05 / 05 / 2024

yenimahalle Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi

yenimahalle Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan hizmet alanları bir bir açılmaya devam ediyor. Ergenekon Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenlerle hizmete açıldı.

Kırıkkale Yenimahalle TOKİ konutları tamamlanmadan teslim edildi iddiası!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de Yenimahalle 1. Kısım 2. Etap TOKİ konutlarının hak sahiplerine eksiklerinin bitirilmeden teslim edildiğini ileri sürdü. Yetkililere çağrıda bulunan Ahmet Önal, konuya ilişkin açıklamalar yaptı.

Şahinbey Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Şahinbey Belediyesi, Güneykent Mahallesi’ne yaptırdığı Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami’nin açılışını yaptı.

Kocasinan Yenimahalle yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yenimahalle meydanında başlatılan düzenleme ve yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Ünye Saraçlı Mahallesi Muhtar Evi açıldı!

Ünye’de mahalle muhtarlarına daha iyi hizmet verebilmek adına muhtar evi sözü veren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, sözünü tutarak Çınarlık ve Kaledere mahalleleri muhtar evinin ardından Saraçlı Mahallesi Muhtar evini açtı.

Kayseri Kocasinan'da yeni muhtar evleri yapılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahalle sakinlerine hizmet kalitesini arttırmak amacıyla yeni muhtar evleri hazırlatıyor.

Kandıra'daki 2B araziler ne olacak?

2/B arazilerinin köylüye verilmesi noktasında yaşanan sıkıntılara değinen Kandıra’ya bağlı Seyitaliler Mahallesi Muhtarı Ahmet Balık “Arazilerin ortalama 3/10 bin TL dönüme bedel isteneceği belirtiliyor. Bu bedeli köylü ödeyemez." dedi.

Yenimahalle Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan hizmet alanları bir bir açılmaya devam ediyor. Ergenekon Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenlerle hizmete açıldı.

Batman'da iki mahalleye taziye evi yapılması planlanıyor!

Komşu iki mahalle ortak taziye evi binası için arsa arayışlarına giren Meydan mahalle Muhtarı Ahmet Işık: “Meydan ve Yeni mahallenin taziye evine ihtiyacı var. Halen sokaklarda taziyeler için çadır kuruyoruz” dedi.

Alanya Hizmet Birimi Binası için arsa alanı belirlendi mi?

Yeni Alanya Gazetesi köşe yazarı olan Alper Kutay bugünkü yazısında Mahmutlar Mahallesi'nin muhtarı Ahmet Top ile görüşmesini anlattı. Muhtar Top Alanya'daki projeleri tek tek sıraladı.

Ünye'de 18 mahalleye muhtar evi yapılacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ilçenin Saraçlı Mahallesi’nde Muhtar Evi’nin yapılacağını söyledi. Ahmet Çamyar, “Muhtar Evlerimiz 2 katlı tarihi Ünye Evleri görünümünde olacak" dedi.

Eyüpoğlu Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eyüpoğlu Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Vedat Gündüz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 25 Kasım'da Bağcılar, Yenimahalle Mahallesi, Ahmet Kabaklı Caddesi'nde kuruldu.

Ahmet Özata: TOKİ konutlarında öncelik bizim olmalı!

Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Çalcağıl köyü muhtarı Ahmet Özata, tarlalarının Eti Maden İşletmeleri tarafından istimlak edildiğini belirterek, bu sebeple TOKİ konutlarında kendilerine öncelik hakkı tanınmasını istedi.

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı restore ediliyor!

Kars'ta, Gazi Ahmet Muhtar Paşa'nın 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı'nda Kafkas Cephesi Komutanı olduğu dönemde kullandığı konak restore ediliyor. İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

yenimahalle Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi Haberi

yenimahalle Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi


7 yılda 32’inci Aile Sağlığı Merkezini yaparak vatandaşların hizmetine açan Yenimahalle Belediyesi, Ergenekon Mahallesi’nde yapımı tamamladığı Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi’ni halkın yoğun katılımıyla açtı.Düzenlenen törene Yaşar’ın yanı sıra CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, muhtarlar ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.


Dualarla açılan sağlık ocağını konuklarına gezdiren Yaşar “Göreve geldiğimiz günden bu yana Yenimahalle’nin her noktasına sahip çıkıp, eşit hizmet götürmeye gayret ettik. Yalnız belediye olarak kendi yetki alanımızda olan işlerimizi değil sağlık ve eğitim alanında ihtiyaç olduğunda onları da gücümüz ölçüsünde yerine getirdik. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Ergenekon Mahallemizin en büyük ihtiyacı da sağlık ocağı idi. Mahallenin tüm eksiklerin...