20 / 07 / 2024

Yenişehir yatırımları sürüyor

Yenişehir yatırımları sürüyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bölgede yer alan su terfi istasyonuyla ilçede yaşanılan su kesintilerinin tarihe karışacağını bildirdi.

Emekli promosyonu için son 7 gün uyarısı! Akbank hesaplara maaşa ek tam 17 bin 500 TL yatırıyor!

Emekliler tarafından merak edilen ve araştırılan emekli promosyonu için bankalardan 30 Haziran 2024 uyarısı yaptı. En çok merak edilen bankalar arasında yer alan Akbank da söz konusu promosyon kapsamında hesaplara 17 bin 500 TL yatırıyor. 

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Açıklanan resmi rakamlara göre yeni otel yatırımları başını Çin’in çektiği Asya kıtası dışında dünya genelinde azalma gösterdi. İşte rakamlarla yeni otel yatırımları...

Ev, araba satıp hisse alınır mı? Vatandaşlar birikimlerini nereye yatırıyor?

Elinde birikimi olanlar yatırım araçları ile ilgili açıklamaları yakından takip ediyor ve hangi yatırım aracının mantıklı olduğunu araştırıyor. Peki ev, araba satıp hisse alınır mı? Vatandaşlar ne düşünüyor? İşte o yorumlar...

'Yeni nesil sosyal arsa projeleri' konut yatırımının cazibesini sarsıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları farklı alternatif eğilimlere yöneltiyor.   Sektörde ‘yeni nesil yatırım’ olarak bilinen sosyal arsa projelerine talebin artması konut yatırımının  cazibesini sarsıyor. 

Bakan Uraloğlu: 2028'e kadar 1006 kilometre yeni otoyol yatırımı gerçekleştireceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 2028'e kadar gerçekleştirecekleri projelere ilişkin bilgi verdi. Bakan Uraloğlu 2028 yılına kadar 1006 kilometre yeni otoyol yatırımı yapacaklarını söyledi.

İşte borsadaki düşüşlerden korunmanın yolları! Borsaya yatırım yapmadan önce mutlaka bu haberi okuyun!

Hisse senedi yatırımlarında kaybetmek de var kazanmak da… Özellikle borsaya yeni giren yatırımcıların çok dikkatli olması konusunda uzmanlar uyarıyor. İşte investin.com uzman yazarlarının 10 soru ve cevapta hazırladığı borsadaki düşüşlerden korunmanın yolları… Detaylar haberimizde.

İslam Memiş kimsenin beklemediği bir yatırım tavsiyesinde bulundu! Ne altın, ne dolar ne de gümüş! Servet kazandıracak

Her yıl yeni bir yatırım aracı ile yatırımcıların tanıştığını söyleyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kimsenin beklemediği bir yatırım tavsiyesinde bulundu.

Borsada yeni rekor! Yatırımcı sayısı 7 milyonu geçti!

Borsa İstanbul’da yatırımcı sayısındaki hızlı yükseliş sürüyor. Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK)  tarafından paylaşılan verilere göre, pay piyasalarındaki bakiyeli yatırımcı sayısı da 7 milyon 140 bin 215 kişiye ulaşarak rekor kırdı.

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

İslam Memiş’ten büyük kâr ettirecek yeni yatırım tavsiyesi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çeyrek altın ve cumhuriyet altınındaki işçilik farklarına dikkat çekti. Gam altın yerine yeni bir yatırım aracını paylaşan Memiş, bunu arkadaşına önerdiğini söyledi.

Aile Bakanlığı hesaplara peş peşe 4 bin 388 TL yatırıyor! Tam 40 farklı destek ödemesi tek tek açıklandı! Kaçırmayın!

Aile Bakanlığı hesaplara peş peşe 4 bin 388 TL yatırıyor... Tam 40 farklı destek ödemesi tek tek açıklandı... Kaçırmayın...

Aile Bakanlığı bu paraları hesaplara peş peşe yatırıyor! Resmen tek tek açıklandı, aman kaçırmayın!

Aile Bakanlığı bu paraları hesaplara peş peşe yatırıyor... Resmen tek tek açıklandı, aman kaçırmayın...

Yenişehir yatırımları sürüyor Haberi

Yenişehir yatırımları sürüyor


Yenişehir’in Söylemiş Köyü’ne 32 milyon TL harcanarak kurulan ve kanalizasyon atıklarının arıtılarak çevreye temiz şekilde bırakılmasını sağlayacak tesisleri inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yine aynı bölgede yer alan su terfi istasyonuyla ilçede yaşanılan su kesintilerinin tarihe karışacağını bildirdi.


Başkan Altepe, Yenişehir’in Söylemiş Köyü’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yatırımları denetledi. Yenişehir Belediye Başkanı SÜLEYMAN ÇELİK ile Büyükşehir bürokratlarının da hazır bulunduğu denetlemede Başkan Altepe, ilk olarak 100 tonluk deposu 2 katına çıkartılan ve güvenlik tedbirleri artırılan su terfi istasyonunu inceledi. Bütünşehir uygulaması kapsamında ilçelerde tüm ihtiyaçları birer birer giderdiklerini belirten Başkan Altepe, bunlardan en önemlisinin de içme suyu olduğunu söyledi. Tüm ilçelere sağlıklı ve kaliteli içme suyu kazandırılmasının belediyenin önemli bir hizmet alanı olduğunu kaydeden Başkan Altepe, “Artık kırsalımız da...