05 / 05 / 2024

yenimahalle yeni pazar nerede

yenimahalle yeni pazar nerede

Ankara Yenimahalle Belediyesi, Aşağı Yahyalar Mahallesi’nde pazar yeri, zabıta noktası ve park açılışı gerçekleştirdi. Başkan Fethi Yaşar, Yahyalar’ın imar değişikliğinin ardından daha yaşanılır bir yer haline geldiğini ifade etti...

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

Kısa süreli konut kiralama yasası 1 Ocak’ta uygulamaya giriyor!

Seyahat acentelerine yeni pazar açan kısa süreli konut kiralama yasası 1 Ocak 2024 tarihi itibarıyla uygulamaya girecek. İşte söz konusu uygulamaya ilişkin tüm detaylar...

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor! Artaş'tan Bağcılar'a 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor. Projede 780 konut ve 48 ticari üniteye yer verilecek.

Beyaz eşya pazarına yeni marka!

Beyaz eşya sektörüne yeni bir marka daha giriyor. Türkiye pazarında mobilya ve nalburiye çözümleriyle tanınan Alman markası Nisan ayında beyaz eşya ve ankastre ürünlerin lansmanını yapacak

İhracat 300 milyar dolara koşuyor

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği, yeni dönemde katma değerli ihracatı artırmak, yeni pazar hedefleri belirlemek, firmaların finansal sorunlarına çözüm arayışı adına birlik çatısı altında yer alan sektörler bir araya geldi.

Avrupa Konutları Yenimahalle projesi için düğmeye basıldı! Bağcılar'a 780 yeni konut geliyor!

Artaş İnşaat yeni projesi için düğmeye bastı. Avrupa Konutları Yenimahalle adıyla yükselecek olan projede 780 adet konut ve 48 adet ticari ünite yer alacak. İşte merakla beklenen proje ile ilgili detaylar...

Avrupa Konutları Yenimahalle'yle Bağcılar'a 766 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle projesiyle 766 adet konut ve 63 adet ticari ünite inşa edecek.

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

Paribu, kripto paraların alım satımı için yeni pazar yeri oluşturdu!

Paribu, geçtiğimiz gün “erken dönem proje” şeklinde isimlendirilen projelere ait kripto varlıkların alınıp satılabilmesi amacıyla yeni bir pazar yeri olarak Box’ı hayata geçirdiğini açıkladı. Box, sekmesi bugünden itibaren işleme açılıyor.

Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle projesi için ön talep topluyor.

TOKİ'den Ankara Yenimahalle'ye 134 yeni dükkan müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle'de 134 yeni dükkan inşa edecek.

Emina Jahovic evini Türk Konsolosluğuna kiraya verdi!

Şarkıcı Mustafa Sandal'dan geçtiğimiz yıllarda boşanan Emina Jahovic, Sırbistan Yeni Pazar’da yer alan aile yadigarı evini Türkiye Cumhuriyeti konsolosluk binasına kiraya verdi.

yenimahalle yeni pazar nerede Haberi

yenimahalle yeni pazar nerede


Ankara Yenimahalle Belediyesi, Aşağı Yahyalar Mahallesi’nde pazar yeri, zabıta noktası ve park açılışı gerçekleştirdi.


Yoğun katılımla gerçekleşen açılışa, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Vekili Müslüm Ertekin, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal ve Gürol Karahisarlıoğlu, meclis üyelerinin yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, Ankara Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Recep Ayhan ve Aşağı Yahyalar Mahalle Muhtarı Mevlüt Cengiz de katıldı. 


5 bin metrekarelik alana kurulan Yahyalar Pazar Yeri ve Zabıta Noktası açılışında konuşan Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Recep Ayhan, “Başkan Yaşar ile 5 yıldır birlikte çalışıyoruz. Pazar esnafı olmam bir yana vatandaş olarak da Yaşar’a saygı duyuyorum. Her zaman bizlere destek oldu. Hizmetleri için esnafımız adına çok teşekkür ediyorum.” dedi. 


GÜVEN İÇİNDE ALIŞVERİŞ


Yahyalar’ın imar değişikliğinin ardından daha yaşanılır...