16 / 05 / 2024

yenişehir planı

yenişehir planı

Selman Yıldırım, Yenişehir Mahallesi'nde çok ciddi planlama ve tapu sorunu yaşadıklarını belirterek, "Yenişehir Mahallesinin tamamında imar planları Kocaeli 2. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. Mahallenin yeniden planlanması gerekiyor" dedi...

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Yenişehir Rezerv Yapı Alanı 3. Etap imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Yenişehir Rezerv Yapı Alanı 3. Etap imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 3. Etap 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 1. Etap 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Bursa için yeni eylem planı hazırlandı!

Daha sağlıklı bir gelecek için çevre yatırımlarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, yeni eylem planı hazırladı.

Emin Koramaz: 'Yenişehir'in planlarına dava açacağız!

Kanal İstanbul için kurulması planlanan Yenişehir planları yeniden düzenlendi. Planlarda gölün etrafında turizm tesisleri öngörülüyor. TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, plan için “Tahribatın detayını kurallara bağlayan yıkıcı, dönüştürücü yeni ek hükümler” dedi. 

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Mersin Yenişehir'in 5 yıllık planı açıklandı!

Mersin Yenişehir Belediyesi, katılımcı belediyecilik yolunda eşine az rastlanır bir uygulamaya imza attı ve 5 yıllık stratejik planını oluşturmadan önce vatandaşlara, "Nasıl bir Yenişehir'de yaşamak istersiniz" diye soruldu.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu projesi 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 2019 başvuru şartları ve detayları neler? İşte Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu TOKİ 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla....

Pendik Yenişehir Mahallesi imar planı tadilatı askıya çıktı!

Pendik İlçesi, Yenişehir Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 28 Mart 2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı..

Kars'a yeni imar planı!

Kars Belediye Başkanlığı’nın ‘yeni şehir planı’ Merkez Mahallesi sakinlerini üzdü. Yeni şehir planıyla yüzde 40 imar izni verilen mahalleli toplu olarak Başkan Karaçanta ile görüşecek.

Optimum Gardens Yenişehir fiyatları!

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Kurtköy Optimum Gardens Yenişehir projesi 191 bağımsız üniteden meydana geliyor. İşte Optimum Gardens Yenişehir fiyatları...

yenişehir planı Haberi

yenişehir planı

CHP İzmit ilçe Başkanı Selman Yıldırım yaptığı haftalık basın açıklamasında, "İzmit Belediyesinin bazı hukuksuz ve yasal olmayan işleriyle ilgili hukuksal takibimizi devam ettiriyoruz" dedi. 


İzmit Belediyesi'nin topladığı otopark harçlarını usulüne uygun kullanmadığını iddia eden Yıldırım, "4 milyon TL'nin nerede olduğu belli değil. İçişleri Bakanı Muammer Güler'in 'soruşturmaya gerek yok' cevabıyla karşılaştık ve itirazımızı sürdürdük. Danıştay 1. İcra Dairesi bizi haklı bularak soruşturma yapılması gerektiğine dair kararı iletti. 


BAŞMÜFETTİŞLE GÖRÜŞTÜ 


İzmit Belediyesi'nden beni aradılar ve İçişleri Bakanlığı başmüfettişinin benimle görüşmek istediğini söylediler. Belediye binasında 3. 

katta görüşme yaptık. Bu paranın nereye kullanıldığına dair görüşüme başvurdu. Hem Büyükşehir, hem belediye kanunu, hem de hem de otopark yönetmeliğiyle ilgili hatırlatmalar yaptım. Toplanan paralarla otoparka yatırım yapılmadığını anlattım. Bu görüşmeden bir şey çıkıp çıkmayacağına gelince o kadar...