'un en büyük ve en lüks stadyumuna Yenigün İnşaat imzası!

Kamerun'un ekonomi başkenti Douala'da Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen Douala Japoma Stadyumu'nda sona gelindi...

Yenigün İnşaat'tan Rusya’ya iki yeni tesis inşaatı!

Yenigün İnşaat Rusya’da enerji tesisi projelerine hız kesmeden devam ediyor. Tesisin inşasını üstlenen Yenigün İnşaat, Timonovo ve Hmetyevo'da toplam 230 milyon dolar bedelli iki yeni ‘atıktan enerji üretim tesisi’ sözleşmesi imzaladı. 

Mithat Yenigün: İnşaat sektörü destek kapsamına alınmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, koronavirüsün ekonomiye etkilerini değerlendirdi. Yenigün, "Yurtiçi ve yurtdışında istihdam kapasitesi yüksek inşaat sektörü destek kapsamında olmalı" dedi...

Özak, Yenigün İnşaat'ın Büyükyalı'daki paylarını aldı!

Özak GYO, Yenigün İnşaat'ın Büyükyalı İstanbul projesindeki yüzde 5'lik payını 9 milyon 743 bin 63,66 dolar bedelle devraldı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatı yüzde 52.5 tamamlandı!

İGA Havalimanları İnşaatı Üst Yöneticisi (CEO) Yusuf Akçayoğlu, İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akçayoğlu, projenin inşaatının yüzde 52.5'sinin tamamlandığını belirtti.

Ankapark'ın inşaatına ilişkin 5 sorun TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yapılan Ankapark'ın inşaatına ilişkin olarak Başbakan Yıldırım'a 5 soru sordu..

Kocaeli İSU'nun yeni binasının inşaat yeri değişti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek İSU'nun yeni hizmet binasının inşaat yeri 1 metre kaydırıldı. Alanda 5 lahit mezar bulundu.

Doha Uluslararası Halife Stadı'nın inşaatı tamamlandı!

2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Katar'ın başkenti Doha'da inşa edilen Uluslararası Halife Stadı'nın inşaatı tamamlandı.

Burdur Gölhisar Adalet Binası'nın inşaatı başladı!

Burdur Gölhisar'da yapılacak Gölhisar Adalet Binası 10 milyon TL'ye yapılacak. Binanın inşaatına başlandı. Proje 4 bin 500 metrekare alanda inşa edilecek.

Konya Meram'daki katlı otoparkın inşaatı başladı!

Konya Meram Son Durak’ta hayata geçirilen 640 araçlık otoparkın inşaatı başladı. Proje 3 bodrum kattan oluşacak.

Rize Hemşin Hükümet Konağı'nın inşaatı başladı!

İl Özel İdaresi'ne ait olan 1.850 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilecek Rize Hemşin Hükümet Konağı'nın inşaatına başlandı. Binanın Temmuz 2018'de hizmete açılması bekleniyor.

Kahramanmaraş Canlı Hayvan Borsası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Canlı Hayvan Borsası'nın inşaatı tamamlanıyor.

Rize'de 300 araçlık otoparkın inşaatı durdu!

Rize'de Kasım ayında yapımına başlanılan 300 araçlık otoparkın inşaatı durduruldu. 20 metre uzunluğundaki beton kazıkların yetersiz olduğu için yüklenici firmalar işi bıraktı.

yenigün inşaat tophane projesi Haberi

yenigün inşaat tophane projesi


41 yıl önce Ankara’da kurulan YENİGÜN İnşaat, çok özel 3 ayrı projeyle İstanbul’a iddialı bir giriş yaptı. Dünyanın en büyük 250 müteahhit firması arasında yer alan YENİGÜN, Kazlıçeşme ve Bomonti’de gayrimenkul yatırımlarının yanısıra Tophane’de Çağdaş Sanatlar Müzesi taahhütüyle İstanbul’un en dikkat çekici projelerini peş peşe hayata geçirmeye hazırlanıyor.


Türkiye inşaat sektöründe köklü geçmişi ve 11 ülkede gerçekleştirdiği projelerle dünyada en iyiler arasına giren YENİGÜN İnşaat, Türkiye’deki yatırımlarına hız verdi. 1973 yılında Ankara’da kurulan YENİGÜN, 2014’te 3 büyük projeyle İstanbul’a adım attı. 


Bomonti’ye çok özel proje


YENİGÜN’ün İstanbul’daki ilk projesi Bomonti’de yükselecek. Son yıllarda birçok “butik” konut ve ofis yatırımına ev sahipliği yapan Bomonti’nin çehresi, Yenigün İnşaat’ın çok özel projesiyle değişecek. Yenigün İnşaat, özgün ve tarihi bir mimariye sahip Bomonti için çok titiz...