29 / 04 / 2024

yenişehir belediyesi komisyon üyeleri

yenişehir belediyesi komisyon üyeleri

Belediye Başkanı Süleyman Çelik başkanlığında gerçekleşen Yenişehir Belediyesi nisan ayı meclis toplantısında, belediyeye ait 2015 - 2016 yılı İhtisas Komisyonları'nda görev alacak üyeler belirlendi.

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır, Yenişehir, Dokuzçeltik Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenlere taksit müjdesi! Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle 2 adet arsa satıyor! 

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle KDV'den muaf arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 746 bin 220 TL olarak belirlendi.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi 3 taksitle arsa satıyor! 36 milyon TL'ye!

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Diyarbakır ili, Yenişehir ilçesi, Şilbe Mahallesi, 667 parselde yer alan arsayı 3 taksitle 36 milyon TL'ye satıyor...

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Yamanlar Dağı'ndaki tesis için yeni teklif!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yamanlar Dağı’nda sanatoryum olarak kullanılan sonrasında kaderine terkedilen tesis için yeniden teklifte bulundu. 

Bursa Yenişehir Belediyesi'nce alınan taşınmaz mal satışı kararı mecliste!

Bursa Yenişehir Belediyesi'nce alınan bir taşınmaz mal satışı kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erozan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Başakşehir Belediyesi yeni sosyal konut projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı’nda inşa edilecek sosyal konut projesi için ilk adım atılıyor. 39 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede, kat sayısı 12’yi geçmeyecek 6 blokta toplam 503 daire bulunacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Bursa Yenişehir Belediyesi'nden kiracılara yüzde 60 indirim!

Bursa Yenişehir Belediyesi, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında  faaliyetlerinde azalma olan iş yerleri ve taşınmaz kiralarında yüzde 60 indirim yaptı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

yenişehir belediyesi komisyon üyeleri Haberi

yenişehir belediyesi komisyon üyeleri


Belediye Başkanı Süleyman Çelik başkanlığında gerçekleşen Yenişehir Belediyesi nisan ayı meclis toplantısında, belediyeye ait 2015-2016 yılı İhtisas Komisyonları'nda görev alacak üyeler belirlendi. Buna göre; Plan, Bütçe ve Tarife Komisyonu'nda Esra Kazan, Yalçın Ercan, Nurettin Aydın yer alırken, İmar Komisyonu ise Halil .Ağa, İbrahim Buran, Serhat Savcı'dan oluştu. Hüseyin Karayel, Fatih Demir, Hayrettin Emre Yürük, Tarım ve Hayvancılık Komisyonu'nda, Yasemin Şen Zeytin, Hasan Sabri Kapoğlu, Halil .Akalın ise Tanıtım, Eğitim, Kültür ve Sanat Komisyonu'ndaki isimler oldu. 


Gençlik ve Spor Komisyonu; İbrahim Buran, Hilmi Çakıroğlu, Faruk Balkız, Ticaret ve Sanayi Komisyonu Mehmet Kapsız, Hüseyin Şen, Mustafa Gerim, Çevre ve Sağlık Komisyonu Yasemin Şen Zeytin, Esra Kazan, Hüseyin Kulu isimlerinden oluştu. Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'nda Esra Kazan, Salih Seyrik, Ercan Özel, Hukuk...