19 / 05 / 2024

Yenişehir marina yat kapasitesi

Yenişehir marina yat kapasitesi

Yenişehir projesi, 50 milyar dolarlık yatırım bedeli ile 7 milyon 500 bin kişinin yaşamını sürdüreceği bir alan haline gelecek. Çalışmalarına henüz başlanmayan projede marinalar bulunacak.

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura sonuçları açıklandı! Yenişehir Evleri Arnavutköy kura sonucu sorgulama ekranı!

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Yenişehir Evleri'nin kura çekilişi tamamlandı. İşte Yenişehir Evleri Arnavutköy kura sonucu sorgulama ekranı...

THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 4 Mayıs'ta! Dev projede peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve THY iş birliği ile inşa edilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nin kura tarihi belli oldu. Peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sunulan dev projedeki 2 bin 894 bağımsız bölümün kuraları 4 Mayıs'ta çekilecek.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Yenişehir Evleri Arnavutköy Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy projesine başvuranlar hemen bakın! Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi?

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın inşa ettiği Yenişehir Evleri projesindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? 

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arnavutköy'de hayata geçirdiği Yenişehir Evleri'ndeki son durum merak ediliyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekimi için nefesler tutuldu! Yenişehir Arnavutköy 2023 kuraları ne zaman çekilecek?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı-Türk Hava Yolları Arnavutköy kura çekilişi için nefesler tutuldu. Peki Yenişehir Arnavutköy kuraları ne zaman çekilecek?

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri resmen başlıyor! Kanal İstanbul manzaralı 12 bin 585 konutun temeli atılıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci sona erdi. Yenişehir Evleri'nde Kanal İstanbul manzaralı 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri için ÇED süreci başladı! Arnavutköy'e 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci başladı. Projede 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır, Yenişehir, Dokuzçeltik Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle KDV'den muaf arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 746 bin 220 TL olarak belirlendi.

Optimum Yenişehir geliyor! Yeni proje!

Optimum Yatırım Geliştirme A.Ş.'nin yeni projesi Optium Yenişehir, Kurtköy'de hayata geçirilecek. Proje 202 milyon 734 milyon TL'ye mal olacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 417 konut ihalesi 13 Mayıs'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Yenişehir projesi için düğmeye bastı.

10 yeni şehir hastanesi geliyor!

Devlet tarafından "2020 Yılı Yatırım Programı" kapsamında 10 ilde yeni şehir hastanesi inşa edilecek. Hastanelerin 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor...

Yenişehir marina yat kapasitesi Haberi

Yenişehir marina yat kapasitesi

50 milyar dolarlık yatırım bedeli ile inşa edilecek olan Yenişehir projesinin toplam kapladığı alan ise 453 milyon metrekare olarak. Yenişehir marina yat bağlama kapasitesi ne olacak sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Yenişehir projesinde 167 milyon metrekare imar parseli yer alacak. Yeşil alanlar projenin yüzde 42'lik kısmını kaplayacak ve toplamda 146 metrekare alana yayılmış olacak. 


7 milyon 500 bin kişinin yaşamını sürdüreceği Yenişehir projesinde havalimanı da olacak. Ve bu havalimanı 78 milyon metrekare alanda inşa edilecek. 108 milyon metrekarelik kısma sahip yollar ise trafik oluşmaması için 8 şeritli tasarlanacak. 


Yenişehir marina yat bağlama kapasitesi ne olacak?

Yenişehir marina yat bağlama kapasitesi ne olacak sorusunun yanıtı henüz belli değil. Ancak belirlenen diğer bir bilgiye göre marinalar büyük gemiler/yatlar için pek elverişli değil. Daha çok küçük...