03 / 05 / 2024

yeşeren umutlar

yeşeren umutlar

Yüksekova'da kardeşlik köprüsü inşa edildi. Gazi Üniversitesi öğrencileri tarafından başlatılan "Yeşeren Umutlar" Kampanyası kapsamında toplanan kırtasiye malzemeleri ve kitaplar, Yüksekova'nın Kamışlı köyünde okuyan öğrencilere umut oldu.

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 990 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akyüz, Yeşeren Ersan ve Yunus Emre Kaçamaz ortaklığında kuruldu.

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya çıkarılmasını içeren kanun teklifi TBMM'ye sunuldu!

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL'ye çıkarılması, ayrıca geçici işçilere kadro verilmesini de içeren kanun teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. İşte son dakika detayları...

DASK kapasitesi 40 milyar TL'ye çıkarıldı!

Zorunlu Afet Sigortası için çalışmaların başladığını dile getiren  Selva Eren, sigorta kapasitesinin 40 milyon TL'ye çıkarıldığını dile getirdi. 

Şişli Belediyesi'nden 11.4 TL'ye 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Şişli Belediyesi, akaryakıt ve LPG satış istasyonu, market, araç yıkama tesisi ve benzer eklentilerini içeren 4 bin 202 metrekarelik taşınmazı 11 milyon 400 bin TL'ye 10 yıllığına kiraya verecek.

Hepsi grubundan Eren Bakıcı köye yerleşti!

Bir dönemin yıldızları Hepsi grubunun Eren'i Eren Bakıcı, İstanbul'dan kaçak ünlüler kervanına katıldı. Bursa'nın bir köyünde yaşayan şarkıcı, huzurlu yaşamına devam ettiğini söylüyor. 

Sinpaş Gökorman güncel fiyatları!

Sinpaş Gökorman güncel fiyatları 398 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Eşsiz mimarisi, orman manzarası, gökyüzünde yeşeren ağaçlarıyla projede satış süreci devam ediyor.

Duravit, 2020'ye kadar Türkiye'de 5 milyon Euro'luk yatırım yapacak!

Fırın, otomasyon ve verimlilik konularını içeren yatırımın ilk ayağını gerçekleştiren Duravit, 2020'ye kadar Türkiye'de toplam 5 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Yeşil Yapı Endüstrisi 2016 yılı sınırlı denetim raporunu yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 30 Haziran 2016 tarihli konsolide finansal durum tablosunun ve aynı tarihte sona eren altı aylık ara hesap dönemine ait konsolide kar, zarar ve diğer kapsamlı gelir tablosunu yayınladı.

İzmir Yeşilyurt’a çevreci kültür merkezi geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt semtinde modern bir kültür merkezi, yer altı otoparkı ve yeşil alan düzenlemelerini içeren projeyi hayata geçiriyor.

TİKA'dan Gazze'ye 320 konut!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı'nın (TİKA) 2014 yılında İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda evleri yıkılan Filistinliler için 320 konut inşasını içeren projeye başladığı bildirildi.

'Yeşil alanların imarı halka sorulsun'

CHP'den büyük şehirler basta olmak üzere bütün yeşil alanların geleceğini belirleyebilecek bir adım geldi. CHP Milletvekilleri Eren Erdem ve Ali Seker, yeşil ve ortak kullanım alanlarının imara açılması için, önce halk oylaması şartı öngören bir kanun tek

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2+1 konut kura sonucu!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta yer alan 256 konut kura çekimi dün gerçekleşti. Başvuruları 13 Mayıs'ta sona eren projede daire fiyatları 71 bin 531 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2+1 konut kura sonucu...

Osmaniye Yeşilyurt TOKİ Evleri kura çekilişi!

Osmaniye Yeşilyurt TOKİ Evleri kura çekilişi kapsamında 256 adet konut satışa sunulacak. Başvuru süresi 13 Mayıs'ta sona eren projede 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

yeşeren umutlar Haberi

yeşeren umutlar

Gazi Üniversitesi öğrencileri tarafından başlatılan "Yeşeren Umutlar" Kampanyası kapsamında toplanan kırtasiye malzemeleri ve kitaplar, Yüksekova'nın Kamışlı köyünde okuyan öğrencilere umut oldu.


Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Kamışlı köyündeki Kamışlı İlkokulunda görev yapan öğretmenlerle iletişime geçen Gazi Üniversitesi öğrencileri, kısa süre önce okulda oluşturulan kütüphanenin raflarının boş olduğunu öğrenince "Yeşeren Umutlar" adlı kampanya başlattı.


Yüzlerce üniversite öğrencisinin seferber olduğu kampanya kapsamında bir ay gibi kısa sürede yaklaşık bin kitap ve çok miktarda kırtasiye malzemesi toplandı.


Proje kapsamında, üniversitedeki "Çocuklar Hep Gülsün", "Kitap Bankosu" ve "Bordo Mavi Eğitim" toplulukları tarafından toplanan kitap ve kırtasiye malzemeleri tek tek paketlenerek Yüksekova'ya gönderildi.


Beraberindeki yardım kolileriyle ilçeye gelen Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrencisi İkram Bekar, kırtasiye malzemelerini okuldaki öğrencilere dağıttı.


Kitapları da okulun kütüphanesindeki boş raflara yerleştiren...