18 / 05 / 2024

Yenikent Deresi prtokolü imzalandı

Yenikent Deresi prtokolü imzalandı

Geçtiğimiz günlerde Söke Belediyesi tarafından Yenikent Deresi Islahı Taşkın Rusubat Kontrolü Projesi kapsamında ıslah çalışmaları başlatılmış, proje için start verilmişti.

Yenikent Deresi için protokol imzalandı!

Geçtiğimiz günlerde Söke Belediyesi tarafından Yenikent Deresi Islahı Taşkın Rusubat Kontrolü Projesi kapsamında ıslah çalışmaları başlatılmış, proje için start verilmişti.

Ankara Yenikent Banliyö Tren Hattı ihalesi tamam!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Yenikent banliyö treni hattının projelendirme ve ihale safhalarının tamamlandığını, ihalenin onaylanmasının ardından hızla çalışmalara başlanacağını söyledi

Serdivan Belediyesi Çark Deresi'nin kenarına park yapacak!

“Yeşil Serdivan” sloganıyla ilçe genelindeki meydan ve park çalışmalarına hız kesmeden devam eden Serdivan Belediyesi, Çark Deresi kenarındaki 6 bin m2 lik alanda yeni projesini hayata geçiriyor.

Adana Yenikent nerede?

187 konut ve 39 ofisten meydana gelen Adana Yenikent Yaşam ve İş Merkezi projesi Ziyapaşa Bulvarı'nda yükseliyor. Peki, Adana Yenikent nerede?

Adana Yenikent Yaşam ve İş Merkezi projesi geliyor!

Toplam 5 blok halinde inşa edilen Adana Yenikent Yaşam ve İş Merkezi projesinde konut, iş merkezi ve mağazalar yer alıyor.

Gelevera Deresi ıslah çalışmaları başladı!

Gelevera Deresi Projesi’nde dere ıslah çalışmaları başladı. Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, 30 Mart seçimleri öncesi Gelevera Deresi ile ilgili verdikleri sözü hatırlatarak, "Göreve gelir gelmez sözümüzü tutarak fiili çalışmalara başladık” dedi.

Malatya Kuruçay Deresi ıslah ediliyor!

Kuruçay Deresi’nin ıslahının yapılarak modern bir hale getirileceğini kaydeden Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, “14 km’lik alanda "Dere Islahı Projesi" uygulanacak. Düzenlemeler yapılarak ağaçlandırılacak" dedi.

Yenikent Deresi Islah ve Çevre Düzenleme projesine başlandı!

Söke Belediyesi, yıllardır özlemle beklenen dev proje için harekete geçti. Yenikent Deresi Islahı Taşkın Rusubat Kontrolü Projesi çalışmaları başladı. Yenikent Deresi içinde temizlik çalışmaları yapılıyor.

Söke Yenikent Deresi ıslah ediliyor!

Söke Belediyesi, yıllardır özlemle beklenen dev proje için harekete geçti. Proje kapsamında Yenikent Deresi temizlenip, istinat duvarı içine alınacak, çevre düzenleme çalışmalarıyla mesire alanları oluşturulacak.

Bursa Kirmasti Deresi ıslah ediliyor!

Mustafakemalpaşa’nın can damarı olan Kirmasti Deresi’nin görselliği, ihale aşamasına gelen Kule Kafe Restoran Projesi ile bir bütün olabilmesi için gün yüzüne çıkartılıyor.

İskendurun Kaplan Deresi sorunu ne zaman çözülecek?

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayılan ile Demir Çelik sitelerini birbirine bağlayan Kaplan Deresi üzerinde incelemelerde bulundu.

Manisa Yeregiren Deresi ıslah edildi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesinde bulunan Yeregiren Deresi’nde temizlik ve ıslah çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 800 metre uzunluğunda olan ve 8 bin metreküp malzeme kazılarak gerçekleştirilen dere ıslah çalışması, Köprübaşılıları memnu

Ayamama Deresi’ndeki ıslah çalışmaları 5 bin 400 metreyi aştı!

Yedi ilçeden geçerek Marmara Denizi’ne dökülen, son yıllarda taşkınlarla çevreye büyük zarar veren Ayamama Deresi’ndeki ıslah çalışmaları, 5 bin 400 metreyi aştı. İSKİ, dere güzergâhını düzelterek sel riskini bitirmeyi amaçlıyor

Yenikent Deresi prtokolü imzalandı Haberi

Yenikent Deresi prtokolü imzalandı

Geçtiğimiz günlerde Söke Belediyesi tarafından Yenikent Deresi Islahı Taşkın Rusubat Kontrolü Projesi kapsamında ıslah çalışmaları başlatılmış, proje için start verilmişti. Yenikent Deresi Çevre Düzenleme Projesi’ne ilçenin köklü kuruluşu BatıSöke Çimento Fabrikası’ndan destek alınıyor. Eylül ayı Meclis toplantısında kararı alınan BatıSöke Çimento Fabrikası ile işbirliği yapılan protokol ile resmiyet kazanmış oldu. Yenikent Deresi Islahı Taşkın Rusubat Kontrolü Projesi kapsamında BatıSöke Çimento Fabrikası T.A.Ş, derenin taban betonu ile derenin iki yakasına yapılacak 850 metre uzunlukta, 2.5 metre yükseklikte çevre taş duvarlarının yapımına katkı sağlayacak. 2015 yılı için 200 Bin, 2016 yılı için 600 Bin TL olmak üzere toplam 800 Bin TL kaynak fabrika tarafından aktarılacak. Taş duvar yapım çalışmasının ardından derenin çevre düzenlemesi Söke Belediyesi tarafından yapılacak. İşin yapımı ile ilgili...