28 / 04 / 2024

Yenigün Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün

Yenigün Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün

Yenigün Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün kimdir? Midyat turizmine yatırımlar yapan Mithat Yenigün aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü asil üyeleri arasında yer alıyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.

Karaderili Şirketler Grubu Terma Garden projesine start verdi!

Karaderili Şirketler Grubu'nun Yalova'daki ikinci yatırımı olan Terma Garden, 40 milyon dolar maliyetle hayata geçirilecek. Terma City'e gelen yoğun taleple Terma Garden projesine start veren grup, bu yatırımla termal turizmindeki iddiasını taçlandırmayı planlıyor. 

Atabek Şirketler Grubu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Atabek Konutları'nın lansmanını gerçekleştiren Atabek Atabek Şirketler Grubu yeni projeler için düğmeye bastı.

Attila Doğan Şirketler Grubu Kurucusu Attila Doğan vefat etti!

Attila Doğan Şirketler Grubu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı İTÜ Yüksek Makina Mühendisi Attila Doğan vefat etti. Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası taziye ilanı yayınladı. 

Mermerler Şirketler Grubu otel projesine 30 milyon Euro yatıracak!

Mermerler Şirketler Grubu, Beşiktaş’ta tarihi bir yapıyı otele dönüştürmek için harekete geçti. Anıtlar Kurulu’ndan onay bekleyen grup, proje için yaklaşık 30 milyon Euro yatırım yapmayı ve 385 kişiye istihdam yaratmayı planlıyor.

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Cevahir Şirketler Grubu'ndan Makedonya'ya 200 milyon dolarlık yatırım!

Cevahir Şirketler Grubu, Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni bir gayrimenkul yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Cevahir Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Eser Cevahir, "Sun City isimli projemizin maliyeti 125 ile 200 milyon dolar arasında olacak” diyor.

ACY Şirketler Grubu 100 milyon TL ciro hedefliyor!

İnşaat, gayrimenkul, tarım-hayvancılık, turizm, dış ticaret, tekstil, halı ve filo kiralama sektörlerinde faaliyet gösteren ACY Şirketler Grubu, rotasını teknolojiye kırdı. Grup, bu yıl iki yeni teknoloji girişimini devreye alıp 100 milyon TL ciro hedefliyor.

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

Karaderili Şirketler Grubu'ndan Bodrum'a 20 milyon dolarlık yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu otel yatak sayısını arttırmak için 20 milyon dolarlık yeni yatırım yapacak. Şirket, 650 yataklı oteli 1100 yatağa çıkaracak. 

Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun projeleri MIPIM’de yoğun ilgi gördü!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM’e katıldı. Hasanoğlu Şirketler Grubu fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıttı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu 7'nci İnşaat ve Konut Konferansı'nda yerini alacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 15 Ocak 2019 tarihinde Sheraton Grand Ataşehir’de düzenlenecek olan 7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda sektörün liderleri ve basın mensupları ile buluşacak. 

Hasanoğlu Şirketler Grubu 25'inci yılını kutladı!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu’nun katılımıyla gerçekleşti. Gecede grup bünyesinde 15 yıl ve üzerinde çalışanlara Haluk Hasanoğlu tarafından ödül takdim edilirken, yeni logo ve kurumsal film de katılımcılarla paylaşıldı.

Yenigün Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün Haberi

Yenigün Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün

Mithat Yenigün kimdir?

Mithat Yenigün, Midyat doğumlu. İstanbul Teknik Üniversitesi’nden İnşaat Mühendisi olarak mezun olan Mithat Yenigün, Yenigün Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı.


İş hayatına Diyerbakır'da başlayan ve 2,5 yıl kadar kontrol mühendisliği ve kontrol amirliği yapan Mithat Yenigün, 1973 yılında da kendi firmasını kurarak müteahhitliğe başladı. 


Mithat Yenigün, şirketini 1978 yılında Türkiye’nin merkezi Başkent Ankara’ya  taşıdı. Doğum yeri Midyat'ta "Kasr-ı Nehroz" adında otel yapan Mithat Yenigün'ün yönetim kurulu başkanı oldupu Yenigün Şirketler Grubu inşaat, enerji, turizm, sanayi ve danışmanlık alanlarında hizmet veriyor.


Yenigün Şirketleri:


1. İnşaat Sektörü

Yenigün İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1973 yılındaki kuruluşundan bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız, yurtiçi ve yurtdışında birçok alt ve üst yapı inşaatını başarıyla tamamlamıştır. Tamamlanan işlerimiz arasında konut, spor tesisi, sosyal tesis, idari ve askeri...