01 / 07 / 2024

Yeryüzündeki en pahalı ev satılıyor

Yeryüzündeki en pahalı ev satılıyor

HONG Kong'da satışa çıkarılan çatı katı dairenin fiyatı dudak uçuklatıyor. Sun Hung Kai adlı Hong Kong merkezli bir aile inşaat şirketi tarafından satışa çıkarılan bu çatı katı dairenin fiyatı 62.7 milyon Sterlin.

En pahalı pırlanta yüzük kaç TL? Amor Pırlanta'da yüzük fiyatları belli oldu! Pırlanta yüzük fiyatları

En pahalı pırlanta yüzüğün fiyatı merak ediliyor. Bu kapsamda Amor pırlantanın fiyat listesi araştırılıyor. Peki pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? En pahalı pırlanta fiyatları kaç lira?

2023'ün en pahalı şehirleri açıklandı!

Araştırma ve analiz birimi Economist Intelligence Unit (EIU) tarafından paylaşılan Worldwide Cost of Living Index (Dünya Yaşam Maliyeti Endeksi) raporlarına göre dünyanın en pahalı şehirleri sıralamasında İsviçre'nin başkenti Zürih ile Singapur ile ilk sırayı paylaştı.

İstanbul’da kiralar cep yakıyor! Ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı! En pahalı ilçe Sarıyer, en ucuz ilçe Silivri!

İstanbul’da kira fiyatları aldı başını gidiyor. Ortalama kira fiyatları 13 bin lirayı aşarken, en pahalı ilçeler arasında Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy ve Şişli ilçeleri dikkat çekiyor. Kiraların en ucuz olduğu ilçe ise Silivri.

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

TÜSEDAD Başkanı Solakoğlu: 'Dünyada en pahalı et Türkiye’de'

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Başkanı Sencer Solakoğlu, “Dünyada en pahalı et şu an Türkiye’de. Bunun tek nedeni Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın maliyetlerin yükselmesinin karşısında çiftçinin fiyatını sabit tutmak suretiyle üretimi azaltmak olmuştur” dedi.

Ülke tarihinin en pahalı Ramazan ayı! Fiyatlardaki yıllık değişim herkesin ağzını açık bıraktı!

Gıda fiyatlarının 2023’ün ilk üç ayında yüzde 19,5 oranında, son bir senede de yüzde 111,9 oranında arttığı ülke tarihinin en pahalı gıda fiyatlarıyla Ramazan ayını karşıladı.

İşte Vestel’in en pahalı televizyonu! 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

Vestel’in en pahalı televizyonu belli oldu. Televizyon alacakların yerli markalar arasındaki ilk tercihlerinden Vestel’in o televizyonunun fiyatı belli oldu. İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

Konut fiyatları cep yakıyor! İşte Türkiye'nin en pahalı mahalleleri

Son dönemlerde konutlarda artan fiyatlar nedeniyle ortalama bir metrekareye sahip olan evlerin fiyatları bile uçtu. Yapılan araştırmalar sonucunda Türkiye'nin en pahalı 10 mahallesi açıklandı. İşte Türkiye'nin en pahalı 10 semti...

Londra’daki en pahalı 10 konut satışı belli oldu! Hanzade Doğan Boyner de malikanesiyle listede 4'üncü sırada!

İngiltere'nin saygın bir gazetesi tarafından açıklanan 2022 yılında Londra'daki en pahalı 10 konut satışı listesinde bir Türk de var. İşte o isim ve merak edilen tüm ayrıntılar... 

En pahalı iPhone 2023'te geliyor! Sır gibi saklanan fiyatı sızdırıldı! Bu fiyat kalp krizi geçirtebilir!

Apple, mobil serisinin en pahalı iPhone'unu 2023 yılında piyasaya sürecek gibi görünüyor. Sızıntı konusunda oldukça sicile sahip olan LeaksApplePro, Cupertino merkezli şirketin bir sonraki amiral gemisi cihazının fiyatını açıkladı.

Dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu! Türkiye'nin o ili de listede!

Dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu. Bu kapsamda en pahalı şehirler New York ve Singapur olurken raporda İstanbul'da son bir senede yaşanan fiyat artışlarına dikkat çekildi.

Beylikdüzü'ndeki dev tesis ve arsası satışa çıkarılıyor

Üretim tesislerini Manisa Akhisar'daki organize sanayi bölgesinde toplayacak olan Kervan Gıda Beylikdüzü'ndeki üretim tesisi ve arsalarını rekor fiyatla satışa çıkaracak.

Dünyanın en pahalı 10 şehri açıklandı! Listedeki Ankara detayı şok ediyor

Veri, yazılım ve danışmanlık hizmetleri sunan ECA International tarafından dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı. Listenin başını Hong Kong'un çektiği sıralamada, Ankara çalışanlar için en ucuz şehir olarak tanıtıldı.

Yeryüzündeki en pahalı ev satılıyor Haberi

Yeryüzündeki en pahalı ev satılıyor

HONG Kong'da satışa çıkarılan çatı katı dairenin fiyatı dudak uçuklatıyor. Sun Hung Kai adlı Hong Kong merkezli bir aile inşaat şirketi tarafından satışa çıkarılan bu çatı katı dairenin fiyatı 62.7 milyon Sterlin (yaklaşık 228 milyon lira). Söz konusu ev Twelve Peaks adlı rezidansın 1 numaralı dairesi. Hong Kong'un en gözde bölgelerinden biri olan Victoria Peak'teki rezidansın tüm daireleri ultra lüks standartlarda yapılmış. Evi 5 ay içerisinde satın alan alıcıya yüzde 3 indirim öneren şirket, daire için henüz bir teklif alıp almadığını açıklamaktan...