02 / 05 / 2024

yeraltı suları kaç metrede

yeraltı suları kaç metrede

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, Türkiye'nin son 50 yılda Van Gölü'nün yüzölçümü kadar yüzeysel su kaynağını kaybettiğini, yeraltı su seviyelerinin 270 metrelere düştüğünü söyledi.

Ne zaman altın alalım? sorusuna net yanıt Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan geldi! Bu rakamı gören kaçırmasın

Son günlerde ani iniş çıkış sergileyen altın fiyatlarında sular durulmuyor. Yatırımcılar ise ne zaman altın alalım? sorusunu araştırıyor.  Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan altın alımı için rakam açıklaması geldi. Bu rakamı gören kaçırmasın...

Apple'da sular durulmuyor! Şimdi de eski çalışanı teknoloji çalmaya çalışmak ve Çin'e kaçmakla suçladı

ABD Adalet Bakanlığı Salı günü yaptığı açıklamada, eski bir Apple Inc mühendisini şirketin sürücüsüz arabalar da dahil olmak üzere otonom sistemlerle ilgili teknolojisini çalmaya çalışmak ve ardından Çin'e kaçmakla suçladığını söyledi.

Murat Dalkılıç ve ev sahibi arasındaki sular durulmuyor!

Oyuncu Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç ile ev sahibi arasında sular durulmuyor...

Çiftçi Towers’ta sular durulmuyor!

Kaçak yapılaşma sebebiyle mühürlenen, daha sonra imar barışı düzenlemesiyle yasal hale getirilen Çiftçi Towers’ta sular durulmuyor. Ev sahiplerine mektup yazan proje ortakları teslimdeki gecikme sebebiyle birbirini suçladı.

21 maddede Kanal İstanbul projesi!

Kanal İstanbul projesinin amacı ne? Kanal İstanbul güzergahı kesinleşti mi? Kanal İstanbul depremi tetikler mi? Kanal İstanbul'da kaza riski var mı? Kanal İstanbul yeraltı sularını ve balıkçığı nasıl etkileyecek? İşte tüm detaylarıyla Kanal İstanbul projesi...

Mardin Nusaybin Beyazsu Kaynağı koruma alanı ilan edildi!

DSİ Jeolojik Hizmetler ve Yeraltı Suları Dairesi Başkanlığının Resmi Gazete'de yer alan ilanına göre, Mardin Nusaybin Beyazsu Kaynağı, koruma alanı olarak ilan edildi.

Kaş'ın 25 binlik imar planında sular durulmuyor!

Kaş Koruma Platformu Sözcüsü Nermin Bayçin, 25 binlik imar planıyla Kaş’ın adeta ranta kurban edildiğini belirterek, “Belli ki bu planlama masa başında yapılmış” dedi.

Samsun'daki kaçak inşaatların suları kesilecek!

Kaçak binalarla ilgili kararların mahkemede 8 ay sürdüğünü belirten Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Turan Çakır, Binalarına kaçak eklenti veya kaçak inşaat yapanların su aboneliklerinin iptal edileceğinin altını çizdi

Kağıthane Yeşilce spor ve otopark alanı imar planı askıda!

İBB tarafından Kağıthane ilçesine bağlı Yeşilce Mahallesi, 8654 ada, 15 parselde Semt Spor Alanı ve Yeraltı Otoparkı Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı.

Çiğli Belediyesi ile Ege Üniversitesi'nden çevre protokolü!

Çiğli Belediyesi, çevre ve toplum sağlığını ilgilendiren konularda Ege Üniversitesi ile işbirliğine giderek başta atıklar, yeraltı sularındaki kirlenme, geri dönüşüm konuları olmak üzere birçok çevresel sorunun çözümüne ilişkin protokol geliştirilmesi kar

Kaş'ta sel meydana geldi!

ANTALYA’nın Kaş İlçesi’nde aşırı yağmur sabaha karşı Gendive Deresi’nin taşmasına neden oldu. İlçe merkezindeki evleri su basarken, araçlar sel sularının getirdiği molozların altında kaldı.

Türkiye'deki yeraltı sularının seviyeleri düştü!

Aşırı sulama, kuraklık, kar yağışlarının yetersiz oluşu ve de sıcak hava Türkiye'deki yer altı sularının seviyelerinin düşmesine de neden oldu. Yer altı suları alarm veriyor.

Sapanca Gölü'nden Kocaeli'ne çekilen su azaltıldı!

Yağışların yetersizliği nedeniyle su kaynaklarındaki azalma sonucu Sapanca Gölü nden takviye su alan Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi, kaynak ve yeraltı sularını devreye sokarak Sapanca Gölü'nden çektiği su miktarını azalttı.

yeraltı suları kaç metrede Haberi

yeraltı suları kaç metrede

Antalya'da düzenlenen 4'üncü Türk- Alman Su İşbirliği Günleri'nin açılışına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, Türkiye'nin son 50 yılda Van Gölü'nün yüzölçümü kadar yüzeysel su kaynağını kaybettiğini söyledi. 


Son 3 yılda German Water Partner ship (GWP) tarafından yılda bir kez Türkiye'nin farklı şehirlerinde düzenlenen Türk- Alman Su İşbirliği Günleri'ne bu yıl 23-24 Eylül tarihlerinde Antalya ev sahipliği yapıyor. 


Rixos Downtown Otel'de gerçekleştirilen sektörel buluşmanın açılışı Almanya Çevre Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Helge Wendenburg, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof.Dr. Mehmet Emin Birpınar ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkam ve Kepez Belediye Başkam Ak Partili Hakan Tütüncü tarafından gerçekleştirildi. Etkinlikte, su ve atık su teknolojileri alanında kurum ve firmalar bir araya getirildi. 


Türkiye'de 2006'da değişen Çevre Kanunu'nun...