07 / 07 / 2024

yeraltı konteyneri

yeraltı konteyneri

Yeni yapılacak konutlarda yer altı konteyner uygulamasının zorunlu yaparak imar planına işlediklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yeni yapılacak konutlarda yeraltı konteyneri için yer göstermeyenlere ruhsat vermeyeceğini söyledi.

Ünlü YouTuber evinin bahçesine 100 bin dolara yeraltı sığınağı inşa etti, yeraltındaki mobil evi görenler inanamadı!

Ünlü Youtuber Zack Nelson 100 bin dolara yakın bir para harcayarak evinin arka bahçesine "yeraltındaki mobil ev" inşa etti. İşte detaylar...

60 sene önce tesadüfen keşfedilen Derinkuyu Yeraltı Şehri 20 bin kişiye ev sahipliği yapmış!

Derinkuyu Yeraltı Şehri, Kapadokya bölgesinde bulunan, Nevşehir’e 30 km uzaklıkta bulunan Derinkuyu ilçesinde, Bizans döneminde yaklaşık 20 bin kişiye ev sahipliği yapmış. Görenleri büyüleyen şehrin ortaya çıkışı ise sadece bir tesadüften ibaret.

İstanbul’da İmar Yönetmeliği değişiyor: Deprem konteyneri zorunlu olacak!

İstanbul'daki çürük yapı stokunu depreme karşı güçlendirmek amacıyla İBB yasal mevzuatta gerekli değişiklikleri yapmak için adım attı. İstanbul’da İmar Yönetmeliği değişiyor: Deprem konteyneri zorunlu olacak!

Nova Yeraltı Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Yeraltı Madencilik Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Yılmaz tarafından kuruldu.

Konya Meram'da yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram'a yeraltı katlı otopark inşa ediliyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, söz konusu otoparkın inşaatını inceledi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi bugün Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Ağrı'da yağışlardan evleri hasar gören aileye yaşam konteyneri tahsis edildi!

Ağrı Tutak'ta yağışlar sebebiyle evleri hasar gören ve çadırda yaşayan 11 nüfuslu aileye Türk Kızılay yaşam konteyneri verdi.

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Kayseri'deki yeraltı şehri turizme kazandırılacak! 

Kayseri İncesu'daki yeraltı şehri üzüm hasadı yapan çiftçiler tarafından tesadüfen bulunmuştu. Yeraltı şehrinin turizme kazandırılması hedefleniyor. 

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı yeraltı otoparkı ve meydan!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlenmesi'nin açılışı yapıldı.

Tekirdağ'da katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan meydan düzenlemesi projesi tamamlandı. Proje kapsamında yapımı tamamlanan katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı.

Samsun Subaşı Yeraltı Çarşısı yıkılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin mülkünde olan 22 dükkan kapasiteli Yeraltı Çarşısı'nın yıkılması yerine otopark yapılması planlanıyor.

yeraltı konteyneri Haberi

yeraltı konteyneri

Yeni yapılacak olan konutlarda yer altı konteyner uygulamasının zorunlu hale getirerek imar planına işlediklerini ifade eden Başkan Demirtaş, Türkiye'de ilk defa şehir planına yer altı konteyner sistemi bulun durma şartı koyan belediye olduklarını söyledi. Yer altı konteyner sistemini kullanmayan konutlara ruhsat verilmeyeceğini belirten Başkan Necattin Demirtaş, "Yeni konutlarda vatandaş bize yer gösterecek.Bizde belediye olarak yer altı konteynerım belirlenen noktaya yerleştireceğiz" dedi.Yer altı konteyner sisteminin ekonomik ve çevresel avantajlarını ifade eden Başkan Necattin Demirtaş, Klasik çöp toplama sistemine göre 15 kamyonun 40 seferde toplandığı çöpü, yer altı konteyner sistemi ile 2 araç ile üç seferde topladık larını söyledi. 22 m3 hacimli ve 13 ton atık kapasiteli yeraltı konteyner aracının 40 konteyner taşıma kapasitesi olduğunu kayd eden Demirtaş, 15 kamyonun çöp...