29 / 04 / 2024

Yenişehir serbest bölge ülkeleri

Yenişehir serbest bölge ülkeleri

2 milyon 400 bin kişinin yaşayacağı Yenişehir projesinde serbest bölgeler yer alacak. Toplam 12 ülkenin serbest bölgesi olacak projedeki serbest bölgelerde restoran ve home ofisler bulunacak.

Yenişehir'deki serbest bölgelerde neler bulunacak?

50 milyar liralık yatırım bedeli ile yükselecek olan Yeni Şehir projesi kapsamında serbest bölgeler yer alacak. Bu bölgelerin işletmesi de o ülkenin vatandaşları tarafından yapılacak...

Yenişehir'deki serbest bölgelerde hangi ülkeler yer alacak?

453 milyon metrekarelik alanda kurulacak olan Yenişehir'de serbest bölgeler de yer alacak. Yeni Şehir'deki serbest bölgelerin alt katları restoran ve üst katları home ofislerden oluşacak.

Yenişehir'de serbest bölge olacak mı?

460 gökdelenden meydana gelecek olan Yenişehir projesi, 453 milyon metrekare alanda kurulacak. Çalışmaların henüz başlamadığı Yeni Şehir projesinde ayrıca birçok ülkenin serbest bölgesi de bulunacak.

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Menderes Türel, Antalya Serbest Bölge ek alanını inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serbest Bölge alanına dahil edilen Toprak Mahsulleri Ofisi alanında bazı incelemeler yaptı.

Camilo Sanchez Ortega,Konut, Şehir ve Bölge Bakanı oldu!

Devlet Başkanlığı Yüksek Danışmanı Camilo Sanchez Ortega, Kolombiya'nın yeni Konut, Şehir ve Bölge Bakanı oldu.

ESBAŞ, İzmir'de yeni serbest bölge kuruyor!

İzmir'de Ege Serbest Bölgesi'nin işletmesini yapan ESBAŞ, bir serbest bölge daha kurmaya hazırlanıyor. Arazilerde incelemeleri devam eden ESBAŞ, yeni serbest bölgenin kuruluşunu bu yıl sonunda tamamlayacak.

Mersin Serbest Bölge'ye 350 dönüm!

Ekim Ayı Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Serbest Bölgenin genişlemesiyle ilgili teklif görüşülecek ve Serbest Bölge'nin doğusunda kalan arazinin 350 dönümü verilecek.

Adnan Yıldırım: 4. serbest bölge arayışındayız!

İzmir Ticaret Borsası Eylül ayı olağan meclis toplantısı Ekonomi Bakanlığı Başdanışmanı Adnan Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Yıldırım toplantıda yaptığı açıklamada; "Yeni serbest bölge arayışlarımız da var. İzmir'de serbest bölgeler kenti olsun." dedi

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge kura başvurusu ne zaman bitecek?

Başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödenen TOKİ Kayaşehir 23. Bölge'de 75,1 metrekare olarak tasarlanan 2+1 daireler yer alıyor. Peki TOKİ Kayaşehir 23. Bölge kura başvurusu ne zaman bitecek?

Kayaşehir 23. Bölge TOKİ kura çekimi 2015!

Kayaşehir 23. Bölge TOKİ kura çekimi 2015 kapsamında 400 adet konut satışa sunuluyor. Başvuruları 30 Nisan'da sona erecek olan projede 180 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Kayaşehir 19. Bölge TOKİ kura başvuruları!

Kayaşehir 19. Bölge TOKİ kura başvuruları devam ediyor. Daire fiyatları 107 bin 800 TL'den başlangıç gösteren projede aylık 539 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge'de başvuru bedeli olarak 5 bin TL ödeniyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Peki TOKİ Kayaşehir 19. Bölge başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge konut fiyatları!

Başvuru bedeli 5 bin TL olarak belirlenen TOKİ Kayaşehir 18. Bölge konut fiyatları 107 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge başvuruları 2015!

Kurası 6 Mayıs 2015 tarihinde çekilecek olan TOKİ Kayaşehir 18. Bölge'de başvurular devam ediyor. Projede 539 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. İşte TOKİ Kayaşehir 18. Bölge başvuruları 2015 detayları...

Kayaşehir 23. Bölge TOKİ kura 2015!

Daire fiyatları 134 bin 570 TL'den başlangıç gösteren Kayaşehir 23. Bölge TOKİ kura 2015 kapsamında toplam 400 adet konut satışa sunulacak. Projede 75,1 metrekarelik 2+1 daireler yer alıyor.

Yenişehir serbest bölge ülkeleri Haberi

Yenişehir serbest bölge ülkeleri

Yenişehir'deki serbest bölgeler kimler tarafından işletilecek sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 453 milyon metrekarelik Yenişehir projesinde 78 milyon metrekare alan havalimanına ayrılmış durumda. 


Kanal İstanbul'un da yer alacağı projenin toplam maliyeti 50 milyar lira olarak belirlendi. 167 milyon metrekare imar parsel alanına sahip projede 108 milyon metrekare yollardan oluşacak. 


2.4 milyon kişinin yaşayacağı projede; 10 köprü, teras evler, 460 gökdelen, apartmanlar, villalar, 8 şeritli yollar,marinalar, otel, kültür merkezi ve 210 bin araç kapasiteli otopark bulunacak. 


Yenişehir'deki serbest bölgeler kimler tarafından işletilecek?

Yenişehir'deki serbest bölgeler kimler tarafından işletilecek sorusunun yanıtı her kısım için o ülkenin vatandaşı olarak belirlendi. O ülkeler arasında Japonya, Çin, Hindistan, Türkiye, Almanya, İran, İspanya, Fransa, Tayland, İtalya, Brezilya ve Amerika olarak belirlendi. 


60 soruda Kanal İstanbul ve Yenişehir için tıklayınız