15 / 05 / 2024

yenişehire modern hastane

yenişehire modern hastane

Ak Parti Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir’e 75 yatak kapasiteli modern bir Hastane yapılacağını belirterek, Bursa’nın sağlık alanında hız kesmeden ilerlediğini söyledi.

Konya'ya 'Şehir Hastane Konutları' geliyor! Yeni proje

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Şehir Hastane Konutları' için düğmeye bastı. 'Şehir Hastane Konutları' kapsamında 200 adet yeni konut inşa edilecek.

Antalya Terra Modern yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Terra Modern projesi, Pınarlar Grup imzasıyla Antalya'da yapılaşmanın yeni başladığı, Çankaya İlçesi, Kütükçü bölgesinde inşa ediliyor. Antalya Terra Modern projesi yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı!

Türkiye'nin en yeni ve modern yat limanları arasında yer alan Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı. İşte detaylar...

Kazakistan, Türkiye'nin şehir hastanelerini örnek alacak!

Kazakistan Başbakanı Askar Mamin, koronavirüs salgınının başlamasından bu güne kadar ülkede modern ekipmanlarla donatılmış 17 hastane yapıldığını belirtti. Mamin, "Kazakistan'ın her yerine 20 modern hastane inşa etmeyi planlıyoruz” dedi.

Kastamonu Bozkurt'ta 166 yapı yıkılacak!

Geçtiğimiz yaz sel felaketi yaşayan Kastamonu Bozkurt'ta çalışmalar devam ediyor. Kent genelinde 166 yapı yıkılacak sonrasında ise yeni konutlar, okul, hastane ve öğrenci yurdu inşa edilecek.

Liv Hospital Vadistanbul’da açılacak!

Sağlık sektörünün öncü isimlerinden Liv Hospital Vadistanbul’da hizmet vermeye hazırlanıyor. Yeni açılacak hastane 250 yatak kapasiteli olacak.

Samsun Vezirköprü'de yeni yapılan hastane için dökülüyor iddiası!

Samsun Vezirköprü'de 2014'te inşa edilen devlet hastanesi yaklaşık 3 ay önce hizmete sunuldu. Hastanenin son halini görüntüleyen CHP İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, "Hastanenin tavanında akma, duvar ve merdivenlerde çatlaklar var. Tavan alçı kaplamaları kırılmış" diye konuştu.

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Koronavirüs salgınını değerlendirme toplantısında konuşan Sağlık Bakanı Koca, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Şırnak ve Batman’da yeni hastane yapılacağı müjdesini verdi.

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

yenişehire modern hastane Haberi

yenişehire modern hastane

Milletvekili Hüseyin Şahin yaptığı açıklamada, Yenişehir’e yapılacak yeni hastanenin projesinin hazır olduğunu ve 19 Eylül 2016 tarihinde ihalesinin yapılacağını bildirdi. İhaleyi kazanan firmanın belirlenmesinden sonra hemen yer teslimi yapılacağını ve Aralık ayında temel atılmasının planlandığını kaydeden Şahin, yaklaşık 20 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak hastanenin, Yenişehir’in sağlık alanındaki ihtiyaçlarını karşılayacağını söyledi.


75 yatak kapasiteli hastanede 14’ü tekli, 28’i çiftli olmak üzere toplam 42 oda yer alacağını kaydeden Şahin, vatandaşlara, kadın doğum, dahiliye, genel cerrahi, üroloji, çocuk hastalıkları, kulak burun boğaz, göz, ortopedi, fizik tedavi ve rehabilitasyon, nöroloji, kardiyoloji, dermatoloji, psikiyatri, göğüs hastalıkları ve alerji branşlarında, 27 poliklinikte hizmet sunulacağını söyledi.


Son teknoloji ürünü cihazlarla donatılacak hastanede çok sayıda ameliyathane, endoskopiden tomografiye kadar birçok birimin yer alacağı, radyoloji üniteleri, doğumhane, yanık...