10 / 05 / 2024

Yenişehir Kültür Evi

Yenişehir Kültür Evi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, eski Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nin bir bölümünü "Yenişehir Kültür Evi"ne dönüştürerek, özellikle yaşlıların zamanlarını en iyi şekilde geçirmeleri için örnek bir projeye daha imza attı.

Nevmekan Selimiye Kültür Merkezi açıldı!

İmzasını taşıyan projelerle Türkiye’de örnekle gösterilen Üsküdar Belediyesi, dünyada bir başka örneği bulunmayan yeni bir kültür merkezini İstanbul'a kazandırdı. 

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Sultangazi'ye kültür merkezi inşa edilecek!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi’ne ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. 

Van’daki eski tekel binası kültür evine dönüştürülüyor!

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

Konaklı Kültür Merkezi'nde sona geliniyor!

Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde yeni bir kültür merkezi yapılıyor. onaklı merkez ve çevre mahallere hizmet verecek kültür merkezinin yüzde 70'i tamamlandı.

Göbeklitepe'ye kültür evi inşa ediliyor! 

Tarihin sıfır noktası olarak belirtilen Göbeklitepe'ye kültür evi yapılıyor. Belediye tarafından yapılacak olan Göbeklitepe Kültür Evi'nde, kütüphane, gastronomi merkezi ve Meslek Edindirme Merkezi yer alacak...

Kahramankazan'da her mahalleye kültür evi inşa edilecek!

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında bulunan ve tüm merkez mahallelere yapılması planlanan Kültür Evleri projesinin ilki için harekete geçildi.

Mustafa Necati Kültür Evi TBMM'ye mi tahsis edilecek?

Mustafa Necati Kültür Evi'nin tekrar TBMM Başkanlığına tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Türk-Macar Kültür Evi hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen törenle restorasyonu tamamlanan Türk- Macar Kültür Evi açıldı.

Ataşehir'in yeni kültür merkezi için protokol imzalandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi İçerenköy'deki yarım kalan kültür merkezini tamamlıyor.

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kültür Evi açıldı.

Muğla Ortaca Kültür Evi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ortaca Kültür Evi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Denizli Gerzele Kültür Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Gerzele El Becerileri Kurs Merkezi ve Kültür Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Yenişehir Kültür Evi Haberi

Yenişehir Kültür Evi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce taşınan Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nin eski binasının bir bölümünü "Kültür Evi" haline getirdi. Kültür Evi'nde çaylarını içerek gazetelerini okuyan, kütüphane ve internet hizmetinden yararlanan mahalle sakinleri karşılıklı fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakalıyor. Yenişehir Mahalle Muhtarı Nihat Karagöz, Yenişehir Kültür Evi’nin mahalle sakinleri için yerinde bir proje olduğuna dikkat çekerek, “Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Kültür Evi mahalle sakinlerimizin vazgeçilmez mekanı haline geldi. Çaylarını içerken gazetelerini okuyan ve sohbet eden, başta yaşlılarımız olmak üzere mahalle sakinlerimiz Yenişehir Kültür Evi’nde yer alan kütüphanede bulunan kitapları da okuma fırsatı elde ediyor. Ayrıca Kültür Evi’nde internet ve bilgisayar da var. Her şeyden önce Kültür Evi'ne gelen vatandaşımız burada tanışma, sohbet etme, fikir alışverişinde bulunma...